This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-03-19
Ilmoituksen numero2021-068293
TED numero
OstajaorganisaatioFintraffic Tie Oy (2945247-3 )
Palkkatilanportti 1
FI-00240 Helsinki
https://fintraffic.fi/
Hankinnan otsikkotiedotRaja-Joosepin rajanylityspaikan kehittäminen, telematiikkaurakka (KO 3002)
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/50073/notice/68293/overview
Originaali JSON tietue68293.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRajanylityspaikan telematiikkaurakka on rakentamisurakka, johon sisältyvät liikenteenhallintajärjestelmän laitteiden, keskusten ja kahden liikennevaloportaalin sekä muiden pystytysrakenteiden hankinta ja asennukset kaikkine tarvikkeineen sekä laitteiden ja järjestelmän testaukset ja käyttöönotto. Hankinnan kohde ja sisältö on määritetty tarkemmin urakkaohjelmassa ja rakennussuunnitelma-asiakirjoissa. Urakka on kokonaishintaperusteinen kokonaisurakka. Urakka-alue sijaitsee Inarin kunnan alueella kantatiellä 91 Raja-Joosepin rajanylityspaikalla. Kohteessa on käynnissä kesällä 2021 myös Väyläviraston maanrakennusurakan ja Senaatin rakennusurakan töitä. Telematiikkaurakoiden työt yhteensovitetaan em. urakoiden töiden kanssa. Telematiikkaurakka on alistettu kohteen päätoteuttajalle Väyläviraston maanrakennusurakalle. Urakoitsija suorittaa sopimusasiakirjoissa määritellyn rakennusurakan ja toimii rakennuskohteessa telematiikan pääurakoitsijana sekä työmaan turvallisuuden johdosta vastaavana urakoitsijana (päätoteuttajana). Urakoitsija toimii urakassa YSE 3 §:n mukaisena työmaapalvelusta vastaavana urakoitsijana. Raja-Joosepin rajanylityspaikan kehittäminen sisältyy Kolartic CBC rahoitusohjelmaan, jonka rahoituksesta vastaavat Euroopan Unioni sekä Suomen, Venäjän, Ruotsin ja Norjan valtiot.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muut
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikkaUrakka-alue sijaitsee Inarin kunnan alueella kantatiellä 91 Raja-Joosepin rajanylityspaikalla.