This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-11-29
Ilmoituksen numero2021-087358
TED numero2021/S 235-617794
OstajaorganisaatioHämeenlinnan kaupunki (0146921-4 )
PL 84
FI-13101 Hämeenlinna
http://www.hameenlinna.fi/
Hankinnan otsikkotiedotHuoltokirja- ja kulutusseurantajärjestelmä (järjestelmähankinta)
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/61702/notice/87358/overview
Originaali JSON tietue87358.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHuoltokirjajärjestelmän tulee täyttää Suomen rakentamismääräyskokoelman asettamat vaatimukset rakennuksen käyttö- ja huolto-ohjeelle. Järjestelmä voi olla kiinteä osa kulutusseurantajärjestelmää taikka erillinen kukutusseurantajärjestelmään integroitavissa oleva järjestelmä. Järjestelmää käytetään tilaajan kiinteistökannan ylläpidon ja kunnossapidon suunnitteluun ja seurantaan sekä ulkopuolisten palveluntuottajien hallintaan. Järjestelmän ominaisuuksia ovat mm. kohderekisteri, yhteystiedot, laiterekisteri, huolto-ohjelma, huoltopäiväkirja, palvelupyynnöt, korjausohjelma ja dokumentit. Järjestelmän käyttäjiä ovat tilaajan ylläpidon ja kunnossapidon asiantuntijat (n. 10 hlö), ulkopuoliset palveluntuottajat (n. 100 hlö) sekä kiinteistöjen käyttäjät osin (n. 1 000 hlö, esim. vikailmoitusten laatijoina). Järjestelmän käyttöönoton yhteydessä konvertoidaan nykyisistä järjestelmistä lähtötiedoksi kohdeluettelo perustietoineen (Liite 99_KOHDELUETTELO.xlsx). Kohteet ja kohdetiedot tuodaan jatkossa integraation kautta tulevasta kohderekisterijärjestelmästä, jonka hankinta käynnistyy huoltokirja- ja kulutusseurantajärjestelmähankinnan jälkeen. Käyttöönottoprojekti alkaa hankintasopimuksen tultua voimaan helmikuussa. Järjestelmän tulee olla tuotantokäyttövalmiudessa 1.5.2022. Tilaajan erikseen kilpailuttamat uudet kiinteistönhoitosopimukset tulevat voimaan 1.6.2022 ja palveluntuottajien toiminnanohjaus tulee tapahtumaan huoltokirjajärjestelmän kautta. Käyttöönottoprojektin yhteydessä järjestelmään perustetaan erillisenä projektina laiterekisteri sekä huolto- ja korjausohjelmat.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutOhjelmatuotteet ja tietojärjestelmät (48000000)
AluekoodiFI1C2
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKulutusseurantajärjestelmällä tavoitellaan kulutusseurannan ja energiajohtamisen järjestelmällisetä kehittämistä sekä energiatehokkuustavoitteiden saavuttamista. Järjestelmä voi olla kiinteä osa huoltokirjajärjestelmää taikka erillinen huoltokirjajärjestelmään integroitavissa oleva järjestelmä. Järjestelmää käytetään tilaajan kiinteistökantaan liittyvien kulutustietojen seurantaan ja hallintaan sekä analysointiin. Järjestelmän käyttäjiä ovat tilaajan ylläpidon ja kunnossapidon asiantuntijat (n. 10 hlö) sekä ulkopuoliset palveluntuottajat osin (n. 100 hlö, esim. mittarilukemien kirjaajina). Järjestelmän käyttöönoton yhteydessä konvertoidaan nykyisistä järjestelmistä lähtötiedoksi kohdeluettelo perustietoineen (Liite 99_KOHDELUETTELO.xlsx). Kohteet ja kohdetiedot tuodaan jatkossa integraation kautta tulevasta kohderekisterijärjestelmästä, jonka hankinta käynnistyy huoltokirja- ja kulutusseurantajärjestelmähankinnan jälkeen. Lisäksi järjestelmään perustetaan erillisen mittariluettelon (Liite 99_MITTARILUETTELO.xlsx) mukaiset automaattiset luennat. Automaattiluennan käynnistämisen yhteydessä tuodaan järjestelmään historiatietona kulutustiedot 1.1.2018 alkaen siltä osin, kun se kolmansien osapuolien (esim. energia- ja verkkoyhtiöt) puolesta onnistuu. Tähän liittyviä mahdollisia kolmasien osapuolien lisäveloituksia tilaajalle ei tarvitse huomioida tarjoushinnassa. Käyttöönottoprojekti alkaa hankintasopimuksen tultua voimaan helmikuussa. Järjestelmän tulee olla tuotantokäytössä automaattiluennan osalta 1.6.2022 (toiminnallisten vaatimusten mukaiset pakolliset integraatiot) ja manuaalisen luennan osalta 1.9.2022. Manuaalisen luennan lähtötiedot kerätään erillisenä projektina käyttöönottoprojektin yhteydessä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutOhjelmatuotteet ja tietojärjestelmät (48000000)
AluekoodiFI1C2
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHuoltokirja- ja kulutusseurantajärjestelmän muodostaman kokonaisuuden vaatimukset, tavoitteet, toiminnot, käyttäjät ja aikataulu muodostuvat osien 1 ja 2 edellä kuvattujen tietojen mukaisesta yhdistelmästä. Huoltokirjajärjestelmän tulee olla kiinteä osa kulutusseurantajärjestelmää taikka saumattomasti kulutusseurantajärjestelmään integroitu järjestelmä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutOhjelmatuotteet ja tietojärjestelmät (48000000)
AluekoodiFI1C2
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset