This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-02-27
Ilmoituksen numero2023-121426
TED numero
OstajaorganisaatioMikkelin Kehitysyhtiö Miksei Oy (0600598-8 )
Maaherrankatu 9–11 Mikkelin kaupungin virastotalo
FI-50100 Mikkeli
https://www.mikseimikkeli.fi/
Hankinnan otsikkotiedotSaimaa Hop On Hop Off / Laivakuljetukset
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/83515/notice/121426/overview
Originaali JSON tietue121426.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvauso Hop On Hop Off Mikkeli (vuodet 2023, 2024 ja 2025) Bussilla ja laivalla: Tuotteistetut, aikataulutetut ja takuulähtöiset maantie- ja vesikuljetukset Helsingistä ja Puumalasta Anttolan kautta Mikkeliin ja takaisin. Tavoitteenamme on, että reitin varrella olevat kohteet ja palvelut linkitetään osaksi kokonaisuutta. Reiteissä hyödynnämme myös valmiit pyöräily- ja patikointireitit. Vierailukohteita Mikkelissä voivat olla esimerkiksi Hiidenmaan ja Sydänmaan retkireitistöt, Luonteri, Neitvuori, Sodan ja rauhan keskus Muisti ja Kenkävero. o Hop On Hop Off Puumala (vuodet 2023, 2024 ja 2025) Bussilla ja laivalla: Tuotteistetut, aikataulutetut ja takuulähtöiset maantie- ja vesikuljetukset Helsingistä ja Mikkelistä Anttolan kautta Puumalaan ja takaisin. Tavoitteena on, että reitin varrella olevat kohteet ja palvelut linkitetään osaksi kokonaisuutta. Reiteissä hyödynnämme myös valmiit pyöräily- ja patikointireitit (esimerkiksi Norppapolku ja Saimaan saaristoreitti). Vierailukohteita Puumalassa voivat olla esimerkiksi Pistohiekka, Sahanlahti, Niinisaari, Nestorinranta ja Puumalan satama. Tämä hankinta koskee ainoastaan laivakuljetuksen osuutta kesällä 2023 Osa nro 1. Laivakuljetus / KESKIVIIKKO reitille: Ristiinan torin asioimislaituri ((tai vaihtoehtoisesti Varkaantaipaleen kanava) – Astuvansalmen kalliomaalaukset – Pistohiekka Resort – Puumalan satama – Sahanlahti Resort Hinta: EUR / päivä Hinnan tulee sisältää kaikki kuljetukseen liittyvät kustannukset Kesällä 2023 reitit toteutetaan takuulähtöinä keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin viikoilla 26–32. Optiona kesän 2023 viikot 24 ja 33–34. Option lunastamisesta käydään neuvottelut valittujen toimittajien (bussi- ja laivakuljetukset) kanssa hankintapäätöksen jälkeen. Molemmat kilpailutukset (bussi- ja laivakuljetukset) määrittelevät tullaanko optio lunastamaan. Optioviikot varmennetaan hankintasopimuksessa. Saavu Saimaalle! -hankkeessa on tarkoitus testata erilaisia reittejä, joten mikäli kesän 2023 perusteella huomataan kehitys- tai muutostarpeita reittien, ohjelman ja aikataulujen suhteen, tilaaja huomioi ne tulevassa kilpailutuksessa. Mikäli kuljetuksia ei voida tilaajasta ja palveluntuottajasta riippumattomista syistä järjestää, käydään kuljetuksien siirrosta toiseen ajankohtaan neuvottelu tilaajan ja palveluntuottajan kesken (Force Majeure, esim. sääolosuhteet Saimaalla, tekninen vika tai muu vastaava turvallisuutta heikentävä tekijä, jota ei voida kohtuudella korjata ennen sovittua risteilyä).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKuljetuspalvelut (jätteen kuljetusta lukuun ottamatta) (60000000)
AluekoodiFI1D1
Pääasiallinen suorituspaikkaMikkeli - Puumala

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvauso Hop On Hop Off Mikkeli (vuodet 2023, 2024 ja 2025) Bussilla ja laivalla: Tuotteistetut, aikataulutetut ja takuulähtöiset maantie- ja vesikuljetukset Helsingistä ja Puumalasta Anttolan kautta Mikkeliin ja takaisin. Tavoitteenamme on, että reitin varrella olevat kohteet ja palvelut linkitetään osaksi kokonaisuutta. Reiteissä hyödynnämme myös valmiit pyöräily- ja patikointireitit. Vierailukohteita Mikkelissä voivat olla esimerkiksi Hiidenmaan ja Sydänmaan retkireitistöt, Luonteri, Neitvuori, Sodan ja rauhan keskus Muisti ja Kenkävero. o Hop On Hop Off Puumala (vuodet 2023, 2024 ja 2025) Bussilla ja laivalla: Tuotteistetut, aikataulutetut ja takuulähtöiset maantie- ja vesikuljetukset Helsingistä ja Mikkelistä Anttolan kautta Puumalaan ja takaisin. Tavoitteena on, että reitin varrella olevat kohteet ja palvelut linkitetään osaksi kokonaisuutta. Reiteissä hyödynnämme myös valmiit pyöräily- ja patikointireitit (esimerkiksi Norppapolku ja Saimaan saaristoreitti). Vierailukohteita Puumalassa voivat olla esimerkiksi Pistohiekka, Sahanlahti, Niinisaari, Nestorinranta ja Puumalan satama. Tämä hankinta koskee ainoastaan laivakuljetuksen osuutta kesällä 2023 Osa nro 2. Laivakuljetus / TORSTAI reitille: Sahanlahti Resort – Puumalan satama – Niinisaari (Okkolan laituri) – Lintusalo (Nestorinrannan laituri) – Pistohiekka Resort – Sahanlahti Resort – Puumalan satama Hinta: EUR / päivä Hinnan tulee sisältää kaikki kuljetukseen liittyvät kustannukset Kesällä 2023 reitit toteutetaan takuulähtöinä keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin viikoilla 26–32. Optiona kesän 2023 viikot 24 ja 33–34. Option lunastamisesta käydään neuvottelut valittujen toimittajien (bussi- ja laivakuljetukset) kanssa hankintapäätöksen jälkeen. Molemmat kilpailutukset (bussi- ja laivakuljetukset) määrittelevät tullaanko optio lunastamaan. Optioviikot varmennetaan hankintasopimuksessa. Saavu Saimaalle! -hankkeessa on tarkoitus testata erilaisia reittejä, joten mikäli kesän 2023 perusteella huomataan kehitys- tai muutostarpeita reittien, ohjelman ja aikataulujen suhteen, tilaaja huomioi ne tulevassa kilpailutuksessa. Mikäli kuljetuksia ei voida tilaajasta ja palveluntuottajasta riippumattomista syistä järjestää, käydään kuljetuksien siirrosta toiseen ajankohtaan neuvottelu tilaajan ja palveluntuottajan kesken (Force Majeure, esim. sääolosuhteet Saimaalla, tekninen vika tai muu vastaava turvallisuutta heikentävä tekijä, jota ei voida kohtuudella korjata ennen sovittua risteilyä).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKuljetuspalvelut (jätteen kuljetusta lukuun ottamatta) (60000000)
AluekoodiFI1D1
Pääasiallinen suorituspaikkaMikkeli - Puumala

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvauso Hop On Hop Off Mikkeli (vuodet 2023, 2024 ja 2025) Bussilla ja laivalla: Tuotteistetut, aikataulutetut ja takuulähtöiset maantie- ja vesikuljetukset Helsingistä ja Puumalasta Anttolan kautta Mikkeliin ja takaisin. Tavoitteenamme on, että reitin varrella olevat kohteet ja palvelut linkitetään osaksi kokonaisuutta. Reiteissä hyödynnämme myös valmiit pyöräily- ja patikointireitit. Vierailukohteita Mikkelissä voivat olla esimerkiksi Hiidenmaan ja Sydänmaan retkireitistöt, Luonteri, Neitvuori, Sodan ja rauhan keskus Muisti ja Kenkävero. o Hop On Hop Off Puumala (vuodet 2023, 2024 ja 2025) Bussilla ja laivalla: Tuotteistetut, aikataulutetut ja takuulähtöiset maantie- ja vesikuljetukset Helsingistä ja Mikkelistä Anttolan kautta Puumalaan ja takaisin. Tavoitteena on, että reitin varrella olevat kohteet ja palvelut linkitetään osaksi kokonaisuutta. Reiteissä hyödynnämme myös valmiit pyöräily- ja patikointireitit (esimerkiksi Norppapolku ja Saimaan saaristoreitti). Vierailukohteita Puumalassa voivat olla esimerkiksi Pistohiekka, Sahanlahti, Niinisaari, Nestorinranta ja Puumalan satama. Tämä hankinta koskee ainoastaan laivakuljetuksen osuutta kesällä 2023 Osa nro 3 / PERJANTAI. Laivakuljetus reitille: Puumalan satama – Sahanlahti Resort – Pistohiekka Resort – Astuvansalmen kalliomaalaukset – Ristiinan torin asioimislaituri (tai vaihtoehtoisesti Varkaantaipaleen kanava) Hinta: EUR / päivä Hinnan tulee sisältää kaikki kuljetukseen liittyvät kustannukset Kesällä 2023 reitit toteutetaan takuulähtöinä keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin viikoilla 26–32. Optiona kesän 2023 viikot 24 ja 33–34. Option lunastamisesta käydään neuvottelut valittujen toimittajien (bussi- ja laivakuljetukset) kanssa hankintapäätöksen jälkeen. Molemmat kilpailutukset (bussi- ja laivakuljetukset) määrittelevät tullaanko optio lunastamaan. Optioviikot varmennetaan hankintasopimuksessa. Saavu Saimaalle! -hankkeessa on tarkoitus testata erilaisia reittejä, joten mikäli kesän 2023 perusteella huomataan kehitys- tai muutostarpeita reittien, ohjelman ja aikataulujen suhteen, tilaaja huomioi ne tulevassa kilpailutuksessa. Mikäli kuljetuksia ei voida tilaajasta ja palveluntuottajasta riippumattomista syistä järjestää, käydään kuljetuksien siirrosta toiseen ajankohtaan neuvottelu tilaajan ja palveluntuottajan kesken (Force Majeure, esim. sääolosuhteet Saimaalla, tekninen vika tai muu vastaava turvallisuutta heikentävä tekijä, jota ei voida kohtuudella korjata ennen sovittua risteilyä).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKuljetuspalvelut (jätteen kuljetusta lukuun ottamatta) (60000000)
AluekoodiFI1D1
Pääasiallinen suorituspaikkaPuumala - Mikkeli

Sopimukset