This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-02-17
Ilmoituksen numero2023-120542
TED numero2023/S 038-112106
OstajaorganisaatioVantaan seurakuntayhtymä (0202774-1 )
Asematie 12a
FI-01300 Vantaa
http://www.vantaanseurakunnat.fi
Hankinnan otsikkotiedotRakentamis-, korjaus-, sähkö- ja LVI-töiden puitesopimus
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio1 451 600 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/sv/public/procurement/82913/notice/120542/overview
Originaali JSON tietue120542.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausVantaan seurakuntayhtymän omistuksessa on erityyppisiä kiinteistöjä vanhoista arvorakennuksista asuintaloihin sekä uusiin huoltorakennuksiin sekä kirkollisia kiinteistöjä, joista vanhimalla kirkolla on ikää 550 vuotta ja uusimmalla 2 vuotta. Kiinteistöt sijaitsevat pääosin Vantaalla. Olemassa olevien kohteiden urakointi ja hoito vaativat urakoitsijalta suurta ammattitaitoa ja kykyä huomioiden eri aikakauden rakennusten erityspiirteet. Hankinnan kohteena olevat sähkötyöt ovat laajuudeltaan hyvin vaihtelevia pienistä huoltotöistä vaativiin asennuskokonaisuuksiin sekä valaistusjärjestelmien väyläohjauksiin. Tämän puitesopimuskilpailutuksen kohteena ovat Tilaajan kiinteistöihin liittyvät sähkötyöt tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Hankinnan kohteen tarkempi sisältö ja sille asetetut vaatimukset on kuvattu liitteenä olevassa sopimusluonnoksessa ja palvelukuvauksessa liite 4.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSähköjohtojen asennus ja muut sähköasennustyöt (45310000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaVantaa

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausVantaan seurakuntayhtymän omistuksessa on erityyppisiä kiinteistöjä vanhoista arvorakennuksista asuintaloihin sekä uusiin huoltorakennuksiin sekä kirkollisia kiinteistöjä, joista vanhimalla kirkolla on ikää 550 vuotta ja uusimmalla 2 vuotta. Kiinteistöt sijaitsevat pääosin Vantaalla. Olemassa olevien kohteiden urakointi ja hoito vaativat urakoitsijalta suurta ammattitaitoa ja kykyä huomioiden eri aikakauden rakennusten erityspiirteet. Hankinnan kohteena olevat työt ovat laajuudeltaan hyvin vaihtelevia pienistä korjaus- ja huoltotöistä vaativampiin korjaus- ja asennuskokonaisuuksiin. Tämän puitesopimuskilpailutuksen kohteena ovat Tilaajan kiinteistöihin liittyvät rakentamis- ja korjauspalvelut tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Hankinnan kohteen tarkempi sisältö ja sille asetetut vaatimukset on kuvattu liitteenä olevassa sopimusluonnoksessa ja palvelukuvauksessa liite 3.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaVantaa

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausVantaan seurakuntayhtymän omistuksessa on erityyppisiä kiinteistöjä vanhoista arvorakennuksista asuintaloihin sekä uusiin huoltorakennuksiin sekä kirkollisia kiinteistöjä, joista vanhimalla kirkolla on ikää 550 vuotta ja uusimmalla 2 vuotta. Kiinteistöt sijaitsevat pääosin Vantaalla. Olemassa olevien kohteiden urakointi ja hoito vaativat urakoitsijalta suurta ammattitaitoa ja kykyä huomioiden eri aikakauden rakennusten erityspiirteet. Hankinnan kohteena olevat LVI-työt ovat laajuudeltaan hyvin vaihtelevia pienistä korjauksista vaativiin LVI-asennuskokonaisuuksiin. LVI-töihin sisältyvät myös pumppaamoihin liittyvät työt. Tämän puitesopimuskilpailutuksen kohteena ovat Tilaajan kiinteistöihin liittyvät LVI-työt tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Hankinnan kohteen tarkempi sisältö ja sille asetetut vaatimukset on kuvattu liitteenä olevassa sopimusluonnoksessa ja palvelukuvauksessa liite 5.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPutkityöt (45330000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaVantaa

Sopimukset