This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-04-28
Ilmoituksen numero2023-127132
TED numero
OstajaorganisaatioNokian kaupunki (0205717-4 )
Harjukatu 23
FI-37100 Nokia
http://www.nokiankaupunki.fi
Hankinnan otsikkotiedotMaanrakennustöiden hankinta
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/sv/public/procurement/87165/notice/127132/overview
Originaali JSON tietue127132.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinta koskee Nokian kaupungin Tilapalveluiden hallinnoimien kiinteistöjen maanrakennustöitä (sis. maansiirtotyöt) (jäljempänä Urakka). Hankinta sisältää kunnossapitotyönä tehtäviä maanrakennustöitä Nokian kaupungin omistamilla sekä hallinnoimilla kiinteistöillä. Tilaaja määrittää aina kulloinkin erikseen tilattavan Urakan sisällön. Urakat voivat olla tuntiveloitusperusteisia tai urakkaluontoisia maanrakennustöitä, kuten hulevesiremontteja, piha-alueiden tasauksia ja muokkauksia sekä perustusten asennuksia kunnossapitoluonteisiin rakennustöihin. Hankinta ei sisällä ns. suurien investointihankkeiden maanrakennustöitä. **************************** Urakoitsijoita valitaan neljä (4). Jos tarjouksia ei saada riittävästi tai tarjouksia joudutaan hylkäämään, voi valittavien Urakoitsijoiden määrä olla vähemmän kuin neljä (4). Tilaaja voi tilata tarjouspyynnön mukaista urakkatöitä sopimuskaudella joko yksittäisin tilauksin (ensisijajärjestys tai Tilaajan tarve) tai minikilpailuttamalla. Tilaaja tilaa urakkatöitä Urakoitsijoilta siten, että hankinnoissa noudatetaan lähtökohtaisesti Urakoitsijoiden ensisijajärjestystä, kuitenkin pääsääntöisesti huomioiden aina Tilaajan tarve. Tilaajalla on oikeus huomioida tilauskohtainen tarve esim. tarvittavien resurssien ja aikataulun perusteella. ****************************** Tilaajalla ei ole määräostovelvoitetta. Kaikki tarjouspyynnössä annetut tiedot ovat alustavia arvioita eivätkä ne sido tilaajaa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikkaNokian kaupunki

Sopimukset