This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2019-12-31
Ilmoituksen numero2018-021094
TED numero2018/S 197-445071
OstajaorganisaatioLänsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (0828618-9 )
Kauppakatu 25
FI-94100 Kemi
http://www.lpshp.fi/
Hankinnan otsikkotiedotTuoreet leivät ja muut leipomotuotteet ajalle 1.2.2019 - 31.1.2021 ja mahdollinen optio ajalle 1.2.2021 - 31.1.2022
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio250 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/10130/notice/11627/overview
Originaali JSON tietue11627.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohde ja laajuus on tarkemmin selvitetty täydennettävässä tuoteluettelossa (liite 1). Tarjous tulee tehdä tuoteluettelossa mainituista leivistä ja leipomotuotteista. Tarjottuja tuotteita tulee olla saatavilla vähintään 6 kuukautta hankintakauden alkamisesta lähtien. Poistuvan tuotteen tilalle tarjoaja on velvollinen toimittamaan raaka-aineiltaan vastaavan tuotteen automaattisesti samalla hinnalla. Tuoteluettelossa ilmoitetut volyymituotteiden kulutusmäärä vastaavat arvioitua vuoden kulutusta. Hankintamäärät saattavat vaihdella vuosittain ja kulutusmäärät on arvioitu vain tarjouksen tekemisen tueksi eivätkä ne näin ollen sido tilaajaa. Tuoteluettelo on ladattava täydennettynä tarjouksen liitteeksi. Luettelon ulkopuolelle jääville tuotteille on ehdottomasti ilmoitettava alennusprosentti. Alennus lasketaan tarjoushetkellä voimassaolevasta hinnastosta. Liitteessä 2 (Jakopaikat) on esitetty nykyiset jakopaikat ja -ajat, jotka saattavat muuttua vaihtuvien olosuhteiden vuoksi.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLeipä ja muut tuoreet leipomo- ja konditoriatuotteet (15810000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaMeri-Lapin liikelaitoskuntayhtymän jäsenkuntien sekä Tervolan ja Ylitornion kuntien laitokset.

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohde ja laajuus on tarkemmin selvitetty täydennettävässä tuoteluettelossa (liite 1). Tarjous tulee tehdä tuoteluettelossa mainituista leivistä ja leipomotuotteista. Tarjottuja tuotteita tulee olla saatavilla vähintään 6 kuukautta hankintakauden alkamisesta lähtien. Poistuvan tuotteen tilalle tarjoaja on velvollinen toimittamaan raaka-aineiltaan vastaavan tuotteen automaattisesti samalla hinnalla. Tuoteluettelossa ilmoitetut volyymituotteiden kulutusmäärä vastaavat arvioitua vuoden kulutusta. Hankintamäärät saattavat vaihdella vuosittain ja kulutusmäärät on arvioitu vain tarjouksen tekemisen tueksi eivätkä ne näin ollen sido tilaajaa. Tuoteluettelo on toimitettava täydennettynä tarjouksen mukana. Luettelon ulkopuolelle jääville tuotteille on ehdottomasti ilmoitettava alennusprosentti. Alennus lasketaan tarjoushetkellä voimassaolevasta hinnastosta. Positioon 2 voivat tarjouksensa jättää Lapin ja Oulun alueilla toimivat ja alueella tuotteensa valmistavat leipomot. Position 2 osalta yksittäisen tilauksen hankintamäärät voivat vaihdella suurestikin. Liitteessä 1 annetut hankintamäärät ovat arvioita koko vuoden kulutuksesta. Mikäli alueen laitoksissa on esim. lähiruokapäivä, saatetaan kerralla hankkia esim. 8000 sämpylää. Ostaja pidättää oikeuden hankkia tarvitsemansa määrän useammalta alueen tuottajalta, mikäli rivin voittaneen tarjoajan tuotantokapasiteetti ei riitä kertatoimitukseen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLeipä ja muut tuoreet leipomo- ja konditoriatuotteet (15810000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaMeri-Lapin liikelaitoskuntayhtymän jäsenkuntien sekä Tervolan ja Ylitornion kuntien laitokset.

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät