This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-01-27
Ilmoituksen numero2022-091464
TED numero2022/S 022-055939
OstajaorganisaatioValkeakosken kaupunki (0157568-2 )
Sääksmäentie 2
FI-37600 Valkeakoski
http://www.valkeakoski.fi/portal/
Hankinnan otsikkotiedotKotihoidon henkilöstövuokraukset sopimuskaudelle 5/2022 - 12/2024 (Valkeakoski)
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio3 200 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/64298/notice/91464/overview
Originaali JSON tietue91464.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausÄkillisiin tarpeisiin haetaan apua henkilövuokrauksen avulla siten, että Tilaajan edustaja ottaa soveltuvaksi katsottavalla tavalla (kuten esimerkiksi sähköpostilla tai puhelimella) yhteyttä sopimustoimittajiin työntekijän saamiseksi. Äkillinen tarve tarkoittaa tässä sitä, että tilaus tehdään lyhyellä varoitusajalla tai jo kotihoidon 3 viikon työvuorotaulukon suunnitteluvaiheessa. Tarve voi olla yksittäisistä työpäivistä vaikkapa koko työvuorotaulukon mitaisiin tarpeisiin. Useasti kyse on Tilaajalle verratan yllättäen eteen tulevista tarpeista. Menettely Tilaaja tekee tilaukset tyypillisimmin hintavertailun perusteella. Edullisimman vertailuhinnan Toimittajalta kysytään ensin, jos tämä ei onnistu hoitohenkilöä järjestämään kysytään seuraavaksi sijoittuneelta... jne. Tilaaja käyttää harkintaa siihen, paljonko voi antaa aikaa Tarjoajalle vastata tilaukseen. Esimerkiksi jos tarve on nopea, annetaan aikaa vähän. Tilaaja voi jatkossa sivuuttaa hintavertailun mukaisen järjestyksen, jos Tarjoaja ei pysty toimittamaan vuokratyöntekijää.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSosiaalipalvelut (85320000)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikkaValkeakosken kaupungin alueella (sopimuskauden alkaessa).

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKeskipitkiin sijaistustarpeisiin haetaan apua henkilövuokrauksen avulla siten, että Tilaajan edustaja ottaa soveltuvaksi katsottavalla tavalla (kuten esimerkiksi sähköpostilla tai puhelimella) yhteyttä sopimustoimittajiin työntekijän saamiseksi. Tilauksen kesto voi olla lyhimmillään noin yhden kuukauden mittainen aika ja pisimmillään se voisi kestää muutamia kuukausia. Tarve on esimerkisi Tilaajan oman henkilökunnan vuosilomien tai muiden pidempien poissaolojen sijaistamisia. Kyse ei ole Tilaajalle äkillisistä tarpeista, vaan tyypillisimmin kohtalaisen hyvin ennalta tiedetyistä ajanjaksoista. Menettely Tilaaja tekee tilaukset tyypillisimmin hintavertailun perusteella. Edullisimman vertailuhinnan Toimittajalta kysytään ensin, jos tämä ei onnistu hoitohenkilöä järjestämään kysytään seuraavaksi sijoittuneelta... jne. Tilaaja käyttää harkintaa siihen, paljonko voi antaa aikaa Tarjoajalle vastata tilaukseen. Esimerkiksi jos tarve on nopea, annetaan aikaa vähän. Tilaaja voi jatkossa sivuuttaa hintavertailun mukaisen järjestyksen, jos Tarjoaja ei pysty toimittamaan vuokratyöntekijää.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTerveyspalvelut ja sosiaalitoimen palvelut (85000000)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikkaValkeakosken kaupungin alueella (sopimuskauden alkaessa).

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKoko sopimuskauden mittaisiin sijaistustarpeisiin haetaan apua henkilövuokrauksen avulla siten, että Tilaajan valitsee saatujen tarjousten joukosta yhden tai useamman sopimustoimittajan toteuttamaan henkilövuokrausta. Tilauksen kesto on sopimuskauden loppuun saakka, jollei toisin sovita. Tarve on alustavan arvion mukaan sopimuskauden alusta lukien noin kaksi (2) työvuoroa jokaisena kalenteripäivänä. Ja arviolta kesällä 2022 asteittain kasvaen tarve kasvaa edellä mainitun lisäksi noin viisi (5) työvuoroa jokaisena kalenteripäivänä. Kyse ei ole Tilaajalle äkillisistä tarpeista, vaan hyvin ennalta tiedetyistä ajanjaksoista. Tilaaja toivoo Palveluntuottajan voivan kohdentaa tähän mahdollisimman pysyvät työntekijät, jotta henkilökunnan vaihtuvuus olisi mahdollisimman pientä. Tilaajlle on toimitusvarmuus tässä hankinnan osa-alueessa erityisen tärkeää. Palveluntuottajalla tulee olla varautumissuunnitelma henkilökuntansa poissaoloihin (kuten äkilliset poissaolot ja lomat), jotta Tilaajan ei tarvitse näissä tilanteissa ryhtyä hankkimaan sijaisia vuokratyöntekijän poissaoloihin. Referenssivaatimus Referenssivaatimus (vaatimus on oltava kunnossa, jotta Tarjoaja voi tulla huomioiduksi tähän tarjouksen osa-alueeseen): Tarjoajalla on viimeisen kolmen (3) vuoden aikana kokemusta hyvin hoidetusta henkilöstövuokrauksesta. Tarjoajan tulee kertoa ainakin kaksi (2) eri tilaajan referenssikohdetta, joita kutakin on toteuttanut ainakin kolme (3) kuukautta ja antaa niiden tilaajan yhteystiedot (kustakin nimetty henkilö, joka voi tarvittaessa antaa lisätietoa referenssikohteen toteutumisesta). Mukaan voidaan laskea sellainen kokemus, missä yhden kuukauden sisällä tulee toteutetuiksi ainakin 90 kokoaikaista työvuoroa (yhden kuukauden aikana on vähintään keskimäärin 3 työntekijää joka päivä) . Menettely Tarjoajan tulee tarjota osa-alueeseen koko määrää. Tarjoajan tulee täyttää edellytetty referenssivaatimus. Tilaaja valitsee tähän osa-alueeseen yhden toimittajan, jolla on halvin vertailuhinta. Tilaaja voi tämän lisäksi valita yhden tai kaksi varatoimittajaa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTerveyspalvelut ja sosiaalitoimen palvelut (85000000)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikkaValkeakosken kaupungin alue (sopimuskauden alkaessa).

Sopimukset