This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-08-21
Ilmoituksen numero2023-134845
TED numero2023/S 163-516309
OstajaorganisaatioHelsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala, asuntotuotanto (0201256-6 )
PL 58226 (Käyntiosoite: Työpajankatu 8, 00580 Helsinki)
FI-00099 Helsingin kaupunki
http://www.att.hel.fi/
Hankinnan otsikkotiedotARK-, RAK-, LVIA- ja sähkösuunnittelu, peruskorjaus, Helsinki, Heka Kaarela Perhekunnantie
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen3 023 832 EUR
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/41243/notice/134845/overview
Originaali JSON tietue134845.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTEHVÄVÄN KUVAUS: Hankkeen arkkitehtisuunnittelutehtävien ja työmaa-aikaisten valvontatehtävien suorittaminen tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisessa laajuudessa. Kohteeseen on laadittu hankesuunnitelma. Arkkitehti toimii kohteen pääsuunnittelijana. Erityissuunnittelijat nimeävät kukin kohteeseen vastuullisen suunnittelijan, joka vastaa tämän erityisalan kokonaisuudesta ja siitä, että suunnitelmat täyttävät niille asetetut vaatimukset. Pääsuunnittelija vastaa rakennuttajan tavoitteiden mukaisesta kokonaissuunnitelmasta, koordinoi suunnitteluryhmän yhteistyötä ja vastaa siitä, että osasuunnitelmat ovat ristiinverraten yhteensovitettu. Rakennusten peruskorjaus tulee suunnitella tilaajan laatiman hankesuunnitelman ja tavoitteiden mukaisesti. Kohde tulee suunnitella siten, että rakennusosa-arviolla arvioidut rakennuskustannukset alittavat hankesuunnitelmasta lasketun tavoitehinnan. Kustannuslaskelmat tekee rakennuttaja. HANKKEEN KUVAUS - Rakennukset ovat valmistuneet vuonna 1985 - Nykytilanteen mukaan asuntoja on 77 kpl, yhteensä n. 6000 asm2. - Peruskorjauskohteessa on 25 asuinrakennusta, jotka ovat 1-2-kerroksisia. Kohteen tarkempi kuvaus on selostettu hankesuunnitelmissa. PERUSKORJAUKSEN TAVOITTEET - Rakennus- ja talotekniset tavoitteet hankesuunnitelmien mukaiset - Hankesuunnitelman mukaiset / ARA:n asettamiin hintarajoihin mahtuvat kustannukset - Hyvä hinta-laatusuhde - Julkisivujen, vesikaton, pihojen ja yleisten tilojen helppo huollettavuus - Rakennusosat ja materiaalit julkisivuissa ja asunnoissa vakiotuotteita - Energiatehokkuuden parantaminen - Esteettömyyden parantaminen ALUSTAVA AIKATAULU: Hanke toteutetaan yhtenä urakkana. - suunnittelun aloitus 11/2020 - Yhteensovitetut urakkalaskentasuunnitelmat valmiit ja tallennettuna projektipankkiin urakkalaskentaa varten 16.6.2021 - rakentamisen aloitus syksy 2021 - rakentaminen valmis syksy 2023 Suunnitteluaikataulu laaditaan pääsuunnittelijan johdolla yhteistyössä muiden suunnittelijoiden kanssa suunnittelun alkuvaiheessa. Tehtävien tarkempi sisältö on kuvattu tarjouspyyntöasiakirjoissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, insinööri- ja suunnittelupalvelut (71240000)
AluekoodiFI, FI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaHelsinki

Sopimukset

Päätös päivämäärä2021-01-29
Sopimusnumero
MyyjätALARK Oy (FI),  2855064-5 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTEHVÄVÄN KUVAUS: Hankkeen rakennesuunnittelutehtävien ja työmaa-aikaisten valvontatehtävien suorittaminen tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisessa laajuudessa. Kohteeseen on laadittu hankesuunnitelma. Rakennusten peruskorjaus tulee suunnitella tilaajan laatiman hankesuunnitelman ja tavoitteiden mukaisesti. Kohde tulee suunnitella siten, että rakennusosa-arviolla arvioidut rakennuskustannukset alittavat hankesuunnitelmasta lasketun tavoitehinnan. Kustannuslaskelmat tekee rakennuttaja. HANKKEEN KUVAUS - Rakennukset ovat valmistuneet vuonna 1985 - Nykytilanteen mukaan asuntoja on 77 kpl, yhteensä n. 6000 asm2. - Peruskorjauskohteessa on 25 asuinrakennusta, jotka ovat 1-2-kerroksisia. Kohteen tarkempi kuvaus on selostettu hankesuunnitelmissa. PERUSKORJAUKSEN TAVOITTEET - Rakennus- ja talotekniset tavoitteet hankesuunnitelmien mukaiset - Hankesuunnitelman mukaiset / ARA:n asettamiin hintarajoihin mahtuvat kustannukset - Hyvä hinta-laatusuhde - Julkisivujen, vesikaton, pihojen ja yleisten tilojen helppo huollettavuus - Rakennusosat ja materiaalit julkisivuissa ja asunnoissa vakiotuotteita - Energiatehokkuuden parantaminen - Esteettömyyden parantaminen ALUSTAVA AIKATAULU: Hanke toteutetaan yhtenä urakkana. - suunnittelun aloitus 11/2020 - Yhteensovitetut urakkalaskentasuunnitelmat valmiit ja tallennettuna projektipankkiin urakkalaskentaa varten 16.6.2021 - rakentamisen aloitus syksy 2021 - rakentaminen valmis syksy 2023 Suunnitteluaikataulu laaditaan pääsuunnittelijan johdolla yhteistyössä muiden suunnittelijoiden kanssa suunnittelun alkuvaiheessa. Tehtävien tarkempi sisältö on kuvattu tarjouspyyntöasiakirjoissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, insinööri- ja suunnittelupalvelut (71240000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2021-01-29
