This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-08-24
Ilmoituksen numero2023-135161
TED numero2023/S 178-556357
OstajaorganisaatioPohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue (3221326-2 )
PL 10
FI-90029 Oulu
http://www.pohde.fi
Hankinnan otsikkotiedotVammaispalvelun ja sosiaalihuollon henkilökuljetuspalvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/31531/notice/135161/overview
Originaali JSON tietue135161.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausAjoneuvoluokka 1 M1 luokan henkilöauto, sedan tai farmari Henkilöiden kuljetukseen valmistettu ajoneuvo, jossa on kuljettajan lisäksi tilaa vähintään kolmelle (3) ja enintään kuudelle (6) henkilölle. Ajoneuvossa tulee olla neljä (4), auton sivuilla sijaitsevaa ovea. Ajoneuvon kattorakenne tulee olla kiinnitettynä kiinteästi auton korirakenteeseen. Euroluokituksen mukaan kaluston on täytettävä vähintään Euro 5- luokan päästöluokitus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSosiaalityö ja siihen liittyvät palvelut (85300000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausAjoneuvoluokka 2 M1 luokan henkilöauto, esteetön auto Esteetön ajoneuvo on erityisesti pyörätuolia käyttävien vammaisten ja liikuntarajoitteisten henkilöiden kuljetusta varten rakennettu ja varustettu ajoneuvo. Esteetön ajoneuvo jakautuu kahteen (2) alaluokkaan: 2A Suuri esteetön auto ja 2B Pieni esteetön auto. Euroluokituksen mukaan kaluston on täytettävä vähintään Euro 5- luokan päästöluokitus. Esteettömässä ajoneuvossa tulee olla pyörätuolia varten nostin tai sen sijaan leveyssuunnassa yhtenäinen ja turvallinen kulkuluiska, jonka kaltevuus on enintään 14 prosenttia. Kulkuluiskan kaltevuus saa kuitenkin olla enintään 21 prosenttia, jos kulkuluiskalla liikkumista varten on käytössä sähköisesti kelautuvat ja lukittuvat pyörätuolin kiinnitysvyöt. Esteettömässä ajoneuvossa tulee olla pyörätuolipaikka, jonka leveys on vähintään 0,75 metriä ja pituus vähintään 1,10 metriä. Pyörätuolipaikan korkeus on pienessä esteettömässä ajoneuvossa oltava vähintään 1,40 metriä ja suuressa esteettömässä ajoneuvossa vähintään 1,45 metriä. Pyörätuolipaikan kohdalla lattian sisätilan kaltevuus saa olla korkeintaan yksi (1) prosentti lukuun ottamatta pitkittäissuuntaa, jossa kaltevuus voi olla eteenpäin nousevasti enintään viisi (5) prosenttia. Pyörätuolipaikalla saa olla vaihtoehtoista käyttöä varten helposti sivuun käännettävät istuimet, joiden tarvitsema tila sivuun käännettynä ei rajoita edellä määrättyä pyörätuolipaikan tilaa. Pyörätuolin ja siinä matkustavan tulee olla luotettavasti kiinnitettävissä ajoneuvoon standardin SFS 5912 tai standardin ISO 10542-1:2012 mukaisesti. Pyörätuolipaikalle johtavan kulkuaukon leveys on lattiatasossa vähintään 0,80 metriä enintään 30 millimetriä pyörätuolipaikan lattiatason yläpuolelta mitattuna. Pyörätuolipaikalle johtavan kulkuaukon korkeus on pienessä esteettömässä ajoneuvossa vähintään 1,35 metriä ja suuressa esteettömässä autossa vähintään 1,45 metriä. Kulku autoon on järjestettävä helpoksi.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSosiaalityö ja siihen liittyvät palvelut (85300000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausAjoneuvoluokka 3 M2 luokan linja-auto, pyörätuolivalmiudella lisättynä Henkilöiden kuljetukseen valmistettu ajoneuvo, jossa on kuljettajan istumapaikan lisäksi enemmän kuin kahdeksan (8) ja enintään 15 istuinpaikkaa ja siinä on pyörätuoli valmius. Ajoneuvon kokonaismassa on enintään viisi (5) tonnia. Euroluokituksen mukaan kaluston on täytettävä vähintään Euro 5- luokan päästöluokitus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSosiaalityö ja siihen liittyvät palvelut (85300000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset