This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-10-19
Ilmoituksen numero2021-084334
TED numero2021/S 206-539598
OstajaorganisaatioEtelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä (0825508-3 )
Porrassalmenkatu 35-37
FI-50100 Mikkeli
http://www.essote.fi
Hankinnan otsikkotiedotEssoten perusterveydenhuollon psykologipalvelut lapsille, koululaisille ja 2. asteen opiskelijoille
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/sv/public/procurement/59717/notice/84334/overview
Originaali JSON tietue84334.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvaus3-5-vuotiaiden lasten kognitiivisten tutkimusten tulee sisältää arvio lapsen kognitiivisesta tasosta (WPPSI-III, Nepsy-II, erilaiset arviointilomakkeet). Lisäksi tarvittaessa tutkimukseen sisältyy neuropsykiatristen piirteiden ja tarkkaavuuden säätelyn haasteiden tarkempia perustason selvittelyitä ja lapsen ja vanhemman vuorovaikutuksen havainnointia. Tutkimus sisältää aloituspalaverin lapsen verkoston kanssa, tutkimuskäynnit edellä mainittujen asioiden selvittämiseksi (n. 3 tapaamista) sekä verkostolle ja vanhemmille suunnattu palautepalaverin. Lisäksi tutkimuspakettiin tulee sisältyä kirjallinen tutkimusyhteenveto. Yhteenvedossa tulee eritellä myös testipatteristojen osatehtävät ja kysely-/arviointilomakkeista esiin nousseet asiat sekä vastata tutkimuskysymykseen ja antaa suositukset jatkotoimista. Tutkimukset tehdään tarjoajan välineillä. Arvioitu tutkimusmäärä on - Mäntyharju n. 15 tutkimusta/vuosi. - Juva n. 10 tutkimusta/vuosi. - Mahdollisesti Mikkeli n10 tutkimusta/vuosi. Essote ei sitoudu mihinkään tiettyyn tutkimusmäärään.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPsykiatrin tai psykologin palvelut (85121270)
AluekoodiFI1D1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKouluvalmiustutkimusten tulee sisältää arvio lapsen kognitiivisesta tasosta sekä luki- ja matemaattisista valmiuksista (WPPSI-III/WISC-IV, Nepsy-II, Nopean sarjallisen nimeämisen testi, erilaiset arviointilomakkeet). Lisäksi tarvittaessa tarkkaavuuden haasteiden tarkempi selvittely. Tutkimuskokonaisuus sisältää 6-7-vuotiaiden alkukyselyn esikoulusta, vanhempien haastattelun, tutkimuskäynnit edellä mainittujen asioiden selvittämiseksi (n. 3 tapaamista) sekä verkostolle ja vanhemmille suunnattu palautepalaverin. Lisäksi tutkimuspakettiin tulee sisältyä kirjallinen tutkimusyhteenveto. Yhteenvedossa tulee eritellä myös testipatteristojen osatehtävät ja kysely-/arviointilomakkeista esiin nousseet asiat sekä vastata tutkimuskysymykseen ja antaa suositukset jatkotoimista. Tutkimukset tehdään tarjoajan välineillä, tilaajan toimitiloissa ja tilaajan ohjelmia hyödyntäen. Mikkelin esikouluikäisten tutkimuksia on n. 40 tutkimusta/vuosi. Essote ei sitoudu mihinkään tiettyyn tutkimusmäärään.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPsykiatrin tai psykologin palvelut (85121270)
AluekoodiFI1D1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKoulupsykologin tutkimusten tulee sisältää arvio lapsen kognitiivisesta tasosta sekä luki- ja matemaattisista valmiuksista (WPPSI-III/WISC-IV, Nepsy-II, Nopean sarjallisen nimeämisen testi, erilaiset arviointilomakkeet. Lisäksi tarvittaessa tarkkaavuuden haasteiden tarkempi selvittely. Tutkimuskokonaisuus sisältää tarvittavat alkulomakekartoitukset, vanhempien haastattelun, tutkimuskäynnit edellä mainittujen asioiden selvittämiseksi (n. 3 tapaamista) sekä verkostolle ja vanhemmille suunnattu palautepalaverin. Lisäksi tutkimuspakettiin tulee sisältyä kirjallinen tutkimusyhteenveto. Yhteenvedossa tulee eritellä myös testipatteristojen osatehtävät ja kysely-/arviointilomakkeista esiin nousseet asiat sekä vastata tutkimuskysymykseen ja antaa suositukset jatkotoimista. Tutkimukset tehdään tarjoajan välineillä (käytettävissä tulisi olla ainakin WISC-IV , Nepsy-II, Lukilasse ja Nopean sarjallisen nimeämisen testi), tilaajan osoittamissa toimitiloissa ja tilaajan ohjelmia hyödyntäen. Kouluikäisten tutkimuksia tehdään n. 50 tutkimusta/vuosi. Essote ei sitoudu mihinkään tiettyyn tutkimusmäärään.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPsykiatrin tai psykologin palvelut (85121270)
AluekoodiFI1D1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausEssoten opiskeluhuollon psykososiaaliset palvelut tuottavat lukiolaisten ja ammatillisten opiskelijoiden perusterveydenhuollon lakisääteiset psykologipalvelut toisen asteen opetuksen piirissä oleville oppilaille. Oppilaitoksen psykologin työtä ohjaa oppilas- ja opiskelijahuoltolaki 1287/2013 sekä sen soveltamisohje (STM:n Kuntainfo 13a/2015). Lain mukaan opiskeluhuollon palvelut kuuluvat esi- ja perusopetuksen oppilaille sekä toisen asteen opiskelijoille, jotka ovat joko lukiolaisia tai suorittavat perustutkintoa. Opiskeluhuollon palvelut eivät lakisääteisesti kuulu ammattitutkintoa tai tutkintoa täydentäviä opintoja tekeville opiskelijoille. Työtä koulussa tai oppilaitoksessa ohjaavat myös perusopetuslakia 628/1998 vastaavat koululait lukion ja ammatillisen opetuksen osalta. Psykologi tarjoaa palveluja eri-ikäisille opiskelijoille, jotka suorittavat toisen asteen opintoja. Toisen asteen oppilaitoksissa toimivat psykologit tukevat opiskelijoiden opiskelukykyä ja mielenterveyttä. Tarvitsisimme psykologin työpanosta psykologisiin tutkimuksiin. Tutkimuksessa tulee kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin: -Neuropsykologinen näkemys kehityksellisistä ja neuropsykiatrista vaikeuksista (oppimisvaikeus, tarkkaavuusvaikeudet ym.) -Tarpeeksi laaja tutkimus: -käytössä eri menetelmiä (ei pelkkä WAIS-IV, muut menetelmät, tarvittavat lomakkeet) -riittävät taustatiedot (kodin ja oppilaitoksen tahon haastattelu, tiedonkeruu) -opiskelijan itsensä riittävä kuvaus ja nykytilanteen kuvaus -aiempien tutkimustietojen hyödyntäminen mahdollisessa seurantatutkimuksessa (eli kuinka kehitys on edennyt) -Tarvittavien suositusten ja kuntoutusmuotojen tunteminen alueella -Selkeät kannanotot ja suositukset, jotka on kirjattu lausuntoon -Ohjaus tarvittaessa jatkotutkimukseen Tutkimus sisältää aina 1 kpl aloituspalaverin opiskelijan verkoston kanssa, tutkimuskäynnit edellä mainittujen asioiden selvittämiseksi sekä 1 kpl palautepalaverin verkostolle. Lisäksi tulee toimittaa tilaajalle aina kirjallinen tutkimusyhteenveto suosituksineen. Toisen asteen tutkimuksia on n. 20 tutkimusta/vuosi. Tutkimukset suoritetaan Mikkelissä tilaajan tiloissa palveluntuottajan välineillä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPsykiatrin tai psykologin palvelut (85121270)
AluekoodiFI1D1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset