This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-04-26
Ilmoituksen numero2023-126977
TED numero2023/S 084-253100
OstajaorganisaatioTuomi Logistiikka Oy (2722581-6 )
Särkijärvenkatu 1
FI-33840 Tampere
http://www.tuomilogistiikka.fi
Hankinnan otsikkotiedotPainehaavapatjat ja liikkumisen apuvälineiden istuintyynyt / Osa 1
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio1 350 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/sv/public/procurement/87056/notice/126977/overview
Originaali JSON tietue126977.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan osa-alueeseen 1 kuuluu tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti ei-moottoroidut painehaavapatjat. Osa-alue on jaettu neljään kohteeseen; Kohde 1. 2-kerrospatja, ilman reunavahvikkeita Kohde 2. 2-kerrospatja, reunavahvikkeilla Kohde 3. 3-kerrospatja, ilman reunavahvikkeita Kohde 4. 3-kerrospatja, reunavahvikkeilla Jokaiseen kohteeseen valitaan kaksi (2) kokonaistaloudellisesti edullisinta tarjoajaa toimitusvarmuuden ja valikoiman monipuolisuuden takaamiseksi. Kokonaistaloudellisen edullisuuden perusteena käytetään parasta hinta-laatusuhdetta. Vähimmäisvaatimukset sekä mahdolliset pisteytettävät laatuarviointikriteerit on kerrottu kohdassa hankinnan kohteen kriteerit sekä liitteenä olevissa asiakirjoissa. Mikäli tarjousvertailun voittaneiden tarjoajien tuotteet ovat merkiltään ja malliltaan samat, on tilaajalla oikeus valita tarjousvertailussa toiseksi tulleen tarjoajan tilalle tarjousvertailussa sellainen seuraavaksi tullut tarjoaja, jonka tarjottu tuote on eri kuin tarjousvertailun voittaneen tarjoajan tuote. Sopimuskaudella tuotteiden tilaaminen käyttäjäasiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Tilauksissa ja valinnassa useamman valittujen sopimustoimittajien tuotteiden välillä huomioidaan mm. käyttäjän tarpeet sekä kokonaistaloudellinen edullisuus. Osa-alueen arvioitu kokonaisarvo neljän vuoden ajalta on 120 000€. Kappalemääräinen hankinta-arvio neljän vuoden ajalta on 440-480kpl. Tarkempaa kohdekohtaista hankinnan arvoa tai kappalemääräistä hankinta-arviota ei tilastotiedon puuttumisen vuoksi voida antaa. Arviot ovat suuntaa antavia, ne eivät sido tilaajaa ja tilausmäärät voivat vaihdella vuosittain. Hinnat ovat kiinteitä sopimuskauden ensimmäisen vuoden. Hinta ei sisällä arvonlisäveroa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet (33000000)
AluekoodiFI19, FI1C
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan osa-alueeseen 3 kuuluu tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti viskoelastiset, pyörätuoleissa käytettävät istuintyynyt. Osa-alue on jaettu kolmeen kohteeseen; Kohde 1. Istuintyyny, viskoelastinen, muotoiltu Kohde 2. Istuintyyny, viskoelastinen, muotoilematon Kohde 3. Istuintyyny, viskoelastinen, viskoelastinen materiaali pakara-alueella Jokaiseen kohteeseen valitaan kaksi (2) kokonaistaloudellisesti edullisinta tarjoajaa toimitusvarmuuden ja valikoiman monipuolisuuden takaamiseksi. Kokonaistaloudellisen edullisuuden perusteena käytetään ainoastaan halvinta hintaa, koska laatu on otettu huomioon vähimmäisvaatimuksissa. Vähimmäisvaatimukset sekä mahdolliset pisteytettävät laatuarviointikriteerit on kerrottu kohdassa hankinnan kohteen kriteerit sekä liitteenä olevissa asiakirjoissa. Mikäli tarjousvertailun voittaneiden tarjoajien tuotteet ovat merkiltään ja malliltaan samat, on tilaajalla oikeus valita tarjousvertailussa toiseksi tulleen tarjoajan