This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-08-22
Ilmoituksen numero2022-106830
TED numero
OstajaorganisaatioTurun Ammattikorkeakoulu Oy (2528160-3 )

FI- Turku
https://www.turkuamk.fi/
Hankinnan otsikkotiedotMarkkinoinnin ja viestinnän erityisosaajat pooli
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/74281/notice/106830/overview
Originaali JSON tietue106830.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa-alueeseen valitaan 5 puitesopimuskumppania. Kyseeseen voi tulla graafiseen suunnitteluun erikoistunut toimisto tai freelancer-pohjalta toimiva henkilö, jonka nimikkeitä voivat olla esimerkiksi graafikko tai graafinen suunnittelija. Hankittava palvelu on Turun AMK:n olemassa olevan graafisen ilmeen mukaista toteutus- ja taittotyötä, joskus nopeallakin varoitusajalla. Hankittava palvelu voi olla esimerkiksi seuraavaa: - Esitteiden, ilmoitusten, julisteiden, roll-uppien, flyereiden, julkaisujen tai muiden painettujen materiaalien toteutus ja viimeistely painovalmiiksi, pääasiassa ammattikorkeakoulun toimittamia valmiita pohjia käyttäen. - Yksittäisten mainosten (esim. bannerit) ja visuaalisten aineistojen toteutus digitaalisiin kanaviin. - Kevyttä kuvitustyötä, videoeditointia tai kuvankäsittelyä, PowerPoint-esitysten tai graafien editointia. - Erilaisia graafisia pohjia AMK:n henkilökunnan käyttöön, esim. hankeilmeen mukaisia PowerPoint -julistepohjia - Infografiikan suunnittelua
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutGraafiset suunnittelupalvelut (79822500)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa-alueeseen valitaan 5 palveluntuottajaa. Kyseeseen voi tulla sisällöntuotantoon erikoistunut toimisto tai freelancer-pohjalta toimiva henkilö, jonka nimikkeitä voivat olla esimerkiksi toimittaja tai sisällöntuottaja. Työ on lähempänä toimituksellista sisällöntuotantoa kuin copywritertyötä. Tehtävät kattavat nopeallakin varoitusajalla toteutettavat toimitukselliset/sisällöntuotannon palvelut. Hankittava palvelu voi olla esim. seuraavaa: - Toimituksellinen tekstien sisällöntuotanto: verkkoon tai painettuun mediaan tuotettavat artikkelit, esimerkiksi referenssitarinat, ilmiöjutut tai natiivimainonnassa käytettävät artikkelit. - Lisäksi mahdollisia ovat verkkoviestinnässä tarvittavien tekstien ja sisältöjen tuottaminen sekä esitetekstit.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTekstitoimituspalvelut (92312211)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa-alueeseen valitaan kolme (3) puitesopimuskumppania Kyseeseen voi tulla video-kuvatuotantoihin erikoistunut toimisto tai freelancer-pohjalta toimiva henkilö, jonka nimikkeitä voivat olla esimerkiksi videotuottaja, valokuvaaja, elokuvaaja, leikkaaja, tuottaja. Hankittava palvelu voi olla esim. seuraavaa: - Lyhyiden (alle 10 min) eri kanaviin sopivien videotuotantojen toteuttaminen (kuten käsikirjoitus, kuvausjärjestelyt, kuvaukset, materiaalin editointi, värimäärittely ja viimeistely). Tarvittaessa myös casting ja muut kuvausjärjestelyt. - Tilaajan käsikirjoituksen kuvittaminen esimerkiksi kuvapankkivideoilla tai olemassa olevalla video- tai still-kuvamateriaalilla. - Valokuvamateriaalin tuottaminen esimerkiksi videotuotannon ohessa. - Kuvausjärjestelyt ja kuvien käsittely eri tarkoituksiin.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutElokuva- ja videotuotantopalvelut (92111000)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset