This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-07-10
Ilmoituksen numero2023-132894
TED numero
OstajaorganisaatioPudasjärven kaupunki (0188962-2 )
Varsitie 7
FI-93100 Pudasjärvi
http://www.pudasjarvi.fi/
Hankinnan otsikkotiedotPudasjärven Syötteen JVP valvomorakennus, jaettu-urakka
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/sv/public/procurement/90804/notice/132894/overview
Originaali JSON tietue132894.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRakennusurakoitsija toimii kohteen pääurakoitsijana ja lain tarkoittamana päätoteuttajana. Pääurakoitsija vastaa YSE1998 mukaisista työmaan johtovelvollisuuksista ja työmaapalveluista työmaalla. Pääurakkaan sisätyy työmaan johtovelvollisuuksien (YSE 4§) lisäksi kohteen rakennustekniset työt suunnitelma-asiakirjoissa esitettyjen urakkarajojen mukaisesti varusteineen ja laitteineen täysin valmiiksi saatettuna. Pääurakoitsija toteuttaa kohteeseen myös suunnitelmien mukaiset perustusrakenteet, hulevesiputket ja rännikaivot, alapohja ja routaeristykset sekä sisä ja ulkopuolen taytöt. Tilaajan toimitussisältö on esitetty erillisessä liitteessä valvomon suunnitelma-asiakirjoissa. Muilta osin tarvike ja materiaalihankinnat kuuluvat urakkaan, kuten esimerkiksi persutustarvikkeet, kattoturvatuotteet, rännit ja syösytorvet, maalit ja pinnoitteet, uretaanit, laatat, laastit, lattiapinnat ym. tarvikkeet. OPTIOn osalta katoshallin kaikki rakennusmateriaalit ja tarvikkeet kuuluvat urakkaan Tiljaaja toteuttaa maarakenteet parustamistasoon ennen pääurakoitsijan töiden aloitusta. Pääurakkaan alistetaan erikseen kilpailutettavat sivu-urakat: - LVI urakka - Sähköurakka Katso tarkempi sisältö urakkaohjelmasta sekä urakkarajaliitteestä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLiikerakennusten, varastojen, teollisuusrakennusten ja kuljetuksiin liittyvien rakennusten rakentamistyöt (45213000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikkaPudasjärvi Syöte

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLVI-urakoitsija toteuttaa kohteeseen suunnitelmien mukaiset LVI järjestelmät varusteineen ja laitteineen täysin valmiiksi asennettuna Tilaajan maanrakenusurakan urakkarajasta alkaen. Tilaaja tekee kohteeseen tarvittavat rakennusautomaatiotyöt. LVI-urakka sisältää maalämpökaivon porauksen. LVI-urakkasta laaditaan oma urakkasopimuksensa tilaajan kanssa ja se alistetaan pääurakkaan sivu-urakan alistamissopimuksella (RT 80271). Katso tarkempi sisältö urakkaohjelmasta sekä urakkarajaliitteestä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPutkityöt (45330000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikkaPudasjärvi Syöte

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSähköurakoitsija toteuttaa kohteeseen suunnitelmien mukaiset sähkötekniset järjestelmät varusteineen ja laitteineen täysin valmiiksi asennettuna. Työhön kuuluu myös piha-alueiden kaapeleiden asennus maanrakennustyövaiheessa. Sähköurakkasta laaditaan oma urakkasopimuksensa tilaajan kanssa ja se alistetaan pääurakkaan sivu-urakan alistamissopimuksella (RT 80271). Katso tarkempi sisältö urakkaohjelmasta sekä urakkarajaliitteestä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSähköjohtojen asennus ja muut sähköasennustyöt (45310000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikkaPudasjärvi Syöte

Sopimukset