This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-03-25
Ilmoituksen numero2022-096972
TED numero
OstajaorganisaatioEspoon kaupunki Tilapalvelut-liikelaitos (0101263-6 )
PL 6200
FI-02070 ESPOON KAUPUNKI
http://www.espoo.fi/hankinnat
Hankinnan otsikkotiedotÖljylämmitysjärjestelmästä luopuminen ja siirtyminen kaukolämpöjärjestelmään sekä rakennusautomaation uusiminen suunnitelmien mukaisesti, useita kohteita
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/67952/notice/96972/overview
Originaali JSON tietue96972.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausUrakkaan kuuluu öljylämmitysjärjestelmän purkaminen ja lämmitysjärjestelmän liittäminen kaukolämpöön sekä rakennusautomaatiojärjestelmän uusiminen Espoon keskuksen vanhalla asemalla. Urakan on valmistuttava heinäkuun 2022 loppuun mennessä. Tarkempi kuvaus hankinnasta on tarjouspyynnön liitteellä 1 "Urakkaohjelma" ja suunnitelmissa, jotka ovat liitteessä 2 "Espoon vanha asemarakennus 8138". Työmaajärjestelyt on hoidettava siten, että kohteen normaalia toimintaa eikä Kirkkojärventiellä liikennettä tarpeettomasti häiritä. Työmaa-alue on rajattava siten, että kevyelle liikenteelle ei aiheudu haittaa. Työmaa-aikataulu on tehtävä ja hyväksytettävä Tilaajalla ennen töiden aloittamista. Työmaan alustava aikataulu on sopimuksen allekirjoittamisesta heinäkuun loppuun. LVI-töihin sisältyy kaukolämpölaitteiston toimittaminen ja asentaminen Fortumin toimitusrajasta lähtien. Fortum kaivaa kaukolämpöputket maahan, tuo kaukolämpöliittymän lämmönjakohuoneeseen ja asentaa päähän sulkuventtiilit. Rakennustöihin sisältyy käytöstä poistettavan öljylämmitysjärjestelmän sekä -säiliöiden (2 kappaletta) purkaminen puhdistaminen ja poistaminen pannuhuoneen eteishuoneesta. Öljysäiliön käsittelyohjeet liitteessä 6 ”Lämmitysöljysäiliö ELY 9.11.2020”. Tämän lisäksi rakennustöihin sisältyy pölynhallintasuojaukset, loppusiivoukset, telinejärjestelyt, tarvittavat purkutyöt, läpivientien teko, tarvittavat ennallistamistyöt sekä muut erittelemättömät aputyöt liitteenä olevien suunnitelmien ja ohjeiden mukaisesti. Pölynhallinta ja siivousohjeet liitteessä 7 "A2 Pölyn- ja puhtaudenhallintaohje" ja liitteessä 8 "A3 Loppusiivousohje". Kohteessa on tehty AHA-kartoitukset haitta-aineita löytyy lämmönjakohuoneen katossa olevasta käytöstä poistetusta lämminvesivaraajasta sekä vanhoista lämminvesiputkien, asbestipurku-urakka tehdään Tilaajan erillishankintana. Kohteessa on tehty AHA-kartoitukset. Kohteen haitta-aineraportti liitteenä. Haitta-ainepurku-urakka tehdään Tilaajan erillishankintana. Sähkötöihin sisältyy asennusten purku- ja ennallistamistöitä. Rakennusautomaatiojärjestelmän on oltava liitettävissä Caverionin rakennusautomaatiojärjestelmien etähallintaan. Tarkemmat määritykset ovat liitteessä 1 "Urakkaohjelma".
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaKirkkojärventie 3, 02770 Espoo

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausUrakkaan kuuluu öljylämmitysjärjestelmän purkaminen ja lämmitysjärjestelmän liittäminen kaukolämpöön sekä rakennusautomaatiojärjestelmän uusiminen Gröndals daghem:issa. Urakan on valmistuttava heinäkuun 2022 loppuun mennessä. Lisäksi LVI-töihin sisältyy erillishankintana lämmitysverkoston ja pattereiden uusinta suunnitelmien mukaan, minkä hinta ja laskutus erotetaan pääurakasta. Erillishankinta lasketaan hankinnan kohteen kriteereissä pyydettyyn kokonaisurakkahintaan. Tarkempi kuvaus hankinnasta on tarjouspyynnön liitteellä 1 "Urakkaohjelma" ja suunnitelmissa, jotka ovat liitteessä 5 "Gröndals daghem 3010". Työmaajärjestelyt on hoidettava siten, että kohteen normaalia toimintaa ei tarpeettomasti häiritä. Työmaa-aikataulu on tehtävä ja hyväksytettävä Tilaajalla ennen töiden aloittamista. Työmaan alustava aikataulu on sopimuksen allekirjoittamisesta heinäkuun loppuun. LVI-töihin sisältyy kaukolämpölaitteiston toimittaminen ja asentaminen Fortumin toimitusrajasta lähtien. Fortum kaivaa kaukolämpöputket maahan, tuo kaukolämpöliittymän lämmönjakohuoneeseen ja asentaa päähän sulkuventtiilit. Rakennustöihin sisältyy käytöstä poistettavan öljylämmitysjärjestelmän sekä -säiliön purkaminen, puhdistaminen ja poistaminen. Öljysäiliön käsittelyohjeet liitteessä 6 ”Lämmitysöljysäiliö ELY 9.11.2020”. Tämän lisäksi rakennustöihin sisältyy pölynhallintasuojaukset, loppusiivoukset, telinejärjestelyt, tarvittavat purkutyöt, läpivientien teko, tarvittavat ennallistamistyöt sekä muut erittelemättömät aputyöt liitteenä olevien suunnitelmien ja ohjeiden mukaisesti. Pölynhallinta ja siivousohjeet liitteessä 7 "A2 Pölyn- ja puhtaudenhallintaohje" ja liitteessä 8 "A3 Loppusiivousohje". Kohteessa on tehty AHA-kartoitukset. Kohteen haitta-aineraportti liitteenä. Haitta-ainepurku-urakka tehdään Tilaajan erillishankintana. Sähkötöihin sisältyy asennusten purku- ja ennallistamistöitä. Rakennusautomaatiojärjestelmän on oltava liitettävissä Caverionin rakennusautomaatiojärjestelmien etähallintaan. Tarkemmat tiedot ovat liitteessä 1 "Urakkaohjelma".
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaTörmäniityntie 4, 02710 Espoo

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausUrakkaan kuuluu öljylämmitysjärjestelmän purkaminen ja lämmitysjärjestelmän liittäminen kaukolämpöön sekä rakennusautomaatiojärjestelmän uusiminen Handelsgården:issa. Urakan on valmistuttava heinäkuun 2022 loppuun mennessä. Tarkempi kuvaus hankinnasta on tarjouspyynnön liitteellä 1 "Urakkaohjelma" ja suunnitelmissa, jotka ovat liitteessä 3 "Handelsgården 7625". Työmaajärjestelyt on hoidettava siten, että kohteen normaalia toimintaa. Työmaa-alue on rajattava siten, että kevyelle liikenteelle ei aiheudu haittaa. Työmaa-aikataulu on tehtävä ja hyväksytettävä Tilaajalla ennen töiden aloittamista. Työmaan alustava aikataulu on sopimuksen allekirjoittamisesta heinäkuun loppuun. LVI-töihin sisältyy kaukolämpölaitteiston toimittaminen ja asentaminen Fortumin toimitusrajasta lähtien. Fortum kaivaa kaukolämpöputket maahan, tuo kaukolämpöliittymän lämmönjakohuoneeseen ja asentaa päähän sulkuventtiilit. Rakennustöihin sisältyy käytöstä poistettavan öljylämmitysjärjestelmän sekä -säiliön purkaminen, puhdistaminen ja poistaminen öljysäiliötilasta. Öljysäiliön käsittelyohjeet liitteessä 6 ”Lämmitysöljysäiliö ELY 9.11.2020”. Tämän lisäksi rakennustöihin sisältyy pölynhallintasuojaukset, loppusiivoukset, telinejärjestelyt, tarvittavat purkutyöt, läpivientien teko, tarvittavat ennallistamistyöt sekä muut erittelemättömät aputyöt liitteenä olevien suunnitelmien ja ohjeiden mukaisesti. Pölynhallinta ja siivousohjeet liitteessä 7 "A2 Pölyn- ja puhtaudenhallintaohje" ja liitteessä 8 "A3 Loppusiivousohje". Kohteessa on tehty AHA-kartoitukset, haitta-aineita havaittiin yläpohjasta ja alakerran muovimatoista. Raportin mukaan urakka-alueelta ei löydy haitta-aineita. Jos urakka-alueelta kuitenkin löytyy haitta-aineita, purku-urakka tehdään Tilaajan erillishankintana. Sähkötöihin sisältyy asennusten purku- ja ennallistamistöitä. Rakennusautomaatiojärjestelmän on oltava liitettävissä Caverionin rakennusautomaatiojärjestelmien etähallintaan. Tarkemmat tiedot ovat liitteessä 1 "Urakkaohjelma".
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaPappilantie 2, 02770 Espoo

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausUrakkaan kuuluu öljylämmitysjärjestelmän purkaminen ja lämmitysjärjestelmän liittäminen kaukolämpöön sekä rakennusautomaatiojärjestelmän uusiminen Kaupunginpuutarhan toimistorakennuksessa. Urakan on valmistuttava heinäkuun 2022 loppuun mennessä. Tarkempi kuvaus hankinnasta on tarjouspyynnön liitteellä 1 "Urakkaohjelma" ja suunnitelmissa, jotka ovat liitteessä 4 "Kaupunginpuutarha toimistorakennus 7791". Työmaajärjestelyt on hoidettava siten, että kohteen normaalia toimintaa ei tarpeettomasti häiritä. Työmaa-aikataulu on tehtävä ja hyväksytettävä Tilaajalla ennen töiden aloittamista. Työmaan alustava aikataulu on sopimuksen allekirjoittamisesta heinäkuun loppuun. LVI-töihin sisältyy kaukolämpölaitteiston toimittaminen ja asentaminen Fortumin toimitusrajasta lähtien. Fortum kaivaa kaukolämpöputket maahan, tuo kaukolämpöliittymän lämmönjakohuoneeseen ja asentaa päähän sulkuventtiilit. Rakennustöihin sisältyy käytöstä poistettavan öljylämmitysjärjestelmän sekä -säiliön purkaminen, puhdistaminen ja poistaminen. Öljysäiliön käsittelyohjeet liitteessä 6 ”Lämmitysöljysäiliö ELY 9.11.2020”. Tämän lisäksi rakennustöihin sisältyy pölynhallintasuojaukset, loppusiivoukset, telinejärjestelyt, tarvittavat purkutyöt, läpivientien teko, tarvittavat ennallistamistyöt sekä muut erittelemättömät aputyöt liitteenä olevien suunnitelmien ja ohjeiden mukaisesti. Pölynhallinta ja siivousohjeet liitteessä 7 "A2 Pölyn- ja puhtaudenhallintaohje" ja liitteessä 8 "A3 Loppusiivousohje". Kohteessa on tehty AHA-kartoitukset. Raportin mukaan 1. ja 2. kerros eivät sisällä asbestia. Jos haitta-aineita löytyy urakka-alueelta, purku-urakka tehdään Tilaajan erillishankintana. Sähkötöihin sisältyy asennusten purku- ja ennallistamistöitä. Rakennusautomaatiojärjestelmän on oltava liitettävissä Caverionin rakennusautomaatiojärjestelmien etähallintaan. Tarkemmat tiedot ovat liitteessä 1 "Urakkaohjelma".
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaVantinpuisto 11, 02780 Espoo

Sopimukset