This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2024-03-21
Ilmoituksen numero2024-144044
TED numero
OstajaorganisaatioElinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja elinkeinotoimistojen kehittämis- ja hallintokeskus (2296962-1 )
Jääkärinkatu 14
FI-50100 Mikkeli
http://www.ely-keskus.fi
Hankinnan otsikkotiedotPukkiselän pohjapadon rakentaminen
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/sv/public/procurement/98219/notice/144044/overview
Originaali JSON tietue144044.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan tarkoituksena on rakentaa Kangasniemen Pukkiselälle pohjapato. Pohjapadolla on tarkoitus edistää arvokkaan lintuveden säilymistä. Pohjapato rakennetaan Aluehallintoviraston myöntämän luvan, sekä Ramboll Oy:n laatimien suunnitelmien mukaisesti. Suunnitelmat ja vesilupa on esitetty tarjouspyynnön liitteissä (Liitteet 2-3 ja Liite 6). Hankinta käsittää pohjapadon rakennuttamisen Pukkiselän ja Tiplammen väliseen salmeen. Padon tavoitteena on nostaa alivettä mahdollisimman paljon siten, että keskiveden- ja tulvakorkeudet eivät nouse nykyisestä. Pohjapadolla vakiinnutetaan järven vedenpinnan vaihtelut viime vuosina vallinneelle tasolle, mikä edesauttaa lintuveden säilymistä. Pukkiselkä on linnustollisesti arvokas järvi ja se kuuluu Natura 2000 -verkostoon ja valtakunnalliseen lintuvesien suojeluohjelmaan. Koska toimitaan linnustollisesti arvokkaalla kohteella, rakennustyöt tulee suorittaa alkusyksystä alkaen (1.9.2024), jolloin työmaan vaikutukset alueen linnustoon ovat vähäisimmät ja virtaama on heikoimmillaan. Luonnonsuojelualueet on esitetty tarjouspyynnön liitteessä (Liite 11). Pohjapato rakennetaan tien nro 15256 (Luusniementie) sillan välittömään läheisyyteen. Kartta padon sijainnista on esitetty tarjouspyynnön liitteessä (Liite 1). Urakkaan kuuluvat työt on lueteltu urakkaohjelmassa (Liite 4, kappale 3). Työ sisältää vanhojen rakenteiden purkutyöt (sis. vain kiviainesta), pontitustyöt, pohjapadon rakentamisen ja sen vaatimien maankaivujen ja täyttöjen suorittamisen, työnaikaisen uoman toteutuksen, sähkökaapelin siirron (1 kpl) sekä maisemoinnin. Työ tulee tehdä suunnitelmien mukaisesti (Liitteet 2-3 ja Liite 8). Urakoitsija vastaa kustannuksellaan urakkaohjelmassa mainittavista asioista (Liite 4, kappale 3). Tilaaja järjestää ohjatun työkohteeseen tutustumisen keskiviikkona 17.4.2024 kello 9.00. Ilmoittautumiset vaaditaan tehtävän maanantaihin 15.4. kello 12.00 mennessä Mari Ojalle ([email protected]).
Hankintanimikkeistö (CPV) pääMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muut
AluekoodiFI1D1
Pääasiallinen suorituspaikkaKangasniemi (Luusniementie, tienumero 15256)

Sopimukset