This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-10-28
Ilmoituksen numero2021-085070
TED numero2021/S 212-559359
OstajaorganisaatioPuro Tekstiilihuoltopalvelut Oy (3172148-4 )
Isonkiventie 8
FI-04250 Kerava
https://www.puro.fi/
Hankinnan otsikkotiedotPuro Tekstiilihuoltopalvelut Oy:n talous- ja palkkahallinnon palvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/60230/notice/85070/overview
Originaali JSON tietue85070.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy:n käyttöön hankittava tilitoimistotyyppinen talous- ja palkkahallinnon palvelukokonaisuus, joka kattaa alla tarkemmin yksilöidyt palkanlaskennan ja kirjanpidon prosessit kokonaisuudessaan. Hankittava palvelu sisältää seuraavat tehtävät: - ostolaskujen kierrätys ja maksatus, - osto- ja myyntireskontra, - maksuliikenne- ja pankkiyhteydet, - matkahallinta, - kirjanpito (ulkoinen laskenta) - Kuukausittainen tulospalaveri, jossa käydään kuukauden tulos lukuina läpi (n. 1-2 h) Tämän lisäksi Palveluntuottajan tehtävänä on asiantuntijansa johdolla toteuttaa Palvelujen käyttöönoton ohjaus ja koulutus antamalla tarvittaessa paikan päällä perehdytystä ja ohjausta Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy:n henkilöstölle. Palveluntuottajan tulee sisällyttää tarjoukseensa hankinnan kohteena olevien palveluiden sujuvaan käyttöön liittyvien muutosten ja korjausten tekeminen sekä mahdolliset palvelukokonaisuuteen kuuluvat lisenssimaksut ja muut kustannukset. Nykyinen palveluntuottaja tuottaa tilinpäätöksen ja veroilmoituksen vuodesta 2021.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTaloushallinto-ohjelmatuotteet (48442000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy:n käyttöön hankittava palkkahallinnon palvelu, joka kattaa palkanlaskennan prosessit kokonaisuudessaan. Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy:llä on käytössä Mepco palkanlaskentaohjelmistona. Palveluntuottajan edellytetään tekevän palkanlaskenta Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy:n Mepco-järjestelmällä. Tämän lisäksi Palveluntuottajan tehtävänä on asiantuntijansa johdolla toteuttaa Palvelujen käyttöönoton ohjaus ja koulutus antamalla tarvittaessa paikan päällä perehdytystä ja ohjausta Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy:n henkilöstölle. Palveluntuottajan tulee sisällyttää tarjoukseensa hankinnan kohteena olevien palveluiden sujuvaan käyttöön liittyvien muutosten ja korjausten tekeminen sekä mahdolliset palvelukokonaisuuteen kuuluvat lisenssimaksut ja muut kustannukset.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPalkkahallinto (79211110)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy:n käyttöön hankittava tilitoimistotyyppinen taloushallinnon palvelukokonaisuus sekä palkanlaskentapalvelu, joka kattaa tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä tarkemmin yksilöidyt palkanlaskennan ja kirjanpidon prosessit kokonaisuudessaan.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTaloushallinto-ohjelmatuotteet (48442000)
Palkkahallinto (79211110)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset