This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-09-13
Ilmoituksen numero2021-081720
TED numero2021/S 181-471694
OstajaorganisaatioValtion koulukodit (0186550-8 )
Sairilantie 31
FI-50180 Mikkeli
http://www.valtionkoulukodit.fi
Hankinnan otsikkotiedotTerapia- ja konsultaatiopalvelut Valtion koulukotien koulut 1.10.2021 – 31.12.2021
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio60 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/58021/notice/81720/overview
Originaali JSON tietue81720.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKuvaus hankinnasta Sairilan koulukodin koulu Haemme määräaikaista ja kohdennettua konsultaatiota, ohjausta ja koulutusta kolmen erityisen vaativaa tukea tarvitsevan oppilaan avuksi. Oppilaat asuvat vaativan sijaishuollon asumisyksikössä ja käyvät koulua laitosalueella. Osa ohjauksesta kohdentuu suoraan oppilaille, osa juuri näiden oppilaiden kanssa työskentelevälle moniammatilliselle tiimille sekä kouluun että asuinyksiköihin. Konsultaatio-ja ohjausprosessi on kokonaisuus, jota ei voi pilkkoa usean toimittajan tuottamiin osiin. Prosessin onnistuminen vaatii palveluntuottajalta sekä tiiviin lähi- että etäohjauksen mahdollisuuden. Oppilaiden tilanteet ja erityispiirteet ovat hyvin yksilölliset. Tarvitsemme ohjausta ja keinoja opetus- ja asuintilojen aistikuormituksen kartoitukseen, asuinyksikön ja koulun yhtenäisen struktuurin rakentamiseen, tunnetilojen säätelyyn ja ohjaukseen, kommunikaation vahvistamiseen sekä opetus- ja asuintilojen strukturointiin erityisesti turvallisuusnäkökulmasta. Oppilaiden sekä toimintaympäristön erityispiirteiden vuoksi ohjaus- ja konsultaatiosuunnitelmaa on kyettävä tarvittaessa muokkaamaan joustavasti tarpeen mukaan. Konsultaation antajalta tarvitaan todennettua osaamista laitosympäristössä toimimisesta, autisti- ja aistiystävällisen toimintaympäristön luomisesta, vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä, psykososiaalisesta kuntoutuksesta, turvallisen oppimis- ja asumisympäristön ylläpitämisestä. Kaikilla lapsilla on vaativan lastensuojelun sijaishuollon tausta, ja konsultaation antajalla tulee olla ymmärrystä lapsuusajan traumojen ja kaltoinkohtelun vaikutuksesta nuoren kehitykseen, käyttäytymiseen ja oppimiseen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSosiaalityö ja siihen liittyvät palvelut (85300000)
AluekoodiFI1D1
Pääasiallinen suorituspaikkaSairilan koulukoti, Sairilantie 31, 50180 Mikkeli

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausVuorelan koulukodin koulu Hankinnan kohteena on osaston ja koulun konsultaatiota 2-4 koulukodin nuorelle (mm. ennakointi: kouluun lähtö, kalenterin käyttö, tunnetilojen säätelemisen auttaminen, opetustilojen ja osastotilojen strukturointi, päivä- ja viikko-ohjelmien laatiminen), autismiohjausta nuoren toimintaympäristöissä ja keinojen kartoitusta toimintakyvyn parantamiseen, neuropsykiatrisesti oireilevan nuoren kohtaamiseen tarvittavaa vuorovaikutuskoulusta. Koulutusta edellä mainituista teemoista henkilöstölle. Tarkempi laajuus, sisältö ja toteutus sovitaan tarkemmin ennen palvelun aloitusta. Osa toiminnasta toteutetaan koulupäivän aikaisena interventiona. Lisäksi haetaan laaja-alaista toimintakyvyn kartoitusta 1- 4 koulukodin nuorelle toimintaterapeutin tekemänä tutkimuksena sekä 1-4 oppilaalle laaja-alaista neuropsykologista tutkimusta neuropsykologin tekemänä tutkimuksena. Tutkimuspalautteet henkilökunnalle ja nuorelle laajojen oppimisvaikeuksien huomioimiseen opetuksessa sekä toimintakyvyn lisäämiseen liittyvää konsultointia. Henkilöstölle osoitettuun osuuteen sisältyvä prosessin dokumentointi. Toteutus koulupäivän aikaisena interventiona. Tarkempi laajuus, sisältö ja toteutus sovitaan tarkemmin ennen palvelun aloitusta. Hankinnan toteuttajalta vaaditaan ehdotonta laitosympäristön tuntemusta, päihde -ja rikosoireilun vaikutusten ymmärtämistä sekä traumatietoista otetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSosiaalityö ja siihen liittyvät palvelut (85300000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaVuorelan koulukoti, Vuorelantie 73, 03100 Nummela

