This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-06-02
Ilmoituksen numero2022-102579
TED numero
OstajaorganisaatioPohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (0679480-9 )
Kajaanintie 50
FI-90029 OYS
http://www.ppshp.fi
Hankinnan otsikkotiedotTietopyyntö: Ammattikäyttöön tarkoitetut Troponiini T ja I sekä D-dimeerin (FIDD) määrittämiseen tarkoitetut vieritutkimuslaitteet, niissä käytettävät reagenssit ja tarvikkeet
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/sv/public/procurement/71685/notice/102579/overview
Originaali JSON tietue102579.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsana NordLabin vieritutkimuspalvelupaketin sekä vieritutkimusten tuotteistamisen uudistamisprojektia julkaisemme tietopyynnön koskien TnT/D-Dimeeri sekä TnI määritystä. Tietopyynnön tavoitteena on saada selville kokonaisvaltainen kuva markkinoilla saatavilla olevista tuotteista kyseisten analyyttien määrittämiseksi. Lisäksi tavoitteenamme on lisätä palvelupakettitarjontaamme vastaamaan paremmin asiakkaidemme käytännön tarpeita. Asiakashaastattelujemme perusteella TnT/D-Dimeeri määrityksen tarve tulee olemaan ensisijaisesti moniparametrilaitteelle. Oletamme, että alueellamme oleva käytäntö näiden analyyttien määrittämisestä ei merkittävästi muutu sekä lisäksi päivystyksellistä hoitoa tarvitsevan potilaan sujuvan hoidon kannalta on hyödyllistä, että henkilökunta voi tehdä samalla laitteella useampaa testiä. Se mahdollistaa toistojen lukumäärän nousun henkilökunnalla, pienentää virheiden mahdollisuutta ja parantaa potilasturvallisuutta. TnI mittausta vieritutkimuslaitteilla ei NordLab:lla vielä ole palvelupaketissa, mutta se tullaan siihen lisäämään heti hankintapäätöksen jälkeen. Näin ollen NordLabilla ei ole vielä tietoa menetelmän laajenemisesta asiakasrajapintaan aikataulullisesti, eikä myöskään vaatimuksia moniparametrilaitteelle. Pyydämme kuitenkin toimittamaan kaikkien laitteella tehtävien analyyttien listauksen tiedoksiantona. Toimittajia pyydetään tutustumaan tämän tietopyynnön liitteisiin pakollisista vaatimuksista, sekä vastaamaan siinä esitettyihin kysymyksiin tietopyyntövastauksensa liitteellä. Tämä tietopyyntö ei ole tarjouspyyntö, eikä velvoita NordLabia hankintaan. Tietopyynnössä esitetyt menettely- ja aikataulutiedot on annettu tiedoksi alustavasti ja sitoumuksetta. Tietopyyntöön annetut vastaukset eivät ole julkisia. Pyydämme kuitenkin merkitsemään liikesalaisuuksia sisältävien dokumenttien tiedostonimeen sekä dokumentin alkuun maininnan LIIKESALAISUUS, jos dokumentti sisältää liikesalaisuuksia. Tietopyyntöä koskien voi esittää kysymyksiä 12.6.2022 kello 16:00 asti, joihin vastataan 17.6.2022 mennessä. Tietopyynnön vastaukset pyydetään 14.08.2022 klo 16:00 mennessä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääLaboratorioreagenssit (33696500)
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLaboratoriolaitteet, optiset ja tarkkuuslaitteet (lukuun ottamatta silmälaseja) (38000000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset