This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-10-25
Ilmoituksen numero2021-084787
TED numero
OstajaorganisaatioSastamalan Vuokratalot Oy (0812016-2 )
Aarnontie 2A
FI-38200 Sastamala
http://www.sastamalanvuokratalot.fi
Hankinnan otsikkotiedotAntinkuja 6 Sastamala kiinteistön purkutyö ja jätteiden käsittely sekä poiskuljetus jätemaksuineen
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/60037/notice/84787/overview
Originaali JSON tietue84787.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSastamalan Vuokratalot Oy:n omistama kiinteistö osoitteessa Antinkuja 6, 38200 Sastamala purkutyö. Kiinteistö on kellari ja kaksi asuinkerrosta käsittävä, vuonna 1967 rakennettu asuinkerrostalo. Kiinteistössä ei ole väestönsuojaa. Kiinteistön ikkunat puretaan ehjänä (uusiokäyttöön) ja kuljetetaan urakoitsijan toimesta tilaajan osoittamaan varastoon, etäisyys purkupaikalta 4,6 km, välivarastointi tarvittaessa tontin reunalle suojauksista huolehtien. Pihan osalta puretaan 9 pihavalaisinta, leikkipaikka ja kadun vieressä oleva pensasaita. Maasto muotoillaan purkutyön jälkeen ympäristöön soveltuvaksi siten, että sadevedet ohjataan purkupaikalta hallitusti. Urakka suoritetaan kokonaisurakkana, kokonaisurakoitsija huolehtii tontilla olevien kaapeleiden ja putkistojen selvitykset sekä on yhteydessä kaupunkiin liittyen viemäröintiin, vesijohtoihin ja sähkökaapeleihin.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muut
AluekoodiFI196
Pääasiallinen suorituspaikkaPurkupaikan tontilla on tilaa konteille, purkujätteille ja purkukalustolle. Urakoitsija on velvollinen tutustumaan rakennuspaikkaan. Kohteessa on työmaanäyttö 9.11.2021 klo 12.00.

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät