This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-01-21
Ilmoituksen numero2022-091046
TED numero2022/S 018-043847
OstajaorganisaatioJoroisten kunta (0207112-8 )
Lentoasemantie 130
FI-79600 Joroinen
http://www.joroinen.fi
Hankinnan otsikkotiedotHENKILÖLIIKENNEKULJETUKSET, JOROISTEN KUNTA
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio1 200 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/sv/public/procurement/64002/notice/91046/overview
Originaali JSON tietue91046.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Joroisten kunnan esi- ja perusopetuksen oppilaiden kuljetukset välillä Kaitainen – Joroisten yhtenäiskoulu, reitti sisältää myös oppilaiden siirtokuljetuksia linja-autolle/linja-autolta. Reitillä ajetaan 2-3 kertaa päivässä. Reitti on suuntaa antava ja siihen voi tulla muutoksia lukuvuosittain. Oppilaiden määrä, kuljetusten aikataulut sekä täsmälliset reitit valmistuvat vuosittain heinä-elokuussa. Kuljetettavien oppilaiden määrä ja sijainti voivat vaihdella myös lukuvuoden aikana. Alustavan arvion mukaan reitillä kulkee lv 2022-23 noin 15-20 oppilasta. Hankinnan kohteen alustava kuljetusreitti on kuvattu erillisellä liitteellä, liite 2. Oppilaskohtainen ja lukujärjestyksen mukainen reittisuunnittelu tehdään tilaajan ja sopimustoimittajan/ yhteenliittymän kanssa yhteistyössä. Päävastuu reitin toimivuudesta ja aikataulutuksesta kuuluu palveluntuottajalle. Palveluntuottajan laatima reittisuunnitelma ja aikataulu tulee hyväksyttää tilaajalla. Liikennöitsijä voi tarjota reittejä vapaavalintaisella kalustolla, joka täyttää kalustoluettelossa sekä tarjouspyynnössä asetetut vaatimukset. Oppilaille soveltuvia asiakaspaikkoja tarjotussa kalustossa tulee olla vähintään 11. Henkilöautojen ja niin sanottujen pienoislinja-autojen on täytettävä vähintään EURO-5-päästöluokan normit. Kalustovaatimukset on kuvattu liitteessä 3.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKuljetuspalvelut (jätteen kuljetusta lukuun ottamatta) (60000000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikkaJoroisten kunnan alue

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Joroisten kunnan esi- ja perusopetuksen oppilaiden kuljetukset välillä Maavesi -Huutokoski – Joroisten yhtenäiskoulu, reitti sisältää myös oppilaiden siirtokuljetuksia linja-autolle/linja-autolta. Reitillä ajetaan 2-3 kertaa päivässä. Reitti on suuntaa antava ja siihen voi tulla muutoksia lukuvuosittain. Oppilaiden määrä, kuljetusten aikataulut sekä täsmälliset reitit valmistuvat vuosittain heinä-elokuussa. Kuljetettavien oppilaiden määrä ja sijainti voivat vaihdella myös lukuvuoden aikana. Alustavan arvion mukaan reitillä kulkee lv 2022-23 noin 25 oppilasta. Hankinnan kohteen alustava kuljetusreitti on kuvattu erillisellä liitteellä, liite 2. Oppilaskohtainen ja lukujärjestyksen mukainen reittisuunnittelu tehdään tilaajan ja sopimustoimittajan/ yhteenliittymän kanssa yhteistyössä. Päävastuu reitin toimivuudesta ja aikataulutuksesta kuuluu palveluntuottajalle. Palveluntuottajan laatima reittisuunnitelma ja aikataulu tulee hyväksyttää tilaajalla. Liikennöitsijä voi tarjota reittejä vapaavalintaisella kalustolla, joka täyttää kalustoluettelossa sekä tarjouspyynnössä asetetut vaatimukset. Oppilaille soveltuvia asiakaspaikkoja tarjotussa kalustossa tulee olla vähintään 19. Henkilöautojen ja niin sanottujen pienoislinja-autojen on täytettävä vähintään EURO-5-päästöluokan normit. Kalustovaatimukset on kuvattu liitteessä 3.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKuljetuspalvelut (jätteen kuljetusta lukuun ottamatta) (60000000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikkaJoroisten kunnan alue

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Joroisten kunnan esi- ja perusopetuksen oppilaiden kuljetukset välillä Kolma – Paro -Joroisten yhtenäiskoulu, reitti sisältää myös oppilaiden siirtokuljetuksia linja-autolle/linja-autolta. Reitillä ajetaan 2-3 kertaa päivässä. Reitti on suuntaa antava ja siihen voi tulla muutoksia lukuvuosittain. Oppilaiden määrä, kuljetusten aikataulut sekä täsmälliset reitit valmistuvat vuosittain heinä-elokuussa. Kuljetettavien oppilaiden määrä ja sijainti voivat vaihdella myös lukuvuoden aikana. Alustavan arvion mukaan reitillä kulkee lv 2022-23 noin 15-20 oppilasta. Hankinnan kohteen alustava kuljetusreitti on kuvattu erillisellä liitteellä, liite 2. Oppilaskohtainen ja lukujärjestyksen mukainen reittisuunnittelu tehdään tilaajan ja sopimustoimittajan/ yhteenliittymän kanssa yhteistyössä. Päävastuu reitin toimivuudesta ja aikataulutuksesta kuuluu palveluntuottajalle. Palveluntuottajan laatima reittisuunnitelma ja aikataulu tulee hyväksyttää tilaajalla. Liikennöitsijä voi tarjota reittejä vapaavalintaisella kalustolla, joka täyttää kalustoluettelossa sekä tarjouspyynnössä asetetut vaatimukset. Oppilaille soveltuvia asiakaspaikkoja tarjotussa kalustossa tulee olla vähintään 13. Henkilöautojen ja niin sanottujen pienoislinja-autojen on täytettävä vähintään EURO-5-päästöluokan normit. Kalustovaatimukset on kuvattu liitteessä 3.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKuljetuspalvelut (jätteen kuljetusta lukuun ottamatta) (60000000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikkaJoroisten kunnan alue

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Joroisten kunnan esi- ja perusopetuksen oppilaiden kuljetukset välillä Kerisalonsaari – Laitila- Rantasalmentie - Joroisten yhtenäiskoulu. Reitillä ajetaan 2-3 kertaa päivässä. Reitti on suuntaa antava ja siihen voi tulla muutoksia lukuvuosittain. Oppilaiden määrä, kuljetusten aikataulut sekä täsmälliset reitit valmistuvat vuosittain heinä-elokuussa. Kuljetettavien oppilaiden määrä ja sijainti voivat vaihdella myös lukuvuoden aikana. Alustavan arvion mukaan reitillä kulkee lv 2022-23 noin 15 oppilasta. Hankinnan kohteen alustava kuljetusreitti on kuvattu erillisellä liitteellä, liite 2. Oppilaskohtainen ja lukujärjestyksen mukainen reittisuunnittelu tehdään tilaajan ja sopimustoimittajan/ yhteenliittymän kanssa yhteistyössä. Päävastuu reitin toimivuudesta ja aikataulutuksesta kuuluu palveluntuottajalle. Palveluntuottajan laatima reittisuunnitelma ja aikataulu tulee hyväksyttää tilaajalla. Liikennöitsijä voi tarjota reittejä vapaavalintaisella kalustolla, joka täyttää kalustoluettelossa sekä tarjouspyynnössä asetetut vaatimukset. Oppilaille soveltuvia asiakaspaikkoja tarjotussa kalustossa tulee olla vähintään 11. Henkilöautojen ja niin sanottujen pienoislinja-autojen on täytettävä vähintään EURO-5-päästöluokan normit. Kalustovaatimukset on kuvattu liitteessä 3.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKuljetuspalvelut (jätteen kuljetusta lukuun ottamatta) (60000000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikkaJoroisten kunnan alue

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Joroisten kunnan esi- ja perusopetuksen oppilaiden kuljetukset välillä Kollinmäki – Järvikylä – Kuvansin koulu. Reitillä ajetaan 2-3 kertaa päivässä. Reitti on suuntaa antava ja siihen voi tulla muutoksia lukuvuosittain. Oppilaiden määrä, kuljetusten aikataulut sekä täsmälliset reitit valmistuvat vuosittain heinä-elokuussa. Kuljetettavien oppilaiden määrä ja sijainti voivat vaihdella myös lukuvuoden aikana. Alustavan arvion mukaan reitillä kulkee lv 2022-23 noin 15-20 oppilasta. Hankinnan kohteen alustava kuljetusreitti on kuvattu erillisellä liitteellä, liite 2. Oppilaskohtainen ja lukujärjestyksen mukainen reittisuunnittelu tehdään tilaajan ja sopimustoimittajan/ yhteenliittymän kanssa yhteistyössä. Päävastuu reitin toimivuudesta ja aikataulutuksesta kuuluu palveluntuottajalle. Palveluntuottajan laatima reittisuunnitelma ja aikataulu tulee hyväksyttää tilaajalla. Liikennöitsijä voi tarjota reittejä vapaavalintaisella kalustolla, joka täyttää kalustoluettelossa sekä tarjouspyynnössä asetetut vaatimukset. Oppilaille soveltuvia asiakaspaikkoja tarjotussa kalustossa tulee olla vähintään 13. Henkilöautojen ja niin sanottujen pienoislinja-autojen on täytettävä vähintään EURO-5-päästöluokan normit. Kalustovaatimukset on kuvattu liitteessä 3.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKuljetuspalvelut (jätteen kuljetusta lukuun ottamatta) (60000000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikkaJoroisen kunnan alue

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Joroisten kunnan esi- ja perusopetuksen oppilaiden kuljetukset välillä Rantasalmentie – Tahkoranta – Kuvansin koulu. Reitillä ajetaan 2-3 kertaa päivässä. Reitti on suuntaa antava ja siihen voi tulla muutoksia lukuvuosittain. Oppilaiden määrä, kuljetusten aikataulut sekä täsmälliset reitit valmistuvat vuosittain heinä-elokuussa. Kuljetettavien oppilaiden määrä ja sijainti voivat vaihdella myös lukuvuoden aikana. Alustavan arvion mukaan reitillä kulkee lv 2022-23 noin 15 oppilasta. Hankinnan kohteen alustava kuljetusreitti on kuvattu erillisellä liitteellä, liite 2. Oppilaskohtainen ja lukujärjestyksen mukainen reittisuunnittelu tehdään tilaajan ja sopimustoimittajan/ yhteenliittymän kanssa yhteistyössä. Päävastuu reitin toimivuudesta ja aikataulutuksesta kuuluu palveluntuottajalle. Palveluntuottajan laatima reittisuunnitelma ja aikataulu tulee hyväksyttää tilaajalla. Liikennöitsijä voi tarjota reittejä vapaavalintaisella kalustolla, joka täyttää kalustoluettelossa sekä tarjouspyynnössä asetetut vaatimukset. Oppilaille soveltuvia asiakaspaikkoja tarjotussa kalustossa tulee olla vähintään 11. Henkilöautojen ja niin sanottujen pienoislinja-autojen on täytettävä vähintään EURO-5-päästöluokan normit. Kalustovaatimukset on kuvattu liitteessä 3.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKuljetuspalvelut (jätteen kuljetusta lukuun ottamatta) (60000000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikkaJoroisten kunnan alue

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on yksi kuljetusreitti välillä Joroisten kirkonkylä – Sateenkaaren erityiskoulu, Vaalialan kuntayhtymä Pieksämäki. Kuljetettava matka on noin 50-60 km/suunta. Reitti ajetaan 2 kertaa päivässä koulun alkamis- ja päättymis-aikojen mukaisesti. Mahdolliset pois jääneet kuljetukset tulee huomioida laskutuskauden aikana. Retin alustava tarve alkaa lv 2023-24 alusta ja reitillä kulkee arvioin mukaan 2-4 oppilasta. Hankinnan kohteen alustava kuljetusreitti on kuvattu erillisellä liitteellä, liite 2. Oppilaskohtainen ja lukujärjestyksen mukainen reittisuunnittelu tehdään tilaajan ja sopimustoimittajan/ yhteenliittymän kanssa yhteistyössä. Päävastuu reitin toimivuudesta ja aikataulutuksesta kuuluu palveluntuottajalle. Palveluntuottajan laatima reittisuunnitelma ja aikataulu tulee hyväksyttää tilaajalla. Liikennöitsijä voi tarjota reittiä vapaavalintaisella kalustolla, jonka täyttää puhtaiden ajoneuvojen laissa (740/2021) säädetyt ympäristö- ja energiatehokkuusvaatimukset (vähimmäisvaatimuksena päästörajat alittava lataushybridi). Tarjottavan autokaluston tulee täyttää kalustoluettelossa sekä tarjouspyynnössä asetetut vaatimukset. Oppilaille soveltuvia asiakaspaikkoja tarjotussa kalustossa tulee olla vähintään 4. Henkilöautojen on täytettävä vähintään EURO-6-päästöluokan normit. Kalustovaatimukset on kuvattu liitteessä 3.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKuljetuspalvelut (jätteen kuljetusta lukuun ottamatta) (60000000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on muut Joroisten kunnan tilaamat henkilöliikennekuljetukset. Hankintaan sisältyy esi- ja perusopetuksen oppilaiden kuljetuksia välillä Ruokoniemi -Joroisniemenkehätie- Joroisten yhtenäiskoulu sekä muita oppilaskuljetuksia ja palveluliikenteen kuljetuksia siltä osin, kun kuljetukset eivät toteudu muissa tämän kilpailutuksen reiteissä määriteltyjen kuljetusreittien puitteissa. Autoa voidaan myös hyödyntää lisäkalustona muilla tässä kilpailutuksessa mainituilla reiteillä tarpeen niin vaatiessa. Ruokoniemi -Joroisniemenkehätie - Joroisten yhtenäiskoulu reitti on suuntaa antava ja siihen voi tulla muutoksia lukuvuosittain. Oppilaiden määrä, kuljetusten aikataulut sekä täsmälliset reitit valmistuvat vuosittain heinä-elokuussa. Kuljetettavien oppilaiden määrä ja sijainti voivat vaihdella myös lukuvuoden aikana. Alustavan arvion mukaan reitillä kulkee lv 2022-23 noin 7 oppilasta, reitillä ajetaan noin 2 kertaa päivässä. Alustava kuljetusreitti on kuvattu erillisellä liitteellä, liite 2. Kunta ei takaa mitään matkaminimimäärää, vaan kuljetustarpeen säätelevät koulujen lukujärjestykset ja todelliset tarpeet. Liikennöitsijä voi tarjota reittiä vapaavalintaisella kalustolla, jonka täyttää puhtaiden ajoneuvojen laissa (740/2021) säädetyt ympäristö- ja energiatehokkuusvaatimukset (vähimmäisvaatimuksena päästörajat alittava lataushybridi). Tarjottavan autokaluston tulee täyttää kalustoluettelossa sekä tarjouspyynnössä asetetut vaatimukset. Oppilaille soveltuvia asiakaspaikkoja tarjotussa kalustossa tulee olla vähintään 7. Henkilöautojen on täytettävä vähintään EURO-6-päästöluokan normit. Kalustovaatimukset on kuvattu liitteessä 3.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKuljetuspalvelut (jätteen kuljetusta lukuun ottamatta) (60000000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikkaJoroisten kunnan alue

Sopimukset