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLimingan koulutuskeskuksen koulu Haettava palvelu sisältää oppilaiden toimintaterapeuttista arviointia, arjen toimintojen strukturointia sekä oppilaiden ja henkilökunnan ohjausta / koulutusta. Palvelun tuottajalta edellytetään koulukotikontekstin ja laitosympäristön tuntemista. Hänellä tulee olla kyky toimia vaativassa toimintaympäristössä oppilaiden kanssa, joilla vahvoja neurokirjon oireilua. Palvelun tuottajan tulee ymmärtää päihdekonteksti ja ymmärtää sen vaikutuksen oppilaiden toiminnanohjaukseen. Limingan yksikköön haetaan oppilaiden tueksi toimintaterapeutin palvelua, jolla on SI-terapeutin pätevyys ja kokemusta nepsy- ja autismin kirjon nuorista. Eduksi katsotaan myös osaamista oppimisvaikeuksista ja niiden kuntouttamisesta toimintaterapeuttisin keinoin.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSosiaalityö ja siihen liittyvät palvelut (85300000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikkaLimingan koulutuskeskus, Lännentie 1, 91900 Liminka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLagmansgårdenin koulukodin koulu Lagmansgårdenin koulukotiin haetaan neuropsykiatrista tukea. Oppilaat ovat monikielisiä. Opetusta annetaan suomeksi ja ruotsiksi, mutta monen oppilaan tausta on monikielinen. Koulukotikonteksti, monikielisyys sekä oppilaiden laajat ja monitasoiset haasteet vaativat erityiset kriteerit hankinnalle Tavoitteena hankinnalla on saada kohdennettua tukea oppilaille, joilla on myös laajoja haasteita arjen toiminnassa päihdeoireilun ja traumaoireilun lisäksi. Keskeistä on myös saada lisätukea oppilaan verkostoyhteistyöhön, jonka tehtävänä on luoda tehokkaasti mutta yksilöllisesti oikea-aikainen tuki oppilaalle. Kuntouttavan ajattelutavan jakaminen on keskeistä tuen jatkumiseksi myös nivelvaiheissa ja toisella asteella. Palveluntuottajalla tulee olla palvelu sekä ruotsin että suomen kielellä. Palvelua haetaan oppilaalle ja oppilaan kanssa työskenteleville (opettaja, koulunkäynninohjaaja, kuraattori, sosiaalityöntekijä, omaohjaaja). Työskentelyn tulee toteutua osana oppilaan arkea ja seurata koululta, osastoille ja moniammetillisen tiimin yhteistyöhön. Palvelun tuottajalta edellytetään kielitaidon lisäksi osaamista vaativiin kohtaamistilanteisiin.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSosiaalityö ja siihen liittyvät palvelut (85300000)
AluekoodiFI1D5
Pääasiallinen suorituspaikkaLagmansgårdenin koulukoti, Gåtantie 99, 68910 Pännäinen,

Sopimukset