This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-12-17
Ilmoituksen numero2021-088661
TED numero2021/S 248-657697
OstajaorganisaatioEspoon kaupunki Tilapalvelut-liikelaitos (0101263-6 )
PL 6200
FI-02070 ESPOON KAUPUNKI
http://www.espoo.fi/hankinnat
Hankinnan otsikkotiedotEspoonlahden uimahallin peruskorjaus ja laajennus, LVIA-, vedenkäsittely- ja energia- ja elinkaarisuunnittelupalvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio500 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/sv/public/procurement/62134/notice/88661/overview
Originaali JSON tietue88661.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausEspoonlahden uimahallin peruskorjaus ja laajennus, LVIA-suunnittelun hankinta. LVIA-suunnittelun tehtävät on kuvattu Liitteessä 1a.1 Tehtäkuvaus LVIA-suunnittelu ja tarjouspyynnön muissa liitteissä. Hintatarjous tehdään liitteeseen 5.1. Hintaerittely. Tarjoaja esittää tarjoajan referenssit liitteellä 14a.1. Tarjoajan referenssit ovat vähimmäisvaatimuksia. TATE-pääsuunnittelijan, vastaavan LVI-suunnittelijan ja RAU-suunnittelijan ja heidän varahenkilönsä kelpoisuusehdot kuten yksityiskohtaiset tiedot tutkinto-, pätevyys- ja kielitaitokelpoisuusehdot on esitetty liitteessä 13, Ammatilliseen pätevyyteen liittyvät kelpoisuusehdot. Tarjoaja nimeää suunnitteluryhmän avainhenkilöt - TATE-pääsuunnittelija (TATE) - LVI-suunnittelusta vastaava suunnittelija (LVI) - Rakennusautomaatiosuunnittelusta vastaavan suunnittelijan (RAU) - edellä mainittujen henkilöiden varahenkilöt Kaikkien edellämainittujen suunnittelijoiden referenssit tulee esittää liitteellä 14b.1.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, insinööri- ja suunnittelupalvelut (71240000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaRakennushankkeen toteutuspaikka on Espoo, Espoonlahti, kiinteistö 49-34-206-5.

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausEspoonlahden uimahallin peruskorjaus ja laajennus, vedenkäsittelysuunnittelun hankinta. Vedenkäsittelysuunnittelun tehtävät on kuvattu Liitteessä 1a.2 Tehtäkuvaus VK-suunnittelu ja tarjouspyynnön muissa liitteissä. Hintatarjous tehdään liitteeseen 5.2. Hintaerittely. Tarjoaja esittää tarjoajan referenssit liitteellä 14a.2. Tarjoajan referenssit ovat vähimmäisvaatimuksia. Vastaavan vedenkäsittelysuunnittelijan ja vedenkäsittelyn automaatiosuunnittelija ja heidän varahenkilönsä kelpoisuusehdot kuten yksityiskohtaiset tiedot tutkinto-, pätevyys- ja kielitaitokelpoisuusehdot on esitetty liitteessä 13, Ammatilliseen pätevyyteen liittyvät kelpoisuusehdot. Tarjoaja nimeää suunnitteluryhmän avainhenkilöt - Vastaava vedenkäsittelysuunnittelija (VK) - Vedenkäsittelyn automaatiosuunnittelija (VKA) - edellä mainittujen henkilöiden varahenkilöt Kaikkien edellämainittujen suunnittelijoiden referenssit tulee esittää liitteellä 14b.2.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, insinööri- ja suunnittelupalvelut (71240000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaRakennushankkeen toteutuspaikka on Espoo, Espoonlahti, kiinteistö 49-34-206-5.

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausEspoonlahden uimahallin peruskorjaus ja laajennus, energia- ja elinkaarisuunnittelun hankinta. Energia- ja elinkaarisuunnittelun tehtävät on kuvattu Liitteessä 1a.3 Tehtäkuvaus energia- ja elinkaari-suunnittelu ja tarjouspyynnön muissa liitteissä. Hintatarjous tehdään liitteeseen 5.3 Hintaerittely. Tarjoaja esittää tarjoajan referenssit liitteelä 14a.3. Tarjoajan referenssit ovat vähimmäisvaatimuksia. Energia- ja elinkaarisuunnittelijan ja hänen varahenkilönsä kelpoisuusehdot kuten yksityiskohtaiset tiedot tutkinto-, pätevyys- ja kielitaitokelpoisuusehdot on esitetty liitteessä 13, Ammatilliseen pätevyyteen liittyvät kelpoisuusehdot. Tarjoaja nimeää suunnitteluryhmän avainhenkilöt - energia- ja elinkaarisuunnittelija (ELINK) - edellä mainittun henkilön varahenkilö Kaikkien edellämainittujen suunnittelijoiden referenssit tulee esittää liitteellä 14b.3.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut (71000000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaRakennushankkeen toteutuspaikka on Espoo, Espoonlahti, kiinteistö 49-34-206-5.

Sopimukset