This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-11-22
Ilmoituksen numero2021-086827
TED numero2021/S 230-604292
OstajaorganisaatioEspoon kaupunki (0101263-6 )
PL 640
FI-02070 ESPOON KAUPUNKI
http://www.espoo.fi/hankinnat
Hankinnan otsikkotiedotIrtokalusteiden hankinta 2021
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio29 500 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/sv/public/procurement/60340/notice/86827/overview
Originaali JSON tietue86827.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausEspoon kaupunki, Espoon Asunnot Oy ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue pyytävät tarjousta toimisto- ja oleskelukalusteista (osa-alue A). Osa-alueelle valitaan viisi (5) sopimustoimittajaa. Kilpailutuksen perusteella valitaan myös varatoimittaja, jonka kanssa voidaan solmia varsinainen hankintasopimus, mikäli sopimustoimittaja ei täytä tarjouspyynnön ehtoja ja edellytyksiä sopimuskauden alkaessa tai sen aikana. Tarkempi toimituksen kuvaus löytyy liitteeltä 1. Espoon kaupunki, Espoon Asunnot Oy ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue eivät sitoudu tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutHuonekalut (myös toimistokalusteet), sisustustavarat, kodinkoneet ja laitteet (valaistusta lukuun ottamatta) ja puhdistustuotteet (39000000)
Toimistokalusteet (39130000)
Aula- ja vastaanottotilojen kalusteet (39156000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausEspoon kaupunki ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue pyytävät tarjousta koulukalusteista (osa-alue B). Osa-alueelle valitaan viisi (5) sopimustoimittajaa. Kilpailutuksen perusteella valitaan myös varatoimittaja, jonka kanssa voidaan solmia varsinainen hankintasopimus, mikäli sopimustoimittaja ei täytä tarjouspyynnön ehtoja ja edellytyksiä sopimuskauden alkaessa tai sen aikana. Tarkempi toimituksen kuvaus löytyy liitteeltä 1. Espoon kaupunki ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue eivät sitoudu tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKoulukalusteet (39160000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausEspoon kaupunki ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue pyytävät tarjousta päiväkotikalusteista (osa-alue C). Osa-alueelle valitaan neljä (4) sopimustoimittajaa. Kilpailutuksen perusteella valitaan myös varatoimittaja, jonka kanssa voidaan solmia varsinainen hankintasopimus, mikäli sopimustoimittaja ei täytä tarjouspyynnön ehtoja ja edellytyksiä sopimuskauden alkaessa tai sen aikana. Tarkempi toimituksen kuvaus löytyy liitteeltä 1. Espoon kaupunki ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue eivät sitoudu tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLastentarhojen kalusteet (39161000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausEspoon kaupunki ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue pyytävät tarjousta hoivakalusteista (osa-alue D). Osa-alueelle valitaan neljä (4) sopimustoimittajaa. Kilpailutuksen perusteella valitaan myös varatoimittaja, jonka kanssa voidaan solmia varsinainen hankintasopimus, mikäli sopimustoimittaja ei täytä tarjouspyynnön ehtoja ja edellytyksiä sopimuskauden alkaessa tai sen aikana. Tarkempi toimituksen kuvaus löytyy liitteeltä 1. Espoon kaupunki ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue eivät sitoudu tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutHuonekalut (39100000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausEspoon kaupunki, Kauniaisten kaupunki ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue pyytävät tarjousta kirjastokalusteista (osa-alue E). Hankinta toteutetaan Espoon kaupunki, Kauniaisten kaupunki ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen yhteishankintana. Osa-alueelle valitaan neljä (4) sopimustoimittajaa. Kilpailutuksen perusteella valitaan myös varatoimittaja, jonka kanssa voidaan solmia varsinainen hankintasopimus, mikäli sopimustoimittaja ei täytä tarjouspyynnön ehtoja ja edellytyksiä sopimuskauden alkaessa tai sen aikana. Tarkempi toimituksen kuvaus löytyy liitteeltä 1. Espoon kaupunki, Kauniaisten kaupunki, Espoon Asunnot Oy tai Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue ei sitoudu tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKirjastokalusteet (39155000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausEspoon kaupunki, Kauniaisten kaupunki ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue pyytävät tarjousta metallisista säilytyskalusteista (osa-alue F). Hankinta toteutetaan Espoon kaupunki, Kauniaisten kaupunki ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen yhteishankintana. Osa-alueelle valitaan neljä (4) sopimustoimittajaa. Kilpailutuksen perusteella valitaan myös varatoimittaja, jonka kanssa voidaan solmia varsinainen hankintasopimus, mikäli sopimustoimittaja ei täytä tarjouspyynnön ehtoja ja edellytyksiä sopimuskauden alkaessa tai sen aikana. Tarkempi toimituksen kuvaus löytyy liitteeltä 1. Espoon kaupunki, Kauniaisten kaupunki tai Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue eivät sitoudu tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSäilytystelineet ja tarvikkeet (30193000)
Lukittavat lokerot (44421720)
Vaatekaapit (39143121)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausEspoon kaupunki, Kauniaisten kaupunki ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue pyytävät tarjousta turvakalusteista (osa-alue G). Hankinta toteutetaan Espoon kaupunki, Kauniaisten kaupunki ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen yhteishankintana. Osa-alueelle valitaan neljä (4) sopimustoimittajaa. Kilpailutuksen perusteella valitaan myös varatoimittaja, jonka kanssa voidaan solmia varsinainen hankintasopimus, mikäli sopimustoimittaja ei täytä tarjouspyynnön ehtoja ja edellytyksiä sopimuskauden alkaessa tai sen aikana. Tarkempi toimituksen kuvaus löytyy liitteeltä 1. Espoon kaupunki, Kauniaisten kaupunki tai Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue eivät sitoudu tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKassakaapit (44421300)
Arkistokalusteet (39132000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausEspoon kaupunki, Kauniaisten kaupunki, Espoon Asunnot Oy ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue pyytävät tarjousta Käytetyistä kalusteista (osa-alue H). Osa-alueelle valitaan neljä (4) sopimustoimittajaa. Kilpailutuksen perusteella valitaan myös varatoimittaja, jonka kanssa voidaan solmia varsinainen hankintasopimus, mikäli sopimustoimittaja ei täytä tarjouspyynnön ehtoja ja edellytyksiä sopimuskauden alkaessa tai sen aikana. Käytettyinä hankittavien kalusteiden osalta pyritään tekemään mahdollisuuksien mukaan kestävän kehityksen sisällön mukaisia ratkaisuja. Hankintaan sisältyvien käytettyjen kalusteiden tulee olla hyväkuntoisia kalusteita, jotka voidaan ottaa käyttöön välittömästi tilauksen ja toimituksen jälkeen. Käytettyjä kalusteita voidaan hankkia osana sisustussuunnittelun hankintaa tai erillisenä hankintana. Tarkempi toimituksen kuvaus löytyy liitteeltä 1. Espoon kaupunki, Kauniaisten kaupunki, Espoon Asunnot Oy tai Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue ei sitoudu tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutHuonekalut (39100000)
Aula- ja vastaanottotilojen kalusteet (39156000)
Huonekalut (myös toimistokalusteet), sisustustavarat, kodinkoneet ja laitteet (valaistusta lukuun ottamatta) ja puhdistustuotteet (39000000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset