This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-05-25
Ilmoituksen numero2022-102143
TED numero2022/S 103-289546
OstajaorganisaatioKeva (0119343-0 )
Unioninkatu 43
FI-00170 Helsinki
http://www.keva.fi
Hankinnan otsikkotiedotSuorahaku- ja soveltuvuusarviointipalveluiden hankinta
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio400 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/sv/public/procurement/71434/notice/102143/overview
Originaali JSON tietue102143.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSuorahakupalveluiden tavoitteena on kartoittaa parhaat hakijat kulloinkin julkisessa haussa olevaan tehtävään ja saada nämä henkilöt hakemaan avoimia tehtäviä. Suorahakupalveluiden osalta on huomioitava Kevan rekrytointiprosessia ohjaavat käytännöt ja ohjeistukset. Keva hakee suorahaulla työntekijöitä korkean profiilin tehtäviin. Suorahakua voidaan käyttää rekrytoitaessa johtajia, päälliköitä tai työntekijöitä vaativiin asiantuntijatehtäviin. Suorahaku täydentää julkista hakuprosessia, johon Palveluntuottaja etsii ja houkuttelee potentiaalisia hakijoita mukaan. Tilaaja valitsee Palveluntuottajan asiantuntijan suorahakuasiantuntijaksi hoitamaan organisaationsa suorahakupalvelujen koordinoinnin, haut, valinnat ja muut suorahakuprosessin mukaiset toimet. Tilaajan suorahakupalveluista vastaavat asiantuntijat, jotka täyttävät tarjouspyynnön liitteen 3 (Nimetyt asiantuntijat) osaamisvaatimukset. Suorahakupalveluihin valitaan enintään kolme sopimuskumppania, joita ei aseta etusijajärjestykseen. Valintaperusteena on halvin hinta. Sopimuskausi on kaksi (2) vuotta, jota voidaan jatkaa kahdella (2) yhden (1) vuoden mittaisella optiokaudella. Hankinnan kohde on määritelty tarkemmin tarjouspyynnön liitteessä 1 (Hankinnan kohteen kuvaus ja vaatimukset).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLiike-elämän palvelut: laki, markkinointi, neuvonta, työhönotto, painatus ja turvallisuus (79000000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSoveltuvuusarviointipalvelu täydentää työhaastattelun tuottamaa tietoa valintapäätöstä tehtäessä. Soveltuvuusarvioinnilla selvitetään hakijan soveltuvuutta työhön ja työyhteisöön, työskentelytapoja, osaamista, motivaatiota, työtehtävistä suoriutumista sekä kehittymismahdollisuuksia myös mahdollisiin uusiin tehtäviin. Henkilöarvioinnin tavoitteena on saada objektiivista lisätietoa hakijoista ja heidän soveltuvuudestaan haettavaan tehtävään. Palvelu on soveltuvuusarvioinnin asiantuntijan antama lausunto arvioidun henkilön soveltuvuudesta tiettyyn tehtävään / tiettyihin tehtäviin. Henkilöarviointi tukee rekrytointipäätöksen tekemistä ja sen kautta pyritään ennakoimaan hakijan menestymistä haettavaan tehtävään nähden. Palvelun tuottamisessa käytetään tapauskohtaisesti yhdisteltyinä erilaisia tiedon hankinnan menetelmiä kuten haastatteluja, toimintatapa- ja persoonallisuustestejä, kykytestejä, työ/toimintasimulaatioita ja työnäytteitä. Soveltuvuusarviointipalveluissa on oltava tarjolla modernit arviointityökalut, joita voidaan käyttää esimerkiksi verkon kautta. Soveltuvuusarviointeja voidaan myös käyttää, jos työntekijä siirtyy Kevan sisällä uusiin tehtäviin. Henkilöarviointiin on sisällytettävä haastattelu ja useita tieteellisesti tutkittuja toisistaan riippumattomia arviointimenetelmiä. Tapauskohtaiset henkilöarviointiin käytettävät menetelmät valitaan yhdessä Kevan ja palveluntuottajan kanssa. Soveltuvuusarvioinnin tekee asiantuntija, joka täyttää tarjouspyynnön liitteen 3 (Nimetyt asiantuntijat) osaamisvaatimukset. Kilpailutuksen perusteella valitaan yksi palveluntuottaja, joka tuottaa soveltuvuusarviointipalveluita Kevalle. Valintaperusteena on halvin hinta. Sopimuskausi on kaksi (2) vuotta, jota voidaan jatkaa kahdella (2) yhden (1) vuoden mittaisella optiokaudella. Hankinnan kohde on määritelty tarkemmin tarjouspyynnön liitteessä 1 (Hankinnan kohteen kuvaus ja vaatimukset).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLiike-elämän palvelut: laki, markkinointi, neuvonta, työhönotto, painatus ja turvallisuus (79000000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset