This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-08-23
Ilmoituksen numero2022-106919
TED numero2022/S 164-466563
OstajaorganisaatioSansia Oy (2364760-8 )
PL 2000, Viestikatu 3
FI-70600 Kuopio
https://www.sansia.fi
Hankinnan otsikkotiedotKunnallistekniikan ja liikenteen suunnittelupalvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen6 900 000 EUR
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/sv/public/procurement/60483/notice/106919/overview
Originaali JSON tietue106919.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa- alueeseen yksi valitaan kahdeksan (8) hinta- laatusuhteeltaan kokonaistaloudellisesti edullisinta ja vähimmäisvaatimukset täyttävää toimittajaa. Katujen ja muiden yleisten alueiden suunnitelmat, esim. yleissuunnitelmat, katu- ja hulevesisuunnitelmat, rakennussuunnitelmat, maa-aineksen ottosuunnitelmat, meluntorjuntarakenteiden suunnitelmat tai läjitysalueen suunnitelmat tarvittavine asiakirjoineen. Hankinta voi sisältää katu- ja muiden yleisten alueiden suunnittelun yhteydessä tehtävää: - katumiljöösuunnittelua (katuviher- ja miljöösuunnittelu) - liikenteenohjauksen ja opastuksen rakennussuunnittelua ja mahdollisesti työaikaisten liikennejärjestelyjen suunnittelua - vesihuoltosuunnittelua - hulevesisuunnittelua - valaistus- ja sähkösuunnittelua - geoteknistä suunnittelua - viestintäverkkojen suojaputki/reitistösuunnittelua - Kuopion Vesi Oy:n vesihuoltoverkostojen (vesijohto- ja jätevesiviemäriverkostot) rakennussuunnittelua kadun- ja vesihuollon yhteisrakentamiskohteissa sisältäen verkostoihin toiminnallisesti liittyvien laitteiden ja rakenteiden (mm. paineenkorotus- ja jätevedenpumppaamot, laitekaivot) suunnittelua - kokonaisvaltaisen yhteensovituksen eri toimijoiden/ tekniikka- alojen oleviin rakenteisiin ja/tai liittyviin suunnitelmiin - suunnittelun aikaisen turvallisuuskoordinaattorin tehtävät - tietomallikoordinaattorin tehtävät Tuotettava suunnitteluaineisto eritellään tarkemmin valituille toimijoille toimeksiantokohtaisesti tilaajan suunnitteluohjeessa. Tilaajien arviot osa- alueen yksi (1) ennakoidusta arvosta sisältäen varsinaisen sopimuskauden ja optiokauden. Kuopion kaupunki 3 500 000 euroa Kuopion Vesi Oy 340 000 euroa Siilinjärven kunta 80 000 euroa Osa- alueen enimmäisarvo on 6 120 000 euroa. Arviot sitoumuksetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInsinöörialan suunnittelupalvelut (71320000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa- alueeseen kaksi valitaan kahdeksan (8) hinta- laatusuhteeltaan kokonaistaloudellisesti edullisinta ja vähimmäisvaatimukset täyttävää toimittajaa. Puistojen, leikki- ja lähiliikuntapaikkojen (ml. uimarannat, koirapuistot, yms.), viheralueiden sekä maiseman yleis- ja toteutussuunnitelmat, tarvittavine suunnitelma-aineistoineen ja -asiakirjoineen sekä tarvittaessa lupa-asiakirjojen valmistelu. Luonnonmukaisten hulevesien hallintarakenteiden suunnittelu (mm. kosteikot, viherpainanteet ja viheralueet). Lisäksi kaupunkikuvallisesti, maisemallisesti tai historiallisesti merkittävien kokonaisuuksien suunnitelmat, hoito- ja käyttösuunnitelmat, viherpalveluohjelmien ja muiden kehittämiseen liittyvien ohjelmien ja selvitystöiden laatiminen tarvittavine aineistoineen ja asiakirjoineen. Lisäksi liikuntapaikkasuunnittelun, hulevesisuunnittelun, satamasuunnittelun, katu- ja liikennealueiden sekä torien ym. yleistenalueiden suunnittelun yhteydessä tehtävä vihersuunnittelu (katumiljöö) tarvittavine suunnitelma-aineistoineen ja –asiakirjoineen. Tilaaja voi halutessaan tilata puisto- ja maisemasuunnittelua soveltuvin osin myös osa- alueen 1 Katu- ja muiden yleisten alueiden suunnittelu mukaisesti. Tilaajien arviot osa- alueen kaksi (2) ennakoidusta arvosta sisältäen varsinaisen sopimuskauden ja optiokauden. Kuopion kaupunki 700 000 euroa Kuopion Vesi Oy, ei ole tilaajana tässä osa- alueessa. Siilinjärven kunta 0 euroa Osa- alueen enimmäisarvo on 1000 000 euroa. Arviot sitoumuksetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInsinöörialan suunnittelupalvelut (71320000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa- alueeseen kolme valitaan kahdeksan (8) hinta- laatusuhteeltaan kokonaistaloudellisesti edullisinta ja vähimmäisvaatimukset täyttävää toimittajaa. Ulkoliikunta- ja urheilun suorituspaikkojen (ml. palloilu- ja yleisurheilukentät, tekojääkentät, rullahiihto- ja ampumaradat, yms.) yleis- ja toteutussuunnitelmat tarvittavine suunnitelma-aineistoineen ja -asiakirjoineen sekä tarvittaessa lupa-asiakirjojen valmistelu. Tilaaja voi halutessaan tilata liikuntapaikkasuunnittelua soveltuvin osin myös osa- alueen 1 Katu- ja muiden yleisten alueiden suunnittelu mukaisesti. Tilaajien arviot osa- alueen kolme (3) ennakoidusta arvosta sisältäen varsinaisen sopimuskauden ja optiokauden. Kuopion kaupunki 400 000 euroa Kuopion Vesi Oy ei ole tilaajana tässä osa- alueessa. Siilinjärven kunta 30 000 euroa Osa- alueen enimmäisarvo on 745 000 euroa. Arviot sitoumuksetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInsinöörialan suunnittelupalvelut (71320000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa- alueeseen neljä valitaan viisi (5) kokonaistaloudellisesti edullisinta toimittajaa. Liikennesuunnittelun suunnittelualoja ovat: - Liikennejärjestelmä - Kävely- ja pyöräily - Liikenneturvallisuus - Liikenteelliset tarkastelut ja liikenteen mallintaminen - Liikenteenohjaussuunnittelu - Esteettömyys - Pysäköinti - Viitoitus/opastus - Logistiikka Tehtävään sisältyy liikennesuunnittelun eri suunnittelualoihin liittyvien ohjelmien, yleissuunnitelmien ja selvitysten laatimistöitä sekä kaavallisia tarkasteluja. Lisäksi on mahdollista, että suunnittelutyöt sisältävät joko hankekohtaisia tai liikenteen osa-aluekohtaisia koordinaattoritöitä. Selvitys- ja suunnitelmaraporteissa esitetään tehtävän laajuuden ja luonteen edellyttämällä tavalla nykytilan kuvaus sekä ratkaistavan ongelman analyysi, vaihtoehtoiset ratkaisut perusteluineen ja ratkaisuehdotus sekä jatkotoimenpiteet. Raportteihin sisällytetään sanallisen kuvauksen lisäksi riittävä kartta-aineisto. Suunnittelutyöt voivat sisältää myös suunnitteluryhmän ulkopuolisia vuorovaikutustehtäviä. Suunnittelutöissä konsultti vastaa vuorovaikutusaineiston ja työssä tuotettavan raportointiaineiston saavutettavuudesta. Tilaaja voi halutessaan tilata liikennesuunnittelua soveltuvin osin myös osa- alueen 1 Katu- ja muiden yleisten alueiden suunnittelu mukaisesti. Tilaajien arviot osa- alueen neljä (4) ennakoidusta arvosta sisältäen varsinaisen sopimuskauden ja optiokauden. Kuopion kaupunki 700 000 euroa Kuopion Vesi Oy, ei ole tilaajana tässä osa- alueessa. Siilinjärven kunta 40 000 euroa Osa- alueen enimmäisarvo on 1 060 000 euroa. Arviot sitoumuksetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInsinöörialan suunnittelupalvelut (71320000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa-alueeseen 6 valitaan 8 hinnaltaan edullisinta ja vähimmäisvaatimukset täyttävää toimittajaa. Osa-alue sisältää: Hulevesien hallinnan suunnittelu, yleissuunnittelu ja yksityiskohtainen suunnittelu Hulevesien hallinnan suunnittelu tai yleissuunnittelu tehdään yleensä yleis- tai asemakaavoja laadittaessa valuma-aluetasoisesti. Suunnitteluun kuuluu mm. huleveden määrän ja laadun perusteella tehtävää huleveden hallinta- ja johtamismenetelmien määrittämistä, mitoitusta ja tulva(reitti)tarkastelua tarvittavine suunnitelma-aineistoineen ja asiakirjoineen. Lisäksi osa-alue sisältää hulevesijärjestelmän (mm. hulevesiviemäriverkosto, ojat) yksityiskohtaista suunnittelua, kuten hulevesisuunnitelman ja rakennussuunnitelman laatimista tarvittavine suunnitelma-aineistoineen ja asiakirjoineen. Hulevesimiljöösuunnittelua sekä mahdollisen suunnitelman visualisointia. Osa-alue sisältää hulevesiviemäriin rajakohtien/liitoskohtien määrittelyä. Vesihuollon yleis- ja yksityiskohtainen suunnittelu Sisältää vesijohtojen ja jätevesiviemäreiden linja- sekä niihin tarvittavien laitteiden (esim. pumppaamojen) suunnittelua ja mitoitusta tarvittavine asiakirjoineen. Osatehtävä painottuu maaseutualueiden vesijohto- ja paineviemäriverkostojen suunnitteluun. Vesihuollon ja hulevesijärjestelmän mallinnus ja mitoitus Sisältää vesijohtojen, jätevesi- ja hulevesiviemäriverkostojen mallin laatimista, mallinnusta tai tarkistamista sekä hulevesijärjestelmän mitoitusta tai suositusta tarvittavine asiakirjoineen. Hulevesijärjestelmän mallinnus tehdään eri sadetapahtumilla. Hulevesimalli on laadittava GreenAmpt- menetelmällä ja tulvamalli 2D- mallina. Vesihuolto- ja hulevesimallinnuksen tulee olla EPA-SWMM tai Autodesk Strom and Sanitary Analysis- yhteensopiva. Muut hulevesien ja vesihuollon suunnittelu- ja selvitystehtävät Tehtäväantoja voivat olla painetasotarkastelut, verkostojen kapasiteettitarkastelut ja toiminnalliset selvitykset (mm. pullonkaulat), kehittämissuunnitelmat ja ohjelmat, varautumis-, valmius-, desinfiointi- tai huuhtelu- tai sammutusvesisuunnittelu sekä lupa- tai urakka-asiakirjojen laadinta. Laitossuunnittelu Ýleis- ja yksityiskohtainen vesihuoltolaitossuunnittelu tarvittavine asiakirjoineen, laitossuunnitelman tarkistaminen, tai laitosten toiminnalliset selvitykset/kapasiteettitarkastelut. Tehtävä käsittää myös sähkö- ja automaatiosuunnittelua. Tilaajien arviot osa- alueen kuusi (6) ennakoidusta arvosta sisältäen varsinaisen sopimuskauden ja optiokauden. Kuopion kaupunki 600 000 euroa Kuopion Vesi Oy, ei ole tilaajana tässä osa- alueessa Siilinjärven kunta 50 000 euroa Osa- alueen enimmäisarvo on 1 575 000 euroa. Arviot sitoumuksetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInsinöörialan suunnittelupalvelut (71320000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa- alueeseen seitsemän valitaan viisi (5) hinta- laatusuhteeltaan kokonaistaloudellisesti edullisinta ja vähimmäisvaatimukset täyttävää toimittajaa. Tehtävänä on pääasiassa yksittäisten risteysten liikennevalojen rakennussuunnitelman laatiminen tarvittavine asiakirjoineen. Suunnittelussa joudutaan mahdollisesti huomioimaan läheisten risteysten valojen toiminta ja yhteenkytkentä. Lisäksi suunnittelussa on huomioitava hälytysajoneuvojen ja joukkoliikenteen etuudet. Suunnitteluun voi liittyä risteysten liikenteellisen toiminnan tarkastelu simulointiohjelmalla. Tehtävänä voi olla myös rakennettujen risteysten yhteenkytkettyjen ohjelmien tarkistaminen ja muuttaminen päivitettyjen liikennemäärien mukaan. Lisäksi tehtävänä voi olla laajempia liikennevalosuunnittelun kokonaisuuksia, kuten yleissuunnitelmat tai etuisuusjärjestelyjen suunnittelua. Suunnitelmat laaditaan voimassa olevien liikennevalosäädösten ja kaupungin periaatteiden mukaisesti. Lisäksi on noudatettava tilaajan ohjeistuksen mukaista esitystapaa. Sähköinen aineisto toimitetaan erikseen sovittavassa muodossa. Tilaaja voi halutessaan tilata liikennevalosuunnittelua soveltuvin osin myös osa- alueen 1 Katu- ja muiden yleisten alueiden suunnittelu mukaisesti. Tilaajien arviot osa- alueen seitsemän (7) ennakoidusta arvosta sisältäen varsinaisen sopimuskauden ja optiokauden. Kuopion kaupunki 200 000 euroa Kuopion Vesi Oy, ei ole tilaajana tässä osa- alueessa. Siilinjärven kunta 0 euroa Osa- alueen enimmäisarvo on 300 000 euroa. Arviot sitoumuksetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInsinöörialan suunnittelupalvelut (71320000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2022-05-05
Sopimusnumero
MyyjätRamboll Finland Oy (FI),  0101197-5 
Päätös päivämäärä2022-05-13
Sopimusnumero
MyyjätSitowise Oy (FI),  2335445-0 
Päätös päivämäärä2022-04-21
Sopimusnumero
MyyjätTraficon Oy (FI),  3094368-3 
Päätös päivämäärä2022-05-20
Sopimusnumero
MyyjätWSP Finland Oy (FI),  0875416-5 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa- alueeseen kahdeksan valitaan kahdeksan (8) hinta- laatusuhteeltaan kokonaistaloudellisesti edullisinta ja vähimmäisvaatimukset täyttävää toimittajaa. Geoteknisen suunnittelun toimiala pitää sisällään mm. seuraavia suunnittelutehtäviä: - pohjatutkimusohjelmien laadinta - maa- ja pohjarakennussuunnittelu - kustannusarvioiden laadinta - geotekniset lausunnot, tarkastelut ja laskelmat sekä rakentamisohjeet - kaivanto- ja tuentasuunnitelmien laatiminen työselostuksineen ja piirustuksineen - perustamistapasuunnitelmien laatiminen työselostuksineen ja piirustuksineen (mm. kaivannon ja lähirakenteiden tuentatarve, kaivusyvyys, luiskan kaltevuus, pohjaveden hallinnan suunnittelu ja kaivannon vaativuusluokka paikallisten olosuhteiden mukaan ja/tai ulkopuolisen kuormituksen yms. tekijöiden perusteella) - kaivantoturvallisuuslausunnot - pohjavesien hallinnan suunnittelu - tarvittaessa pääsuunnittelijan tehtävät - rakentamisen aikaiset asiantuntijatehtävät Tilaaja voi halutessaan tilata geoteknistä suunnittelua soveltuvin osin myös osa- alueen 1 Katu- ja muiden yleisten alueiden suunnittelu mukaisesti Tilaajien arviot osa- alueen kahdeksan (8) ennakoidusta arvosta sisältäen varsinaisen sopimuskauden ja optiokauden. Kuopion kaupunki 80 000 euroa Kuopion Vesi Oy, 60 000 euroa Siilinjärven kunta 20 000 euroa Osa- alueen enimmäisarvo on 280 000 euroa. Arviot sitoumuksetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut (71000000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2022-04-28
Sopimusnumero
MyyjätSipti Oy (FI),  2400162-2 
Päätös päivämäärä2022-05-05
Sopimusnumero
MyyjätRamboll Finland Oy (FI),  0101197-5 
Päätös päivämäärä2022-05-13
Sopimusnumero
MyyjätSitowise Oy (FI),  2335445-0 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa- alueeseen yhdeksän valitaan viisi (5) hinnaltaan edullisinta ja vähimmäisvaatimukset täyttävää toimittajaa. Uusiomateriaalien käytön suunnittelun asiantuntijapalvelut toimiala voi pitää sisällään mm. seuraavia toimeksiantoja: - koulutus - pohja- ja päällysrakenteiden mitoitus - esiselvitykset - tutkimuksien ohjelmointi Tilaaja voi halutessaan tilata uusiomateriaalien käytön suunnittelua soveltuvin osin myös osa- alueen 1 Katu- ja muiden yleisten alueiden suunnittelu mukaisesti Tilaajien arviot osa- alueen yhdeksän (9) ennakoidusta arvosta sisältäen varsinaisen sopimuskauden ja optiokauden. Kuopion kaupunki 75 000 euroa Kuopion Vesi Oy, ei ole tilaajana tässä osa- alueessa. Siilinjärven kunta 10 000 euroa Osa- alueen enimmäisarvo on 165 000 euroa. Arviot sitoumuksetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInsinöörialan suunnittelupalvelut (71320000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2022-04-28
Sopimusnumero
MyyjätAFRY Finland Oy (FI),  0625905-6 
Päätös päivämäärä2022-05-05
Sopimusnumero
MyyjätRamboll Finland Oy (FI),  0101197-5 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa- alueeseen viisi valitaan kahdeksan (8) hinta- laatusuhteeltaan kokonaistaloudellisesti edullisinta ja vähimmäisvaatimukset täyttävää toimittajaa. Tehtävään sisältyy mm. seuraavia joukkoliikenteeseen liittyvien ohjelmien, suunnitelmien ja selvitysten laatimistöitä: - joukkoliikenneohjelmat ja palvelutasosuunnitelmat - tarjous- ja kilpailuttamisasiakirjojen laatiminen - aikataulu- ja autokiertosuunnittelu - opastus- ja informaatiojärjestelmiin liittyvät suunnitelmat - maksujärjestelmään ja hintoihin liittyvät selvitykset - markkinointi- ja tiedotussuunnitelmat - alueen henkilökuljetuksiin liittyvät selvitykset ja suunnitelmat - joukkoliikenteen muut asiantuntijapalvelut. Suunnittelu voi sisältää kaikki työvaiheet yleispiirteisestä suunnittelusta yksityiskohtaiseen suunnitteluun sekä suunnitelmien hyväksymiskäsittelyn edellyttämien esitys- ja havainnollistamiskuvien laatimisen. Selvitys- ja suunnitelmaraporteissa esitetään tehtävän laajuuden ja luonteen edellyttämällä tasolla nykytilan kuvaus, mahdollisen ratkaistavan ongelman analyysi, vaihtoehtoiset ratkaisut perusteluineen, ratkaisuehdotus ja jatkotoimenpiteet. Raportteihin sisällytetään sanallisen kuvauksen lisäksi riittävä kartta-aineisto. Tilaajien arviot osa- alueen viisi (5) ennakoidusta arvosta sisältäen varsinaisen sopimuskauden ja optiokauden. Kuopion kaupunki 500 000 euroa Kuopion Vesi Oy, ei ole tilaajana tässä osa- alueessa Siilinjärven kunta 0 euroa Osa- alueen enimmäisarvo on 800 000 euroa. Arviot sitoumuksetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut (71000000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2022-05-05
Sopimusnumero
MyyjätRamboll Finland Oy (FI),  0101197-5 
Päätös päivämäärä2022-05-13
Sopimusnumero
MyyjätSitowise Oy (FI),  2335445-0 
Päätös päivämäärä2022-05-20
Sopimusnumero
MyyjätWSP Finland Oy (FI),  0875416-5