This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-05-02
Ilmoituksen numero2023-127294
TED numero
OstajaorganisaatioSuomen Pelastusalan Keskusjärjestö ry (0912934-5 )
Ratamestarinkatu 11
FI-00520 Helsinki
https://www.spek.fi
Hankinnan otsikkotiedotNouHätä!-kampanjan mainostoimistopalvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio44 355 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/sv/public/procurement/87291/notice/127294/overview
Originaali JSON tietue127294.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSPEK käyttää NouHätä!-kampanjan viestinnän suunnittelussa, viestinnässä ja aineistotuotannossa asiantuntijana mainostoimistoa tai vastaavaa palveluntuottajaa. Lukuvuonna 2023–2024 järjestettävän kampanjan rahoitus vahvistetaan syyskuussa 2023. Sopimuksessa varataan optio kampanjan jatkoon kahtena seuraavana vuonna, mikäli avustus saadaan. Kaudella 2023–2024 toimintoihin on käytettävissä 55 000 euroa (sis. ALV). Tällä budjetilla palveluntuottajan tehtävänä on: 1. Suunnitella ja toteuttaa ideat, joilla kampanja herättää kohderyhmien (yläkoulujen opettajat, rehtorit ja oppilaat) huomion ja edistää kampanjan tavoitteita: • kaikki yläkoulut mukaan • oppilaiden turvallisuustaidot ja -tiedot paranevat. 2. Suunnitella ja toteuttaa sosiaalisen median viestintää ja sisältöjä sekä valita kanavat kohderyhmälähtöisesti. 3. Toteuttaa kampanjan verkkosivujen uudistus ottamalla huomioon seuraavat seikat: •saavutettavuus •digitaaliset sisällöt (uudet ja jo olemassa olevat) •koulujen ilmoittautuminen •hakukoneoptimointi •päivitys ja ylläpito. 4. Toteuttaa kampanjan muut aineistot • sosiaalisen median sisältöjä pelastusalan kumppaneiden kanaviin • esittelymateriaalit opettaja- ja pelastuslaitoskohderyhmille • digitaaliset sisällöt tarpeen mukaan. 5. Suunnitella ja toteuttaa kohderyhmälähtöisesti digitaalinen alkukarsintakilpailu yhteistyössä Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön kampanjatiimin kanssa. 6. Suunnitella brändin mukainen ilme muille kilpailuvaiheille (aluekilpailu ja loppukilpailu) sekä mahdolliset oheismateriaalit näihin tapahtumiin. 7. Tehdä ehdotus kampanjan jatkotoimenpiteistä mahdollisten optiovuosien varalta. Kampanjan materiaaleja toteutetaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Keskeinen viestintä toteutetaan suomen ja ruotsin kielellä. Sosiaalisen median sisällöt toteutetaan suomen kielellä. Käännöskuluja ja painatuskuluja ei tarvitse huomioida tarjouksessa. Kampanjamateriaalien tuotantokuluihin on käytettävissä 25 000 euroa. Tuotantokulut sisältävät alihankkijoiden kanssa tehtävät yhteistyöt, kuten kampanjan verkkosivut sekä digitaaliset sisällöt, kuten digitaaliset kilpailut. Markkinointikuluihin on käytettävissä 15 000 euroa. Markkinointikulut kattavat esimerkiksi sosiaalisen median mainonnan sekä mahdolliset vaikuttajayhteistyöt.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLiike-elämän palvelut: laki, markkinointi, neuvonta, työhönotto, painatus ja turvallisuus (79000000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikkaNouHätä!-kampanja on valtakunnallinen yläkouluikäisten turvallisuuskampanja, joka koskee kaikkia yläkouluja koko Suomessa Ahvenanmaa mukaanlukien.

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät