This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-04-13
Ilmoituksen numero2023-125793
TED numero2023/S 076-229998
OstajaorganisaatioÖsterbottens välfärdsområde - Pohjanmaan hyvinvointialue (3221324-6 )
Hietalahdenkatu 2-4
FI-65130 Vaasa
http://www.vaasankeskussairaala.fi
Hankinnan otsikkotiedotÄkillisten ja lyhytaikaisten lähihoitaja- ja sairaanhoitajapalveluiden ostopalvelu Pohjanmaan hyvinvointialueelle 1.9.2023-31.8.2025 ja mahdollinen optio ajalle 1.9.2025-31.8.2026
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/86320/notice/125793/overview
Originaali JSON tietue125793.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on terveyden- ja sairaanhoitopalveluiden tuottaminen ostopalveluna Pohjanmaan hyvinvointialueen toimipisteiden äkilliseen ja lyhytaikaiseen (1 – 13 työvuoroa) lähihoitaja- ja sairaanhoitajatyön tarpeeseen. Ostopalvelulla korvataan vakituisen henkilöstön ennakoimattomien ja yllättävien poissaolojen aiheuttamaa henkilökunnan tarvetta. Ostopalveluhenkilöstöä tarvitaan äkillisiin poissaoloihin sosiaali- ja terveydenhoitoalueen palveluasumisen ja kotihoidon yksiköihin, perusterveydenhuollon avovastaanottopalveluihin, yleislääketieteen vuodeosastoille, aikuisten psykososiaalisiin avohoito- ja asumispalveluihin, hoitorinkeihin sekä sosiaalihuollon vammaispalveluihin. Tilaaja on Pohjanmaan hyvinvointialue. Tilaaja solmii Palveluntuottajan kanssa puitesopimuksen. Mikäli Palveluntuottajia on useita, ne laitetaan etusijajärjestykseen parhaimmat pisteet saaneen tarjouksen perusteella. Hankinnat tehdään ensisijaisesti siltä toimittajalta, joka on tehnyt tämän hankinnan kilpailutuksen tarjouspyynnössä määritellyn osa-alueen/osa-alueitten edullisimman tarjouksen. Mikäli valitun yrityksen kapasiteetti ei riitä, käytetään seuraavaksi edullisinta eli toiseksi tullutta toimittajaa kunnes tarvittava määrä on saatu hankittua. Palveluntuottaja on työntekijän työnantaja ja maksaa työntekijän palkan sekä hoitaa työnantajalle kuuluvat velvoitteet. Työ tehdään tilaajalle. Henkilöstön ostopalveluihin sovelletaan samaa työlainsäädäntöä kuin muihinkin työsuhteisiin. Palveluntuottajan on noudatettava Työsopimuslakia (55/2001). Katso liite 1. Palvelukuvaus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSairaanhoitohenkilöstön palvelut (85141000)
AluekoodiFI195
Pääasiallinen suorituspaikkaOVPH Pohjoisen alueen kunnat: Kruunupyy, Luoto, Pietarsaari, Pedersöre ja Uusikaarlepyy.

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on terveyden- ja sairaanhoitopalveluiden tuottaminen ostopalveluna Pohjanmaan hyvinvointialueen toimipisteiden äkilliseen ja lyhytaikaiseen (1 – 13 työvuoroa) lähihoitaja- ja sairaanhoitajatyön tarpeeseen. Ostopalvelulla korvataan vakituisen henkilöstön ennakoimattomien ja yllättävien poissaolojen aiheuttamaa henkilökunnan tarvetta. Ostopalveluhenkilöstöä tarvitaan äkillisiin poissaoloihin sosiaali- ja terveydenhoitoalueen palveluasumisen ja kotihoidon yksiköihin, perusterveydenhuollon avovastaanottopalveluihin, yleislääketieteen vuodeosastoille, aikuisten psykososiaalisiin avohoito- ja asumispalveluihin, hoitorinkeihin sekä sosiaalihuollon vammaispalveluihin. Tilaaja on Pohjanmaan hyvinvointialue. Tilaaja solmii Palveluntuottajan kanssa puitesopimuksen. Mikäli Palveluntuottajia on useita, ne laitetaan etusijajärjestykseen parhaimmat pisteet saaneen tarjouksen perusteella. Hankinnat tehdään ensisijaisesti siltä toimittajalta, joka on tehnyt tämän hankinnan kilpailutuksen tarjouspyynnössä määritellyn osa-alueen/osa-alueitten edullisimman tarjouksen. Mikäli valitun yrityksen kapasiteetti ei riitä, käytetään seuraavaksi edullisinta eli toiseksi tullutta toimittajaa kunnes tarvittava määrä on saatu hankittua. Palveluntuottaja on työntekijän työnantaja ja maksaa työntekijän palkan sekä hoitaa työnantajalle kuuluvat velvoitteet. Työ tehdään tilaajalle. Henkilöstön ostopalveluihin sovelletaan samaa työlainsäädäntöä kuin muihinkin työsuhteisiin. Palveluntuottajan on noudatettava Työsopimuslakia (55/2001). Katso Palvelukuvaus, liite 1.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSairaanhoitohenkilöstön palvelut (85141000)
AluekoodiFI195
Pääasiallinen suorituspaikkaOVPH Keskinen alue: Vaasa, Laihia, Mustasaari ja Vöyri.

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on terveyden- ja sairaanhoitopalveluiden tuottaminen ostopalveluna Pohjanmaan hyvinvointialueen toimipisteiden äkilliseen ja lyhytaikaiseen (1 – 13 työvuoroa) lähihoitaja- ja sairaanhoitajatyön tarpeeseen. Ostopalvelulla korvataan vakituisen henkilöstön ennakoimattomien ja yllättävien poissaolojen aiheuttamaa henkilökunnan tarvetta. Ostopalveluhenkilöstöä tarvitaan äkillisiin poissaoloihin sosiaali- ja terveydenhoitoalueen palveluasumisen ja kotihoidon yksiköihin, perusterveydenhuollon avovastaanottopalveluihin, yleislääketieteen vuodeosastoille, aikuisten psykososiaalisiin avohoito- ja asumispalveluihin, hoitorinkeihin sekä sosiaalihuollon vammaispalveluihin. Tilaaja on Pohjanmaan hyvinvointialue. Tilaaja solmii Palveluntuottajan kanssa puitesopimuksen. Mikäli Palveluntuottajia on useita, ne laitetaan etusijajärjestykseen parhaimmat pisteet saaneen tarjouksen perusteella. Hankinnat tehdään ensisijaisesti siltä toimittajalta, joka on tehnyt tämän hankinnan kilpailutuksen tarjouspyynnössä määritellyn osa-alueen/osa-alueitten edullisimman tarjouksen. Mikäli valitun yrityksen kapasiteetti ei riitä, käytetään seuraavaksi edullisinta eli toiseksi tullutta toimittajaa kunnes tarvittava määrä on saatu hankittua. Palveluntuottaja on työntekijän työnantaja ja maksaa työntekijän palkan sekä hoitaa työnantajalle kuuluvat velvoitteet. Työ tehdään tilaajalle. Henkilöstön ostopalveluihin sovelletaan samaa työlainsäädäntöä kuin muihinkin työsuhteisiin. Palveluntuottajan on noudatettava Työsopimuslakia (55/2001).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSairaanhoitohenkilöstön palvelut (85141000)
AluekoodiFI195
Pääasiallinen suorituspaikkaOVPH Eteläinen alue: Maalahti, Korsnäs, Närpiö, Kaskinen ja Kristiinankaupunki.

Sopimukset