This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2024-03-01
Ilmoituksen numero2024-143025
TED numero
OstajaorganisaatioElinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja elinkeinotoimistojen kehittämis- ja hallintokeskus (2296962-1 )
Cygnaeuksenkatu 1
FI-40100 Jyväskylä
http://www.ely-keskus.fi
Hankinnan otsikkotiedotKt 58 parantaminen välillä vt 23 - Samuli Rantasentie, KU, Keuruu
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/sv/public/procurement/97428/notice/143025/overview
Originaali JSON tietue143025.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausUrakka on jaettu kahteen hankeosaan. Hankeosaan 1 sisältyvät seuraavat työt siinä laajuudessa kuin ne on rakentamissuunnitelmassa määritelty kaikkine tiejärjestelyineen, varusteineen ja laitteineen: - kantatien 58 nelihaaraliittymien muuttaminen kiertoliittymiksi Koulutien ja Tehtaantien liittymässä sekä Niilontien ja Keuruuntien liittymässä - kahden saarekkeellisen suojatien rakentaminen kiertoliittymien väliselle tieosuudelle - saarekkeellisen suojatien rakentaminen Samuli Rantasentien liittymään - tievalaistuksen parantaminen kantatiellä 58 Hankeosaan 2 sisältyvät seuraavat työt siinä laajuudessa kuin ne on rakentamissuunnitelmassa määritelty kaikkine tiejärjestelyineen, varusteineen ja laitteineen: - suoja-aidan rakentaminen valtatien 23 ja Megamarketin väliselle alueelle. Urakkaan kuuluu sopimusasiakirjoissa määritellyt rakennustyöt. Urakoitsijan velvollisuudet ja urakan tarkempi sisältö käy ilmi urakkaohjelmasta ja suunnitelma-asiakirjoista.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muut
AluekoodiFI193
Pääasiallinen suorituspaikkaKeuruu

Sopimukset