Sopimusnumero
MyyjätSitowise Oy (FI),  2335445-0 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTEHVÄVÄN KUVAUS: Hankkeen LVIA-suunnittelutehtävien ja työmaa-aikaisten valvontatehtävien suorittaminen tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisessa laajuudessa. Kohteeseen on laadittu hankesuunnitelma. Rakennusten peruskorjaus tulee suunnitella tilaajan laatiman hankesuunnitelman ja tavoitteiden mukaisesti. Kohde tulee suunnitella siten, että rakennusosa-arviolla arvioidut rakennuskustannukset alittavat hankesuunnitelmasta lasketun tavoitehinnan. Kustannuslaskelmat tekee rakennuttaja. HANKKEEN KUVAUS - Rakennukset ovat valmistuneet vuonna 1985 - Nykytilanteen mukaan asuntoja on 77 kpl, yhteensä n. 6000 asm2. - Peruskorjauskohteessa on 25 asuinrakennusta, jotka ovat 1-2-kerroksisia. Kohteen tarkempi kuvaus on selostettu hankesuunnitelmissa. PERUSKORJAUKSEN TAVOITTEET - Rakennus- ja talotekniset tavoitteet hankesuunnitelmien mukaiset - Hankesuunnitelman mukaiset / ARA:n asettamiin hintarajoihin mahtuvat kustannukset - Hyvä hinta-laatusuhde - Julkisivujen, vesikaton, pihojen ja yleisten tilojen helppo huollettavuus - Rakennusosat ja materiaalit julkisivuissa ja asunnoissa vakiotuotteita - Energiatehokkuuden parantaminen - Esteettömyyden parantaminen ALUSTAVA AIKATAULU: Hanke toteutetaan yhtenä urakkana. - suunnittelun aloitus 11/2020 - Yhteensovitetut urakkalaskentasuunnitelmat valmiit ja tallennettuna projektipankkiin urakkalaskentaa varten 16.6.2021 - rakentamisen aloitus syksy 2021 - rakentaminen valmis syksy 2023 Suunnitteluaikataulu laaditaan pääsuunnittelijan johdolla yhteistyössä muiden suunnittelijoiden kanssa suunnittelun alkuvaiheessa. Tehtävien tarkempi sisältö on kuvattu tarjouspyyntöasiakirjoissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, insinööri- ja suunnittelupalvelut (71240000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2021-01-29
Sopimusnumero
MyyjätVantaan Talotekniikka Oy (FI),  0976576-3 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTEHVÄVÄN KUVAUS: Hankkeen sähkösuunnittelutehtävien ja työmaa-aikaisten valvontatehtävien suorittaminen tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisessa laajuudessa. Kohteeseen on laadittu hankesuunnitelma. Rakennusten peruskorjaus tulee suunnitella tilaajan laatiman hankesuunnitelman ja tavoitteiden mukaisesti. Kohde tulee suunnitella siten, että rakennusosa-arviolla arvioidut rakennuskustannukset alittavat hankesuunnitelmasta lasketun tavoitehinnan. Kustannuslaskelmat tekee rakennuttaja. HANKKEEN KUVAUS - Rakennukset ovat valmistuneet vuonna 1985 - Nykytilanteen mukaan asuntoja on 77 kpl, yhteensä n. 6000 asm2. - Peruskorjauskohteessa on 25 asuinrakennusta, jotka ovat 1-2-kerroksisia. Kohteen tarkempi kuvaus on selostettu hankesuunnitelmissa. PERUSKORJAUKSEN TAVOITTEET - Rakennus- ja talotekniset tavoitteet hankesuunnitelmien mukaiset - Hankesuunnitelman mukaiset / ARA:n asettamiin hintarajoihin mahtuvat kustannukset - Hyvä hinta-laatusuhde - Julkisivujen, vesikaton, pihojen ja yleisten tilojen helppo huollettavuus - Rakennusosat ja materiaalit julkisivuissa ja asunnoissa vakiotuotteita - Energiatehokkuuden parantaminen - Esteettömyyden parantaminen ALUSTAVA AIKATAULU: Hanke toteutetaan yhtenä urakkana. - suunnittelun aloitus 11/2020 - Yhteensovitetut urakkalaskentasuunnitelmat valmiit ja tallennettuna projektipankkiin urakkalaskentaa varten 16.6.2021 - rakentamisen aloitus syksy 2021 - rakentaminen valmis syksy 2023 Suunnitteluaikataulu laaditaan pääsuunnittelijan johdolla yhteistyössä muiden suunnittelijoiden kanssa suunnittelun alkuvaiheessa. Tehtävien tarkempi sisältö on kuvattu tarjouspyyntöasiakirjoissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, insinööri- ja suunnittelupalvelut (71240000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2021-01-29
Sopimusnumero
MyyjätKarawatski Oy (FI),  0738265-4