This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-12-09
Ilmoituksen numero2022-115026
TED numero
OstajaorganisaatioImatran kaupunki (0159216-7 )
Virastokatu 2
FI-55100 Imatra
http://www.imatra.fi
Hankinnan otsikkotiedotSoveltuvuusarviointipalvelujen hankinta 2023
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/78214/notice/115026/overview
Originaali JSON tietue115026.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSopimustoimittajaksi valitaan kokonaistaloudellisesti edullisin toimittaja. Hinnan painoarvo on 80 ja laadun 20. Toimittajalla tulee olla vähintään 1 referenssi julkiselta alalta viimeisen 2 vuoden ajalta. Tilaaja ei sitoudu tilaamaan sopimustoimittajaksi valitun palveluja tiettyä määrää sopimuskauden aikana, vaan tilaajan eri yksiköt voivat käyttää soveltuvuusarviointipalveluja oman tarpeensa mukaan rekrytointien yhteydessä ja toimivat palvelun tilaajina. Soveltuvuusarviointikokonaisuuden tulee sisältää strukturoitu haastattelu (osa1, sertifioitu henkilöarvioija) ja kyky- ja/tai persoonallisuustestejä yhteensä 2kpl (tilaaja päättää mitä testejä käytetään toimeksiantokohtaisesti). Lisäpalveluna voidaan tilata työsimulaatiotehtäviä sekä muita mahdollisia testejä, joita toimittajalla on tarjota. Soveltuvuusarviointipalvelulle tarjottavaan hintaan tulee sisältyä edellä mainittujen lisäksi tilaajan kanssa tehtävä alkukartoitus sekä tulosten raportointi tilaajalle ja arvioinnin kohteena olevalle henkilölle sekä muut yleiset hallinnolliset kulut. Hintojen lisänä muita veloituksia ei sallita. Tarjottavan palvelukokonaisuuden tulee olla saatavilla myös etäyhteyksin. Tarjouksen voi jättää elinkeinonharjoittaja, jolla on oma eläkevakuutusturva.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLiike-elämän palvelut: laki, markkinointi, neuvonta, työhönotto, painatus ja turvallisuus (79000000)
AluekoodiFI1C5
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSopimustoimittajaksi valitaan kokonaistaloudellisesti edullisin toimittaja. Hinnan painoarvo on 80 ja laadun 20. Toimittajalla tulee olla vähintään 1 referenssi julkiselta alalta viimeisen 2 vuoden ajalta. Tilaaja ei sitoudu tilaamaan sopimustoimittajaksi valitun palveluja tiettyä määrää sopimuskauden aikana, vaan tilaajan eri yksiköt voivat käyttää soveltuvuusarviointipalveluja oman tarpeensa mukaan rekrytointien yhteydessä ja toimivat palvelun tilaajina. Soveltuvuusarviointikokonaisuuden tulee sisältää strukturoitu haastattelu (osa 2, Valviran psykologin nimikkeen käyttöoikeus) ja kyky- ja/tai persoonallisuustestejä yhteensä 2kpl (tilaaja päättää mitä testejä käytetään toimeksiantokohtaisesti). Lisäpalveluna voidaan tilata työsimulaatiotehtäviä sekä muita mahdollisia testejä, joita toimittajalla on tarjota. Soveltuvuusarviointipalvelulle tarjottavaan hintaan tulee sisältyä edellä mainittujen lisäksi tilaajan kanssa tehtävä alkukartoitus sekä tulosten raportointi tilaajalle ja arvioinnin kohteena olevalle henkilölle sekä muut yleiset hallinnolliset kulut. Hintojen lisänä muita veloituksia ei sallita. Tarjottavan palvelukokonaisuuden tulee olla saatavilla myös etäyhteyksin. Tarjouksen voi jättää elinkeinonharjoittaja, jolla on oma eläkevakuutusturva.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLiike-elämän palvelut: laki, markkinointi, neuvonta, työhönotto, painatus ja turvallisuus (79000000)
AluekoodiFI1C5
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset