This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-01-26
Ilmoituksen numero2023-118480
TED numero
OstajaorganisaatioPudasjärven kaupunki (0188962-2 )
Varsitie 7
FI-93100 Pudasjärvi
http://www.pudasjarvi.fi/
Hankinnan otsikkotiedotPudasjärven Syötteen Luokkavaaran ja Huuhkasenkankaan vapaa-ajan tonttien välittäminen 2023
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/sv/public/procurement/81583/notice/118480/overview
Originaali JSON tietue118480.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPudasjärven kaupunki on määritellyt lomarakennustonttien yksikköhinnaksi vuonna 2023 Luokkavaarassa (ml. Lohilampi) 22.500 €/ kpl ja Huuhkasenkankaalla 15.147 €/ kpl (100 k-m2) ja 12 117 €/ kpl (80 k-m2). Vuosivuokra on 8 % myyntihinnasta. Välityspalkkiona toimeksiannossa käytetään kiinteää kokonaishintaa, jota maksetaan välittäjälle sitä mukaa, kun luovutussopimuksia tonteista syntyy. Tilaajan mahdollisesti ennen välityssopimuksen allekirjoittamista luovuttamia tontteja, samoin kuin sopimuskauden päättyessä mahdollisia luovuttamatta jääneitä tontteja vastaava osa kokonaispalkkiosta jää tilaajalle. Tontin voi varata kuudeksi kuukaudeksi ennen varsinaista luovutusta. Varauksesta peritään varausmaksu 500 €, joka hyvitetään tontin kauppahinnan tai maanvuokran yhteydessä. Jos varaus peruuntuu, varausmaksua ei palauteta. Luokkavaaran tonttien luovutuskirjat sisältävät rakentamiseen kytketyn sopimussakon. Huuhkasenkankaan tonttien luovutuskirjoissa ei sakkoa ole, mutta vuokrasopimukseen tulee rakentamisvelvoite, jonka perusteella luovutus voidaan purkaa. Kauppakirja tehdään yleensä vasta kun rakentaminen varmistuu. Välitystehtävään kuuluu tonttien markkinointi sekä esittely paikan päällä, asiakkaiden toiveiden mukaisesti myös lyhyellä varotusajalla ja viikonloppuisin. Tarvittaessa varauksen tekeminen varausjärjestelmään. Varausjärjestelmä päivittyy internetissä tehtävällä varauksella, jonka seurauksena kaupungin toimesta varaajalle lähetetään varausmaksu. Tilaaja valmistelee välittäjän antamien tietojen pohjalta luovutuskirjan ja järjestää sen allekirjoittamisen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääSopimuksen perusteella tai palkkiota vastaan suoritettavat erilaiset kiinteistönvälityspalvelut (70300000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSopimuksen perusteella tai palkkiota vastaan suoritettavat erilaiset kiinteistönvälityspalvelut (70300000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikkaPudasjärvi

Sopimukset