This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-09-08
Ilmoituksen numero2023-136204
TED numero2023/S 176-552095
OstajaorganisaatioLapin hyvinvointialue (3221332-6 )
Ounasrinteentie 22
FI-96400 Rovaniemi
http://www.lapha.fi
Hankinnan otsikkotiedotLapin hyvinvointialueen hankintojen kilpailuttajakonsulttipalvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen300 000 EUR
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/sv/public/procurement/81454/notice/136204/overview
Originaali JSON tietue136204.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLapin hyvinvointialue hankkii tavarahankintoihin liittyviä kilpailuttajakonsulttipalveluita Lapin hyvinvointialueen hankintojen kilpailuttamisprosessien toteuttamiseksi. Tavarahankinnoilla tarkoitetaan tässä yhteydessä hankintalain 4 §:n mukaisesti sellaisia hankintoja, joiden tarkoituksena on tavaroiden osto, leasing, vuokraus tai osamaksulla hankkiminen osto-optioin tai ilman niitä. Tavarahankinnoilla tarkoitetaan myös sellaisia hankintoja, joiden kohteena on kokoamis- tai asennustöitä. Osa-aluetta (osiota) koskevia osatarjouksia tai vaihtoehtoisia tarjouksia ei hyväksytä. Lapin hyvinvointialue hankkii tavarahankintoihin liittyviä kilpailuttajakonsulttipalveluita omien tarpeidensa mukaisesti. Lapin hyvinvointialue ei sitoudu mihinkään vähimmäisostomäärään eivätkä solmittavat sopimukset sisällä määräostovelvoitetta. Mikäli tarjoaja tarjoaa tähän osa-alueeseen (osioon), tarjoajan tulee tarjouksessaan ilmoittaa tavarahankintoihin liittyvien konsulttipalveluiden tuntiveloitushinta ja referenssinsä aiemmista toteutuneista julkisen sektorin tavarahankintojen kilpailuttamisten toimeksiannoista. Lisäksi tarjoajan on nimettävä tavarahankintojen kilpailuttamisprosessien vastuukonsultti ja varavastuukonsultti. Tarjoajan on myös ilmoitettava mahdollisen konsulttien avuksi asetettavan työryhmän koostumus. Nimettävää vastuukonsulttia ja hänen varakonsulttiaan sekä tarjoajan referenssejä koskevat tarkemmat vaatimukset ovat ilmaistu yksityiskohtaisemmin tarjouspyynnön kohdasta "Hankinnan kohteen kriteerit". Tarjoajan muita soveltuvuusvaatimuksia koskevat vaatimukset ovat ilmaistu yksityiskohtaisemmin tarjouspyynnön kohdassa "Muut ehdot". Solmittavien sopimusten toteuttamisen kannalta muut oleelliset seikat ilmenevät tästä tarjouspyynnöstä sekä sen liitteistä. Kilpailuttamisprosesseihin liittyvä vastuunjako palveluntuottajan (vastuukonsultin ja mahdollisen työryhmän) ja tilaajan välillä on kuvattu yksityiskohtaisemmin tarjouspyynnön liitteessä 6. Tähän osa-alueeseen liittyy puitejärjestely, jossa sopimukset tullaan tekemään neljän (4) osa-alueelle hyväksytyn tarjouksen tehneiden ja vertailupisteiltään parhaimpien tarjoajien kanssa etusijajärjestyksessä. Puitejärjestelyn etusijajärjestys perustuu kokonaistaloudelliseen edullisuuteen, jossa tarjouksien hinta- ja laatupisteiden kokonaisuudesta parhaat vertailupisteet saanut tarjoaja valitaan ensimmäiseksi kilpailuttajakonsulttipalveluiden tuottajaksi, toiseksi parhaat vertailupisteet saanut tarjoaja toiseksi tuottajaksi ja niin edelleen alenevassa järjestyksessä. Tarjoajan saamien hinta- ja laatupisteiden kriteerit ovat ilmaistu tarkemmin tarjouspyynnön kohdassa "Päätöksenteon perusteet". Sopimuskausi on 12 kuukautta ja siihen sisältyy mahdollisuus yhteen 12 kuukauden mittaiseen optiosopimuskauteen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutHankintoja koskevat konsulttipalvelut (79418000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaLapin hyvinvointialue

Sopimukset

Päätös päivämäärä2023-05-02
Sopimusnumero
MyyjätKPMG Oy Ab (FI),  1805485-9 
PTCServices Oy (FI),  1916929-5 
Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy (FI),  2493736-7 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLapin hyvinvointialue hankkii palveluhankintoihin liittyviä kilpailuttajakonsulttipalveluita Lapin hyvinvointialueen hankintojen kilpailuttamisprosessien toteuttamiseksi. Palveluhankinnalla tarkoitetaan tässä yhteydessä hankintalain 4 §:n mukaisesti sellaisia hankintoja, joiden kohteena ovat palveluiden suorittaminen, pois lukien rakennusurakat. Selvyyden vuoksi todetaan, että tähän kilpailuttajakonsulttipalveluiden osioon sisältyy myös hankintalain 107 §:ssä tarkoitetut sosiaali- ja terveyspalvelut sekä muut erityiset palvelut. Lapin hyvinvointialue hankkii palveluhankintoihin liittyviä kilpailuttajakonsulttipalveluita omien tarpeidensa mukaisesti. Lapin hyvinvointialue ei sitoudu mihinkään vähimmäisostomäärään eivätkä solmittavat sopimukset sisällä määräostovelvoitetta. Tarjoajan tulee tarjouksessaan ilmoittaa palveluhankintoihin liittyvien konsulttipalveluiden tuntiveloitushinta ja referenssinsä aiemmista toteutuneista julkisen sektorin palveluhankintojen kilpailuttamisten toimeksiannoista. Lisäksi tarjoajan on nimettävä palveluhankintojen kilpailuttamisprosessien vastuukonsultti ja varavastuukonsultti. Tarjoajan on myös ilmoitettava konsulttien avuksi mahdollisesti asetettavan työryhmän koostumus. Nimettävää vastuukonsulttia ja hänen varakonsulttiaan sekä tarjoajan referenssejä koskevat tarkemmat vaatimukset ovat ilmaistu yksityiskohtaisemmin tarjouspyynnön kohdasta "Hankinnan kohteen kriteerit". Tarjoajan muita soveltuvuusvaatimuksia koskevat vaatimukset ovat ilmaistu yksityiskohtaisemmin tarjouspyynnön kohdassa "Muut ehdot". Solmittavien sopimusten toteuttamisen kannalta muut oleelliset seikat ilmenevät tästä tarjouspyynnöstä sekä sen liitteistä. Kilpailuttamisprosesseihin liittyvä vastuunjako palveluntuottajan (vastuukonsultin ja mahdollisen työryhmän) ja tilaajan välillä on kuvattu yksityiskohtaisemmin tarjouspyynnön liitteessä 6. Tähän osa-alueeseen liittyy puitejärjestely, jossa sopimukset tullaan tekemään neljän (4) osa-alueelle hyväksytyn tarjouksen tehneiden ja vertailupisteiltään parhaimpien tarjoajien kanssa etusijajärjestyksessä. Puitejärjestelyn etusijajärjestys perustuu kokonaistaloudelliseen edullisuuteen, jossa tarjouksien hinta- ja laatupisteiden kokonaisuudesta parhaat vertailupisteet saanut tarjoaja valitaan ensimmäiseksi kilpailuttajakonsulttipalveluiden tuottajaksi, toiseksi parhaat vertailupisteet saanut tarjoaja toiseksi tuottajaksi ja niin edelleen alenevassa järjestyksessä. Tarjoajan saamien hinta- ja laatupisteiden kriteerit ovat ilmaistu tarkemmin tarjouspyynnön kohdassa "Päätöksenteon perusteet". Sopimuskausi on 12 kuukautta ja siihen sisältyy mahdollisuus yhteen 12 kuukauden mittaiseen optiosopimuskauteen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutHankintoja koskevat konsulttipalvelut (79418000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaLapin hyvinvointialue

Sopimukset

Päätös päivämäärä2023-05-02
Sopimusnumero
MyyjätKPMG Oy Ab (FI),  1805485-9 
Deloitte Consulting Oy (FI),  0555345-6 
PTCServices Oy (FI),  1916929-5 
Novice Oy (FI),  2940698-7 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLapin hyvinvointialue hankkii rakennusurakoihin liittyviä kilpailuttajakonsulttipalveluita Lapin hyvinvointialueen hankintojen kilpailuttamisprosessien toteuttamiseksi. Rakennusurakalla tarkoitetaan tässä yhteydessä hankintalain 4 §:n mukaisesti sellaisia hankintoja, joiden tarkoituksena on lain liitteessä B tarkoitettuun toimintaan liittyvän rakennustyön tai rakennusurakan toteuttaminen taikka suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä. Lisäksi tarkoitetaan myös rakennusurakan tyyppiin tai suunnitteluun ratkaisevaa vaikutusvaltaa käyttävän hankintayksikön asettamia vaatimuksia vastaavan rakennusurakan toteuttamista millä tahansa tavalla. Rakennusurakka voi olla talon-, maan- tai vesirakennustöiden muodostama taloudellinen tai tekninen kokonaisuus. Lapin hyvinvointialue hankkii rakennusurakoihin liittyviä kilpailuttajakonsulttipalveluita omien tarpeidensa mukaisesti. Lapin hyvinvointialue ei sitoudu mihinkään vähimmäisostomäärään eivätkä solmittavat sopimukset sisällä määräostovelvoitetta. Tarjoajan tulee tarjouksessaan ilmoittaa rakennusurakoihin liittyvien konsulttipalveluiden tuntiveloitushinta ja referenssinsä aiemmista toteutuneista julkisen sektorin rakennusurakoiden kilpailuttamisten toimeksiannoista. Lisäksi tarjoajan on nimettävä rakennusurakoiden kilpailuttamisprosessien vastuukonsultti ja varavastuukonsultti. Tarjoajan on myös ilmoitettava mahdollisen konsulttien avuksi mahdollisesti asetettavan työryhmän koostumus. Nimettävää vastuukonsulttia ja hänen varakonsulttiaan sekä tarjoajan referenssejä koskevat tarkemmat vaatimukset ovat ilmaistu yksityiskohtaisemmin tarjouspyynnön kohdasta "Hankinnan kohteen kriteerit". Tarjoajan muita soveltuvuusvaatimuksia koskevat vaatimukset ovat ilmaistu yksityiskohtaisemmin tarjouspyynnön kohdassa "Muut ehdot". Solmittavien sopimusten toteuttamisen kannalta muut oleelliset seikat ilmenevät tästä tarjouspyynnöstä sekä sen liitteistä. Kilpailuttamisprosesseihin liittyvä vastuunjako palveluntuottajan (vastuukonsultin ja mahdollisen työryhmän) ja tilaajan välillä on kuvattu yksityiskohtaisemmin tarjouspyynnön liitteessä 6. Tähän osa-alueeseen liittyy puitejärjestely, jossa sopimukset tullaan tekemään neljän (4) osa-alueelle hyväksytyn tarjouksen tehneiden ja vertailupisteiltään parhaimpien tarjoajien kanssa etusijajärjestyksessä. Puitejärjestelyn etusijajärjestys perustuu kokonaistaloudelliseen edullisuuteen, jossa tarjouksien hinta- ja laatupisteiden kokonaisuudesta parhaat vertailupisteet saanut tarjoaja valitaan ensimmäiseksi kilpailuttajakonsulttipalveluiden tuottajaksi, toiseksi parhaat vertailupisteet saanut tarjoaja toiseksi tuottajaksi ja niin edelleen alenevassa järjestyksessä. Tarjoajan saamien hinta- ja laatupisteiden kriteerit ovat ilmaistu tarkemmin tarjouspyynnön kohdassa "Päätöksenteon perusteet". Sopimuskausi on 12 kuukautta ja siihen sisältyy mahdollisuus yhteen 12 kuukauden mittaiseen optiosopimuskauteen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutHankintoja koskevat konsulttipalvelut (79418000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaLapin hyvinvointialue

Sopimukset

Päätös päivämäärä2023-05-02
Sopimusnumero
MyyjätCAPEX advisors Oy (FI),  2912448-8 
KPMG Oy Ab (FI),  1805485-9 
Welado Oy (FI),  2168039-1 
PTCServices Oy (FI),  1916929-5 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLapin hyvinvointialue hankkii käyttöoikeussopimuksiin liittyviä kilpailuttajakonsulttipalveluita Lapin hyvinvointialueen hankintojen kilpailuttamisprosessien toteuttamiseksi. Käyttöoikeussopimuksella tarkoitetaan tässä yhteydessä hankintalain 4 §:n mukaisesti sellaisia hankintoja, joiden kohteena ovat: a) käyttöoikeusurakat, joissa taloudellista vastiketta vastaan tehdyllä kirjallisella sopimuksella yksi tai usea hankintayksikkö siirtää rakennusurakan toteuttamisen ja siihen liittyvän toiminnallisen riskin yhdelle tai useammalle toimijalle ja jossa siirtämisen vastikkeena on joko yksinomaan rakennettavan kohteen käyttöoikeus tai tällainen oikeus tai maksu yhdessä sekä b) palvelut, joissa taloudellista vastiketta vastaan tehdyllä kirjallisella sopimuksella yksi tai usea hankintayksikkö siirtää muiden kuin käyttöoikeusurakkaa koskevien palveluiden tarjoamisen ja hallinnoimisen sekä siihen liittyvän toiminnallisen riskin yhdelle tai usealle toimittajalle ja jossa siirtämisen vastikkeena on joko yksinomaan palveluiden käyttöoikeus tai tällainen oikeus ja maksu yhdessä. Lapin hyvinvointialue hankkii käyttöoikeussopimuksiin liittyviä kilpailuttajakonsulttipalveluita omien tarpeidensa mukaisesti. Lapin hyvinvointialue ei sitoudu mihinkään vähimmäisostomäärään eivätkä solmittavat sopimukset sisällä määräostovelvoitetta. Tarjoajan tulee tarjouksessaan ilmoittaa käyttöoikeussopimuksiin liittyvien konsulttipalveluiden tuntiveloitushinta ja referenssinsä aiemmista toteutuneista julkisen sektorin käyttöoikeussopimusten kilpailuttamisten toimeksiannoista. Lisäksi tarjoajan on nimettävä käyttöoikeussopimusten kilpailuttamisprosessien vastuukonsultti ja varavastuukonsultti. Tarjoajan on myös ilmoitettava konsulttien avuksi mahdollisesti asetettavan työryhmän koostumus. Nimettävää vastuukonsulttia ja hänen varakonsulttiaan sekä tarjoajan referenssejä koskevat tarkemmat vaatimukset ovat ilmaistu yksityiskohtaisemmin tarjouspyynnön kohdasta "Hankinnan kohteen kriteerit". Tarjoajan muita soveltuvuusvaatimuksia koskevat vaatimukset ovat ilmaistu yksityiskohtaisemmin tarjouspyynnön kohdassa "Muut ehdot". Solmittavien sopimusten toteuttamisen kannalta muut oleelliset seikat ilmenevät tästä tarjouspyynnöstä sekä sen liitteistä. Kilpailuttamisprosesseihin liittyvä vastuunjako palveluntuottajan (vastuukonsultin ja mahdollisen työryhmän) ja tilaajan välillä on kuvattu yksityiskohtaisemmin tarjouspyynnön liitteessä 6. Tähän osa-alueeseen liittyy puitejärjestely, jossa sopimukset tullaan tekemään neljän (4) osa-alueelle hyväksytyn tarjouksen tehneiden ja vertailupisteiltään parhaimpien tarjoajien kanssa etusijajärjestyksessä. Puitejärjestelyn etusijajärjestys perustuu kokonaistaloudelliseen edullisuuteen, jossa tarjouksien hinta- ja laatupisteiden kokonaisuudesta parhaat vertailupisteet saanut tarjoaja valitaan ensimmäiseksi kilpailuttajakonsulttipalveluiden tuottajaksi, toiseksi parhaat vertailupisteet saanut tarjoaja toiseksi tuottajaksi ja niin edelleen alenevassa järjestyksessä. Tarjoajan saamien hinta- ja laatupisteiden kriteerit ovat ilmaistu tarkemmin tarjouspyynnön kohdassa "Päätöksenteon perusteet". Sopimuskausi on 12 kuukautta ja siihen sisältyy mahdollisuus yhteen 12 kuukauden mittaiseen optiosopimuskauteen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutHankintoja koskevat konsulttipalvelut (79418000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaLapin hyvinvointialue

Sopimukset

Päätös päivämäärä2023-05-02
Sopimusnumero
MyyjätKPMG Oy Ab (FI),  1805485-9 
PTCServices Oy (FI),  1916929-5 
Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy (FI),  2493736-7 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLapin hyvinvointialue hankkii juridisia konsultaatiopalveluita Lapin hyvinvointialueen hankintojen kilpailuttamisprosessien toteuttamiseksi. Juridisilla konsultaatiopalveluilla tarkoitetaan tässä yhteydessä kaikkia juridisia konsultaatiopalveluita hankintoihin ja hankintasopimuksiin liittyen. Ne voivat näin ollen koskea tavarahankintoihin, palveluhankintojen, rakennusurakoiden sekä käyttöoikeussopimusten hankintoja ja hankintasopimuksia kuin mitä tahansa hankintalain soveltamisalaan kuuluvaa järjestelyä. Lapin hyvinvointialue hankkii juridisia kilpailuttajakonsulttipalveluita omien tarpeidensa mukaisesti. Lapin hyvinvointialue ei sitoudu mihinkään vähimmäisostomäärään eivätkä solmittavat sopimukset sisällä määräostovelvoitetta. Tarjoajan tulee tarjouksessaan ilmoittaa juridisten konsulttipalveluiden tuntiveloitushinta ja referenssinsä aiemmista toteutuneista julkisen sektorin hankintojen kilpailuttamisten toimeksiannoista. Lisäksi tarjoajan on nimettävä osion vastuukonsultti ja varavastuukonsultti. Tarjoajan on myös ilmoitettava konsulttien avuksi mahdollisesti asetettavan työryhmän koostumus. Nimettävää vastuukonsulttia ja hänen varakonsulttiaan sekä tarjoajan referenssejä koskevat tarkemmat vaatimukset ovat ilmaistu yksityiskohtaisemmin tarjouspyynnön kohdasta "Hankinnan kohteen kriteerit". Tarjoajan muita soveltuvuusvaatimuksia koskevat vaatimukset ovat ilmaistu yksityiskohtaisemmin tarjouspyynnön kohdassa "Muut ehdot". Solmittavien sopimusten toteuttamisen kannalta muut oleelliset seikat ilmenevät tästä tarjouspyynnöstä sekä sen liitteistä. Kilpailuttamisprosesseihin liittyvä vastuunjako palveluntuottajan (vastuukonsultin ja mahdollisen työryhmän) ja tilaajan välillä on kuvattu yksityiskohtaisemmin tarjouspyynnön liitteessä 6. Tähän osa-alueeseen liittyy puitejärjestely, jossa sopimukset tullaan tekemään neljän (4) osa-alueelle hyväksytyn tarjouksen tehneiden ja vertailupisteiltään parhaimpien tarjoajien kanssa etusijajärjestyksessä. Puitejärjestelyn etusijajärjestys perustuu kokonaistaloudelliseen edullisuuteen, jossa tarjouksien hinta- ja laatupisteiden kokonaisuudesta parhaat vertailupisteet saanut tarjoaja valitaan ensimmäiseksi kilpailuttajakonsulttipalveluiden tuottajaksi, toiseksi parhaat vertailupisteet saanut tarjoaja toiseksi tuottajaksi ja niin edelleen alenevassa järjestyksessä. Tarjoajan saamien hinta- ja laatupisteiden kriteerit ovat ilmaistu tarkemmin tarjouspyynnön kohdassa "Päätöksenteon perusteet". Sopimuskausi on 12 kuukautta ja siihen sisältyy mahdollisuus yhteen 12 kuukauden mittaiseen optiosopimuskauteen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutHankintoja koskevat konsulttipalvelut (79418000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaLapin hyvinvointialue

Sopimukset

Päätös päivämäärä2023-05-02
Sopimusnumero
MyyjätKPMG Oy Ab (FI),  1805485-9 
PTCServices Oy (FI),  1916929-5 
Vison Oy (FI),  2481700-7 
Lawder Oy (FI),  3257441-2