This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2020-10-08
Ilmoituksen numero2020-055600
TED numero2020/S 199-483647
OstajaorganisaatioKajave Oy (2058753-1 )
Ahontie 1
FI-87250 Kajaani
http://www.kajave.fi
Hankinnan otsikkotiedotSähkönjakeluverkon, alueverkon, sähköasemien ja viestiverkon vianhoito- ja kunnossapitotyöt, sekä sähkömittarien asennus- ja liittymätyöt Kajave Oy:n verkkoalueella
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/35916/notice/55600/overview
Originaali JSON tietue55600.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinta (Osa 1) kattaa maantieteellisesti noin puolet Kajaven jakeluverkosta, sisältäen alustavasti seuraavien kuntien alueet: Kajaani, Paltamo, Puolanka, Pyhäntä, Siikalatva, sekä Vaala. Hankinta (Osa 1) sisältää seuraavien palveluiden tuottamisen Tarjouspyynnössä kuvatussa ja Sopimuksessa sovitussa laajuudessa: • Sähkön jakeluverkon viankorjauspalvelu 24/7 ja sen edellyttämän varallaolon resurssoinnin • Sähkönjakelun suurhäiriöön varautumispalvelu ja suurhäiriönaikainen viankorjaus alueellisen pääurakoitsijan roolissa • Ennakoiva ja korjaava kunnossapito • Sähköliittymien rakentamis- ja muutostyöt • Sähkönkäyttöpaikkojen kytkennät ja mittareiden asennukset sekä niiden muutostyöt • Sähkölinjojen raivaus ja loppuasiakkaan tarpeesta johtuva puunkaatoavustuspalvelu • Yksittäiset tilaajan erikseen määrittelemät korvausinvestoinnit, kuten: sähkömittareiden uusinnat, erotinasema saneeraukset ja ilmajohtoverkon pylväiden vaihdot. Palvelut toteutetaan KVR-periaatteella (kokonaisvastuurakentaminen) sisältäen kaikki tarvittavat materiaalit, pois lukien sähkömittarit sekä muut yksittäiset tilaajan erikseen määrittämät laitteet ja laitteistot. Palvelu tuotetaan läheisessä yhteistyössä Kajaven loppuasiakkaiden sekä alueen maanomistajien kanssa, joten palvelun tuottajalta edellytetään asiakaspalveluhenkistä asennetta ja toimintatapaa. Hankinnan ennakoitu arvo on noin 3,5 miljoonaa euroa vuodessa ja se saattaa vaihdella merkittävästi sääilmiöiden aiheuttamien sähkönjakeluhäiriöiden seurauksena.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSähkönjakelulaitteiden korjaus ja huolto (50532400)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikkaKainuun maakunta

Sopimukset

Päätös päivämäärä2020-09-18
Sopimusnumero
MyyjätEltel Networks Pohjoinen Oy (FI),  1460916-7 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinta (Osa 2) kattaa maantieteellisesti: • Noin puolet Kajaven jakeluverkosta, sisältäen alustavasti seuraavien kuntien alueet: Hyrynsalmi, Kuhmo, Sotkamo, Suomussalmi ja Ristijärvi • Alueverkon, sähköasemat ja viestiverkon koko Kajaven verkkoalueella. Hankinta (Osa 2) sisältää seuraavien palveluiden tuottamisen Tarjouspyynnössä kuvatussa ja Sopimuksessa sovitussa laajuudessa: • Sähkön jakelu- ja alueverkon, sähköasemien, verkostoautomaation sekä viestiverkon viankorjauspalvelu 24/7 ja sen edellyttämän varallaolon resurssoinnin • Sähkönjakelun suurhäiriöön varautumispalvelu ja suurhäiriönaikainen viankorjaus alueellisen pääurakoitsijan roolissa • Jakeluverkon, alueverkon, sähköasemien, verkostoautomaation sekä viestiverkon ennakoiva ja korjaava kunnossapito • Sähköliittymien rakentamis- sekä muutostyöt • Sähkönkäyttöpaikkojen kytkennät ja mittareiden asennukset sekä niiden muutostyöt • Sähkölinjojen raivaus sekä loppuasiakkaan tarpeesta johtuva puunkaatoavustuspalvelu • Yksittäiset tilaajan erikseen määrittelemät korvausinvestoinnit, kuten: sähkömittareiden uusinnat, erotinasema saneeraukset ja ilmajohtoverkon pylväiden vaihdot. Palvelut toteutetaan KVR-periaatteella (kokonaisvastuurakentaminen) sisältäen kaikki tarvittavat materiaalit, pois lukien sähkömittarit sekä muut yksittäiset tilaajan erikseen määrittämät laitteet ja laitteistot. Palvelu tuotetaan läheisessä yhteistyössä Kajaven loppuasiakkaiden sekä alueen maanomistajien kanssa, joten palvelun tuottajalta edellytetään asiakaspalveluhenkistä asennetta ja toimintatapaa. Hankinnan ennakoitu arvo on noin 4,5 miljoonaa euroa vuodessa ja se saattaa vaihdella merkittävästi sääilmiöiden aiheuttamien sähkönjakeluhäiriöiden seurauksena.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSähkönjakelulaitteiden korjaus ja huolto (50532400)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikkaKainuun maakunta

Sopimukset

Päätös päivämäärä2020-09-18
Sopimusnumero
MyyjätEnerke Oy (FI),  1747641-9