tilalle tarjousvertailussa sellainen seuraavaksi tullut tarjoaja, jonka tarjottu tuote on eri kuin tarjousvertailun voittaneen tarjoajan tuote. Sopimuskaudella tuotteiden tilaaminen käyttäjäasiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Tilauksissa ja valinnassa useamman valittujen sopimustoimittajien tuotteiden välillä huomioidaan mm. käyttäjän tarpeet sekä kokonaistaloudellinen edullisuus. Osa-alueen arvioitu kokonaisarvo neljän vuoden ajalta on 270 000€. Kappalemääräinen hankinta-arvio neljän vuoden ajalta on 2920-2970kpl. Tarkempaa kohdekohtaista hankinnan arvoa tai kappalemääräistä hankinta-arviota ei tilastotiedon puuttumisen vuoksi voida antaa. Arviot ovat suuntaa antavia, ne eivät sido tilaajaa ja tilausmäärät voivat vaihdella vuosittain. Hinnat ovat kiinteitä sopimuskauden ensimmäisen vuoden. Hinta ei sisällä arvonlisäveroa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet (33000000)
AluekoodiFI19, FI1C
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan osa-alueeseen 4 kuuluu tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti geelitäytteiset, pyörätuoleissa käytettävät istuintyynyt. Osa-alueessa on yksi kohde: Kohde 1. Istuintyyny, geelitäytteinen Kohteeseen valitaan neljä (4) kokonaistaloudellisesti edullisinta tarjoajaa toimitusvarmuuden ja valikoiman monipuolisuuden takaamiseksi. Kokonaistaloudellisen edullisuuden perusteena käytetään ainoastaan halvinta hintaa, koska laatu on otettu huomioon vähimmäisvaatimuksissa. Osa-alueen sisäiset rinnakkaistarjoukset ovat sallittu. Vähimmäisvaatimukset ja mahdolliset pisteytettävät laatuarviointikriteerit on kerrottu kohdassa hankinnan kohteen kriteerit sekä liitteenä olevissa asiakirjoissa. Mikäli tarjousvertailun voittaneiden tarjoajien tuotteet ovat merkiltään ja malliltaan samat, on tilaajalla oikeus valita tarjousvertailussa toiseksi tulleen tarjoajan tilalle tarjousvertailussa sellainen seuraavaksi tullut tarjoaja, jonka tarjottu tuote on eri kuin tarjousvertailun voittaneen tarjoajan tuote. Sopimuskaudella tuotteiden tilaaminen käyttäjäasiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Tilauksissa ja valinnassa useamman valittujen sopimustoimittajien tuotteiden välillä huomioidaan mm. käyttäjän tarpeet sekä kokonaistaloudellinen edullisuus. Osa-alueen arvioitu kokonaisarvo neljän vuoden ajalta on 240 000€. Kappalemääräinen hankinta-arvio neljän vuoden ajalta on 1160-1210kpl. Tarkempaa kohdekohtaista hankinnan arvoa tai kappalemääräistä hankinta-arviota ei tilastotiedon puuttumisen vuoksi voida antaa. Arviot ovat suuntaa antavia, ne eivät sido tilaajaa ja tilausmäärät voivat vaihdella vuosittain. Hinnat ovat kiinteitä sopimuskauden ensimmäisen vuoden. Hinta ei sisällä arvonlisäveroa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet (33000000)
AluekoodiFI19, FI1C
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan osa-alueeseen 5 kuuluu tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti kennorakenteiset, pyörätuoleissa käytettävät istuintyynyt. Osa-alue on jaettu kahteen kohteeseen; Kohde 1. Istuintyyny, kennorakenteinen (5cm) Kohde 2. Istuintyyny, kennorakenteinen (10cm) Jokaiseen kohteeseen valitaan kaksi (2) kokonaistaloudellisesti edullisinta tarjoajaa toimitusvarmuuden ja valikoiman monipuolisuuden takaamiseksi. Kokonaistaloudellisen edullisuuden perusteena käytetään ainoastaan halvinta hintaa, koska laatu on otettu huomioon vähimmäisvaatimuksissa. Vähimmäisvaatimukset sekä mahdolliset pisteytettävät laatuarviointikriteerit on kerrottu kohdassa hankinnan kohteen kriteerit sekä liitteenä olevissa asiakirjoissa. Mikäli tarjousvertailun voittaneiden tarjoajien tuotteet ovat merkiltään ja malliltaan samat, on tilaajalla oikeus valita tarjousvertailussa toiseksi tulleen tarjoajan tilalle tarjousvertailussa sellainen seuraavaksi tullut tarjoaja, jonka tarjottu tuote on eri kuin tarjousvertailun voittaneen tarjoajan tuote. Sopimuskaudella tuotteiden tilaaminen käyttäjäasiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Tilauksissa ja valinnassa useamman valittujen sopimustoimittajien tuotteiden välillä huomioidaan mm. käyttäjän tarpeet sekä kokonaistaloudellinen edullisuus. Osa-alueen arvioitu kokonaisarvo sekä kappalemääräinen hankinta-arvio neljän vuoden ajalta on 380 000€ ja 880-930kpl. Tarkempaa kohdekohtaista hankinnan arvoa tai kappalemääräistä hankinta-arviota ei tilastotiedon puuttumisen vuoksi voida antaa. Arviot ovat suuntaa antavia, ne eivät sido tilaajaa ja tilausmäärät voivat vaihdella vuosittain. Hinnat ovat kiinteitä sopimuskauden ensimmäisen vuoden. Hinta ei sisällä arvonlisäveroa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet (33000000)
AluekoodiFI19, FI1C
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan osa-alueeseen kuuluu tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti ilmatäytteiset, pyörätuoleissa käytettävät istuintyynyt. Osa-alue on jaettu kolmeen kohteeseen; Kohde 1. Istuintyyny, ilmatäytteinen, ilmavirtaus lukittavissa Kohde 2. Istuintyyny, ilmatäytteinen, 1-venttiilinen Kohde 3. Istuintyyny, ilmatäytteinen, vaahto-ilma Kohteisiin 1 ja 2 valitaan kaksi (2) kokonaistaloudellisesti edullisinta tarjoajaa toimitusvarmuuden ja valikoiman monipuolisuuden takaamiseksi. Kokonaistaloudellisen edullisuuden perusteena käytetään parasta hinta-laatusuhdetta. Kohteeseen 3 valitaan kaksi (2) kokonaistaloudellisesti edullisinta tarjoajaa toimitusvarmuuden ja valikoiman monipuolisuuden takaamiseksi. Kokonaistaloudellisen edullisuuden perusteena käytetään ainoastaan halvinta hintaa, koska laatu on otettu huomioon vähimmäisvaatimuksissa. Vähimmäisvaatimukset sekä mahdolliset pisteytettävät laatuarviointikriteerit on kerrottu kohdassa hankinnan kohteen kriteerit sekä liitteenä olevissa asiakirjoissa. Mikäli tarjousvertailun voittaneiden tarjoajien tuotteet ovat merkiltään ja malliltaan samat, on tilaajalla oikeus valita tarjousvertailussa toiseksi tulleen tarjoajan tilalle tarjousvertailussa sellainen seuraavaksi tullut tarjoaja, jonka tarjottu tuote on eri kuin tarjousvertailun voittaneen tarjoajan tuote. Sopimuskaudella tuotteiden tilaaminen käyttäjäasiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Tilauksissa ja valinnassa useamman valittujen sopimustoimittajien tuotteiden välillä huomioidaan mm. käyttäjän tarpeet sekä kokonaistaloudellinen edullisuus. Osa-alueen arvioitu kokonaisarvo sekä kappalemääräinen hankinta-arvio neljän vuoden ajalta on 340 000€ ja 880-930kpl. Tarkempaa kohdekohtaista hankinnan arvoa tai kappalemääräistä hankinta-arviota ei tilastotiedon puuttumisen vuoksi voida antaa. Arviot ovat suuntaa antavia, ne eivät sido tilaajaa ja tilausmäärät voivat vaihdella vuosittain. Hinnat ovat kiinteitä sopimuskauden ensimmäisen vuoden. Hinta ei sisällä arvonlisäveroa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet (33000000)
AluekoodiFI19, FI1C
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset