This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-07-06
Ilmoituksen numero2023-132733
TED numero2023/S 131-418286
OstajaorganisaatioTuomi Logistiikka Oy (2722581-6 )
Särkijärvenkatu 1
FI-33840 Tampere
http://www.tuomilogistiikka.fi
Hankinnan otsikkotiedotSärmäis- ja lääkejäteastiat
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio340 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/sv/public/procurement/90324/notice/132733/overview
Originaali JSON tietue132733.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTuomi Logistiikka Oy kilpailuttaa tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti särmäis- ja lääkejäteastiat Sisä-Suomen yhteistoiminta-alueen hyvinvointialueiden; Etelä-Pohjanmaan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan hyvinvointialueet. Hankintasopimuksella hankintoja tekevät Tuomi Logistiikka Oy ja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue omistajilleen ja sidosyksiköilleen, eli niille julkisyhteisöasiakkailleen, jotka toimivat Sisä- Suomen yhteistoiminta-alueen maantieteellisellä alueella. Hankinta on jaettu 14 osa-alueeseen. Jokaiseen osa-alueeseen valitaan yksi (1) toimittaja, poikkeuksena osa-alue 14. Osa-alue 14 on optio innovatiivisesta ympäristövastuullisesta tuotekokonaisuudesta, jonka käyttöönotosta tilaaja tekee erikseen päätöksen. Mikäli osa-alue 14 otetaan tilaajan toimesta käyttöön, osa-alueen tilausmäärä ei tule vaikuttamaan vähentävästi vastaavan kokoisten ja ominaisuuksiltaan samanlaisten särmäisjäteastioiden tilausmäärään osa-alueissa 1–13. Hankittavien tuotteiden kulutusmäärät perustuvat aikaisempaan yhden vuoden kulutustietoon tai arvioon tulevasta kulutuksesta. Toteutuva kulutus voi poiketa aiemmista kulutuksista tai arvioista. Arvio sopimuskauden hankintamäärästä ei sido tilaajaa. Sopimuskauden pituus on kaksi (2) vuotta. Sopimuksen arvioitu alkamisajankohta on marraskuu 2023. Särmäis- ja lääkejäteastioiden sopimus osa-alueiden 1-13 osalta otetaan käyttöön Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella 1.1.2025 alkaen. Osa 1 sisältää osa-alueet 1-9 ja 14.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet (33000000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTuomi Logistiikka Oy kilpailuttaa tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti särmäis- ja lääkejäteastiat Sisä-Suomen yhteistoiminta-alueen hyvinvointialueiden; Etelä-Pohjanmaan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan hyvinvointialueet. Hankintasopimuksella hankintoja tekevät Tuomi Logistiikka Oy ja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue omistajilleen ja sidosyksiköilleen, eli niille julkisyhteisöasiakkailleen, jotka toimivat Sisä- Suomen yhteistoiminta-alueen maantieteellisellä alueella. Hankinta on jaettu 14 osa-alueeseen. Jokaiseen osa-alueeseen valitaan yksi (1) toimittaja, poikkeuksena osa-alue 14. Osa-alue 14 on optio innovatiivisesta ympäristövastuullisesta tuotekokonaisuudesta, jonka käyttöönotosta tilaaja tekee erikseen päätöksen. Mikäli osa-alue 14 otetaan tilaajan toimesta käyttöön, osa-alueen tilausmäärä ei tule vaikuttamaan vähentävästi vastaavan kokoisten ja ominaisuuksiltaan samanlaisten särmäisjäteastioiden tilausmäärään osa-alueissa 1–13. Hankittavien tuotteiden kulutusmäärät perustuvat aikaisempaan yhden vuoden kulutustietoon tai arvioon tulevasta kulutuksesta. Toteutuva kulutus voi poiketa aiemmista kulutuksista tai arvioista. Arvio sopimuskauden hankintamäärästä ei sido tilaajaa. Sopimuskauden pituus on kaksi (2) vuotta. Sopimuksen arvioitu alkamisajankohta on marraskuu 2023. Särmäis- ja lääkejäteastioiden sopimus osa-alueiden 1-13 osalta otetaan käyttöön Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella 1.1.2025 alkaen. Osa-alue 2 sisältää osa-alueet 10-13.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet (33000000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset