This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-03-02
Ilmoituksen numero2023-121929
TED numero
OstajaorganisaatioÄänekosken kehitys Oy (1883321-1 )
Kauppakatu 11
FI-44100 ÄÄNEKOSKI
http://www.aanekoskenkehitys.fi
Hankinnan otsikkotiedotYritysryhmän kehittämishankkeen ostopalvelut: tarinallistaminen ja sisällöntuotanto, kuvapankki, palvelumuotoilu, aluekartat ja opasteet
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/83827/notice/121929/overview
Originaali JSON tietue121929.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on koko yritysryhmän sekä kahden yritysryhmään kuuluvan yrityksen toiminnan tarinallistaminen sekä sisällöntuotanto tuleville verkkosivuille ja sisältöjen päivittäminen olemassa oleville verkkosivuille. Hankinnan toteuttaja laatii ja toteuttaa tekstimuotoisen, hakukoneoptimoidun sisällön yritysryhmän toimijoille ja luo tarinan Heavy Centerille. Toteutuksen tulee olla valmis 31.5.2023 mennessä. Lopputuloksessa tulee olla rahoittajan viestintäohjeen mukaisesti rahoittajan logot ja maininta rahoituksen lähteestä. Hankinnan toteutuksessa syntyvä aineisto on kokonaisuudessaan Hirvaskankaan Yritysryhmähankkeen omaisuutta. Aineiston immateriaalioikeudet sekä käyttöoikeudet tutkimusmateriaaleihin ovat kokonaisuudessaan vapaasti hyödynnettävissä hankkeessa ja hankkeen osakasyrityksissä. Valmiit lopputulokset siirtyvät ilman eri veloitusta yritysryhmähankkeeseen osallistuvien yritysten omaisuudeksi. Palvelun toteuttaja voi projektin jälkeen käyttää laatimaansa aineistoa referenssitietona verkkosivuillaan ja julkisissa hankinnoissa. Valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus, jossa laadun painoarvo on 50 % ja hinnan painoarvo on 50 %. Hankinnan kohde ei yksinään ole kansallisen kynnysarvon ylittävä palveluhankinta. Hankkeeseen liittyvät ostopalvelut muodostavat kuitenkin yhteensä kansallisen kynnysarvon ylittävän kokonaisuuden, joka kilpailutetaan vaiheittain. Osakokonaisuuden ohjeellinen kattoarvo on 3000 €. Hankintayksiköllä on oikeus, mutta ei velvollisuutta hylätä maksimiarvon ylittävät tarjoukset.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMarkkinointi (79342000)
AluekoodiFI193
Pääasiallinen suorituspaikkaÄänekoski

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Hirvaskankaan Heavy Centerin ja siihen kuuluvien yritysten kuvapankin rakentaminen. Kuvapankissa tulee olla monipuolisia kuvia mm. työnteosta, tiloista ja rakennuksesta ympäristöineen. Ulkokuvien tulee soveltua eri vuodenaikoihin. Hankinnan toteutuksessa syntyvä aineisto on kokonaisuudessaan Hirvaskankaan yritysryhmähankkeen omaisuutta ja siihen sisältyy immateriaalioikeudet (käyttöoikeudet kuviin kokonaisuudessaan ja vapaasti hyödynnettävissä hankkeessa ja hankkeen osakasyrityksissä). Valmiit kuvatiedostot siirtyvät ilman eri veloitusta yritysten omaisuudeksi. Palvelun toteuttaja voi projektin jälkeen käyttää laatimaansa aineistoa referenssitietona verkkosivuillaan ja julkisissa hankinnoissa. Toteutusaika 3.4.2023-30.9.2023, mutta vähintään puolet kuvista tulee toimittaa 31.5.2023 mennessä. Valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus, jonka arvioinnissa hinnan painoarvo on 70 % ja laadun painoarvo 30%. Hankinnan ohjeellinen maksimiarvo 5000 € (ALV. 0%). Hankintayksiköllä on oikeus, mutta ei velvollisuutta hylätä maksimiarvon ylittävät tarjoukset.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutValokuvauspalvelut (79961000)
Mainonta- ja markkinointipalvelut (79340000)
Ilmakuvauspalvelut (79961200)
Mainosvalokuvaukset (79961100)
AluekoodiFI193
Pääasiallinen suorituspaikkaÄänekoski

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Hirvaskankaan Heavy Centerin palvelumuotoilu. Tavoitteena on luoda yritysryhmän asiakkaille palvelupolut, jotka palvelevat sekä raskaankaluston kuljetusyrityksiä että henkilöasiakkaita. Tarkoituksena on luoda kahdelle eri kohderyhmälle erilliset polut, jotka auttavat lisäämään tietoa kohteen palveluista sekä yhtenäistämään eri palveluiden tarjoajia saman katon alle. Lopputulos tulee olla hyödynnettävissä verkkosivuilla digitaalisesti sekä paperisena versiona. Tuloksessa tulee hyödyntää aiemmin luotua brändi-ilmettä ja sen ohjeita. Hankinnan toteutuksessa syntyvä aineisto on kokonaisuudessaan Hirvaskankaan Yritysryhmähankkeen omaisuutta ja siihen sisältyy immateriaalioikeudet (käyttöoikeudet tuotokseen kokonaisuudessaan ja vapaasti hyödynnettävissä hankkeessa ja hankkeen osakasyrityksissä). Valmiit materiaalit siirtyvät ilman eri veloitusta yritysten omaisuudeksi. Palvelun toteuttaja voi projektin jälkeen käyttää laatimaansa aineistoa referenssitietona verkkosivuillaan ja julkisissa hankinnoissa. Lopputuloksessa tulee olla rahoittajan viestintäohjeen mukaisesti rahoittajan logot ja maininta rahoituksen lähteestä. Valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus, jonka vertailuperusteina ovat 60 % painoarvolla hinta ja 40 % painoarvolla hankinnan kohteen kriteereissä esitetyt laatuperusteet. Hankinnan kohde ei yksinään ole kansallisen kynnysarvon ylittävä palveluhankinta. Hankkeeseen liittyvät ostopalvelut muodostavat kuitenkin yhteensä kansallisen kynnysarvon ylittävän kokonaisuuden, joka kilpailutetaan vaiheittain. Hankinnan ohjeellinen maksimiarvo 6000 € (ALV. 0%). Hankintayksiköllä on oikeus, mutta ei velvollisuutta hylätä maksimiarvon ylittävät tarjoukset.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMainonta- ja markkinointipalvelut (79340000)
Liiketoiminnan kehittämistä koskevat asiantuntijapalvelut (79411100)
Muotoilu-/suunnitteluneuvonta (79415200)
AluekoodiFI193
Pääasiallinen suorituspaikkaÄänekoski

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTavoitteena on suunnitella alueesta havainnollistava kartta sekä opasteet alueella kulkeville. Hinta ei sisällä suunniteltujen materiaalien fyysistä toteutusta. Hankinnan toteutuksessa syntyvä aineisto on kokonaisuudessaan Hirvaskankaan Yritysryhmähankkeen omaisuutta ja siihen sisältyy immateriaalioikeudet (käyttöoikeudet tuotokseen kokonaisuudessaan ja vapaasti hyödynnettävissä hankkeessa ja hankkeen osakasyrityksissä). Valmiit materiaalit siirtyvät ilman eri veloitusta yritysten omaisuudeksi. Palvelun toteuttaja voi projektin jälkeen käyttää laatimaansa aineistoa referenssitietona verkkosivuillaan ja julkisissa hankinnoissa. Projekti tulee toteuttaa valmiiksi 31.7.2023 mennessä. Lopputuloksessa tulee olla rahoittajan viestintäohjeen mukaisesti rahoittajan logot ja maininta rahoituksen lähteestä. Valintaperusteena on halvin hinta 100 % painoarvolla. Hankinnan kohde ei yksinään ole kansallisen kynnysarvon ylittävä palveluhankinta. Hankkeeseen liittyvät ostopalvelut muodostavat kuitenkin yhteensä kansallisen kynnysarvon ylittävän kokonaisuuden, joka kilpailutetaan vaiheittain. Hankinnan ohjeellinen maksimiarvo 1000 € (ALV. 0%). Hankintayksiköllä on oikeus, mutta ei velvollisuutta hylätä maksimiarvon ylittävät tarjoukset.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLiike-elämän palvelut: laki, markkinointi, neuvonta, työhönotto, painatus ja turvallisuus (79000000)
AluekoodiFI193
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset