This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-03-03
Ilmoituksen numero2021-066536
TED numero
OstajaorganisaatioUudenkaupungin kaupunki (0144036-6 )
Välskärintie 2 C
FI-23500 Uusikaupunki
http://www.uusikaupunki.fi
Hankinnan otsikkotiedotMaanrakennuskaluston vuokrauspalvelut kuljettajan kanssa
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/sv/public/procurement/48934/notice/66536/overview
Originaali JSON tietue66536.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena ovat maanrakennuskaluston vuokrauspalvelut kuljettajineen. Palveluntuottaja luovuttaa tilaajan käyttöön maanrakennuskalustoa kuljettajineen tekemään palvelukeskuksen toimialaan (kadut, puistot, kentät sekä vesijohdot, viemärit, kaapelit, jätehuolto ym.) kuuluvia rakennustöitä sekä kunnossapito- ja puhtaanapitotöitä tilaajan työnjohdon antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Hankinta koskee vain yksilöimättömiä maanrakennuskaluston vuokrauspalveluja. Laajat yksilöidyt urakat, jotka saattavat sisältää maanrakennuskaluston vuokrauspalvelua, kilpailutetaan erikseen. Samoin suuremmat kallioporausurakat kilpailutetaan erikseen. Tarkemmat hankintaa koskevat vaatimukset löytyvät liitteen 3 "Puitesopimuksesta" ja liitteen 2 (Maanrakennuskaluston vähimmäisvaatimuksista". Tilaaja ei sitoudu tiettyihin hankintamääriin, vaan palveluita tilataan tilaajan tarpeiden mukaisesti. Lisävarusteita tilataan tilaajan tarpeiden mukaisesti ja aina erikseen etukäteen sopimalla. Koneessa kiinteästi oleva lisävaruste, tai erikoisominaisuuden antava laite tulee sisällyttää koneen yksikköhintaan, eikä niistä makseta erikseen korvausta. Sopimus ei tuota palveluntuottajalle yksinoikeutta sopimuksen kohteena olevien palveluiden tuottamiseen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääMaa-, tie- ja vesirakentamisessa ja muissa rakennustöissä käytettävien koneiden ja laitteiden vuokraus käyttäjän kanssa (45500000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMaa-, tie- ja vesirakentamisessa ja muissa rakennustöissä käytettävien koneiden ja laitteiden vuokraus käyttäjän kanssa (45500000)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka23500 Uusikaupunki