This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-11-26
Ilmoituksen numero2021-087285
TED numero2021/S 233-612953
OstajaorganisaatioHelsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (1567535-0 )
Uutistie 3 (PL 441, 00029 HUS)
FI-01770 Vantaa
https://www.hus.fi
Hankinnan otsikkotiedotVirtsan kemiallisen seulan kontrollit
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/61653/notice/87285/overview
Originaali JSON tietue87285.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena ovat virtsan kemiallisen seulan kontrollit, joita käytetään HUSLABin ja ISLABin yksiköissä täysautomaattisten, puoliautomaattisten ja yhden liuskan liuskanlukulaitteiden ja visuaalisen luennan sisäisessä laadunohjauksessa ainakin seuraavien analyyttien liuskatesteissä: U -Leuk-O, U -Hb-O, U -Nitr-O, U -Gluk-O, U -Keto-O, U -Prot-O, U -pH, U -Suhti, U -UBG-O, U -Bil-O. Vuosikulutusarvio on noin 1800 putkea (molempia tasoja) yhden kalenterivuoden aikana. Kyseessä on yhteishankinta, johon osallistuvat HUSLAB ja ISLAB. Tässä tarjouspyynnössä pyydettyjä tuotteita tulevat käyttämään ISLABin yksiköt sekä HUSLABin oman yksiköt, HUSLABin Vieritestausyksikön asiakkaat ja niin sanotut PRELI-toimipisteet Uudellamaalla, Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa. Tuotteiden käyttöpaikkoja on yhteensä noin 160. Toimittaja toimittaa tilatut tuotteet suoraan tuotetilauksessa ilmeneviin toimipaikkoihin. Tilaaja valitsee yhden (1) toimittajan, jonka kanssa se tekee sopimuksen. Hankinnan sopimuskausi on määräaikainen kolme (3) vuotta, minkä jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Sopimuskausi alkaa, kun molemmat osapuolet ovat allekirjoittaneet sopimuksen. Sopimuskauden arvioitu alkamisajankohta on 1/2022. Sopimus on kuitenkin tarkoitus allekirjoittaa mahdollisimman pian hankintaa koskevien päätösten tultua lainvoimaisiksi. Ensimmäinen sopimuksen mukainen tuotetoimitus on arviolta 2/2022. Tarjotun testihinnan tulee sisältää testin tekemiseen tarvittavat testireagenssit, kontrollit, käyttökoulutus, toimituskulut ja tuotetuki. Tarjottavia tuotteita ja tarjousta koskevat vaatimukset on esitetty tarkemmin tarjouspyynnössä ja sen liitteissä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääLääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet (33000000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet (33000000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikkaHUSLABin ja ISLABin toimipisteet. Kuvattu tarkemmin tarjouspyynnössä ja sen liitteissä.

Sopimukset