This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-09-10
Ilmoituksen numero2021-081660
TED numero2021/S 189-491231
OstajaorganisaatioHelsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (1567535-0 )
PL 441 (Uutistie 3, 01770 Vantaa)
FI-00029 Helsinki
https://www.hus.fi
Hankinnan otsikkotiedotVideolaryngoskoopit HUS-kuntayhtymään sekä Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymään
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen3 030 000 EUR
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/52474/notice/81660/overview
Originaali JSON tietue81660.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTässä osassa hankinnan kohteena on videolaryngoskooppi, jossa laitteessa on erillinen näyttö ja kaapeliyhteys laryngoskoopista näyttöön. Monitori ja videolaryngoskooppi muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden, johon lisäksi hankitaan haluttu valikoima kieliä. Videolaryngoskoopilla tulee saada intubaatiossa kurkunpään näkymä erilliselle näytölle laryngoskoopin kielen kärjestä. HUS valitsee sopimuskumppaniksi enintään kaksi (2) toimittajaa. Lopullinen toimittajien määrä määräytyy Tilaajien tarpeiden mukaan. Osa-alueisiin voidaan valita samoja toimittajia. Tarjoaja voi jättää tarjouksen kaikkiin osa-alueisiin. Jos osa-alueeseen saadaan vain yksi tarjous, HUS harkintansa mukaan valitsee sen tai keskeyttää hankintamenettelyn kyseisen osa-alueen osalta. Mikäli tarjoaja tarjoaa samoja tarvikkeita useampaan osa-alueeseen, tulee saman tuotteen hinnan olla kaikissa osa-alueissa sama. Osa-alueen tarjoajien ensisijaisuusjärjestys määräytyy tarjousvertailussa saatujen kokonaispisteiden perusteella. Toiselle sijalle tulleen tarjoajan laite/tuote voidaan hankkia, jos ensisijainen tarjoaja ei pysty toimittamaan taikka ensisijaisen tarjoajan laite/tuote ei lääketieteellisin tai keskeisesti yksikön toimintaan liittyvin kirjallisesti perustelluin perustein sovellu yksikön käytettäväksi (esim. ensihoidon perustellut toiminnalliset vaatimukset). Jos sopimus tehdään kolmen tarjoajan kanssa, pätee edellä ilmoitettu ehto myös toisen, tai kolmannen sijalla olevien tarjoajien tuotteiden valinnassa. Valittavien tarjoajien edellytetään toimivan joustavasti Tilaajan eri toimipaikkojen yhteyshenkilöiden asiantuntevana tukena. Videolaryngoskooppien yhteydessä käytetyistä laitekohtaisista tarvikkeista suurimman kokonaisuuden muodostavat erikokoiset moni- ja kertakäyttöiset kielet. Laitekohtaisista tarvikkeista tehdään oma erillinen hankintasopimuksensa. Hankittava laitekokonaisuus lisäosineen voi vaihdella Tilaajan eri yksiköiden erilaisten tarpeiden mukaan. Tarkemmin osa-alue ja sen vaatimukset on kuvattu tarjouspyynnön kohdassa ”Hankinnan kohteen kriteerit”, sekä tarjouspyynnön liittessä 8: Yleiskuvaus hankinnan kohteesta ja tarkoituksesta. HUSin Puistosairaalaan tullaan hankkimaan vuonna 2021 viisi (5) laitekokonaisuutta vaihtelevin kokoonpanoin, joiden toimitusaika viimeistään lokakuun alussa 2021. Hankinnan kohde on kuvattu tarkemmin hankinta-asiakirjoissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutAnestesia ja elvytys (33170000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2021-08-09
Sopimusnumero1
MyyjätKarl Storz Endoscopy Suomi Oy (FI),  2305943-5 
MEQnordic (DK)
Päätös päivämäärä2021-08-09
Sopimusnumero2
MyyjätMEQnordic (DK)

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on liikuteltava videolaryngoskooppi monikäyttöisillä kielillä esimerkiksi ensihoidon käyttöön. Laitteen ollessa käyttökunnossa näytön tulee olla kiinni laitteessa. HUS valitsee sopimuskumppaniksi enintään kolme (3) toimittajaa tässä osa-alueessa. Lopullinen toimittajien määrä määräytyy osa-alue kohtaisesti Tilaajien tarpeiden mukaan. Osa-alueisiin voidaan valita samoja toimittajia. Tarjoaja voi jättää tarjouksen kaikkiin osa-alueisiin. Jos osa-alueeseen saadaan vain yksi tarjous, HUS harkintansa mukaan valitsee sen tai keskeyttää hankintamenettelyn kyseisen osa-alueen osalta. Mikäli tarjoaja tarjoaa samoja tarvikkeita useampaan osa-alueeseen, tulee saman tuotteen hinnan olla kaikissa osa-alueissa sama. Osa-alueen tarjoajien ensisijaisuusjärjestys määräytyy tarjousvertailussa saatujen kokonaispisteiden perusteella. Toiselle sijalle tulleen tarjoajan laite/tuote voidaan hankkia, jos ensisijainen tarjoaja ei pysty toimittamaan taikka ensisijaisen tarjoajan laite/tuote ei lääketieteellisin tai keskeisesti yksikön toimintaan liittyvin kirjallisesti perustelluin perustein sovellu yksikön käytettäväksi (esim. ensihoidon perustellut toiminnalliset vaatimukset). Jos sopimus tehdään kolmen tarjoajan kanssa, pätee edellä ilmoitettu ehto myös toisen, tai kolmannen sijalla olevien tarjoajien tuotteiden valinnassa. Valittavan tarjoajan edellytetään toimivan joustavasti Tilaajan eri toimipaikkojen yhteyshenkilöiden asiantuntevana tukena. Tarkemmin osa-alue ja sen vaatimukset on kuvattu tarjouspyynnön kohdassa ”Hankinnan kohteen kriteerit” sekä tarjouspyynnön liitteessä 8: Yleiskuvaus hankinnan kohteesta ja tarkoituksesta. Laryngoskooppien yhteydessä käytetyistä laitekohtaisista tarvikkeista suurimman kokonaisuuden muodostavat erikokoiset monikäyttöiset kielet. Laitekohtaisista tarvikkeista tehdään oma erillinen hankintasopimuksensa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutAnestesia ja elvytys (33170000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2021-08-09
Sopimusnumero1
MyyjätSteripolar Oy (FI),  0603924-8 
Karl Storz Endoscopy Suomi Oy (FI),  2305943-5 
Päätös päivämäärä2021-08-09
Sopimusnumero2
MyyjätKarl Storz Endoscopy Suomi Oy (FI),  2305943-5 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on liikuteltava videolaryngoskooppi kertakäyttöisillä kielillä. Laitteen ollessa käyttökunnossa näytön tulee olla kiinni laitteessa. HUS valitsee sopimuskumppaniksi enintään kolme (3) toimittajaa tässä osa-alueessa. Lopullinen toimittajien määrä määräytyy osa-alue kohtaisesti Tilaajien tarpeiden mukaan. Osa-alueisiin voidaan valita samoja toimittajia. Tarjoaja voi jättää tarjouksen kaikkiin osa-alueisiin. Jos osa-alueeseen saadaan vain yksi tarjous, HUS harkintansa mukaan valitsee sen tai keskeyttää hankintamenettelyn kyseisen osa-alueen osalta. Mikäli tarjoaja tarjoaa samoja tarvikkeita useampaan osa-alueeseen, tulee saman tuotteen hinnan olla kaikissa osa-alueissa sama. Osa-alueen tarjoajien ensisijaisuusjärjestys määräytyy tarjousvertailussa saatujen kokonaispisteiden perusteella. Toiselle sijalle tulleen tarjoajan laite/tuote voidaan hankkia, jos ensisijainen tarjoaja ei pysty toimittamaan taikka ensisijaisen tarjoajan laite/tuote ei lääketieteellisin tai keskeisesti yksikön toimintaan liittyvin kirjallisesti perustelluin perustein sovellu yksikön käytettäväksi (esim. ensihoidon perustellut toiminnalliset vaatimukset). Jos sopimus tehdään kolmen tarjoajan kanssa, pätee edellä ilmoitettu ehto myös toisen, tai kolmannen sijalla olevien tarjoajien tuotteiden valinnassa. Valittavan tarjoajan edellytetään toimivan joustavasti Tilaajan eri toimipaikkojen yhteyshenkilöiden asiantuntevana tukena. Tarkemmin osa-alue ja sen vaatimukset on kuvattu tarjouspyynnön kohdassa ”Hankinnan kohteen kriteerit” sekä tarjouspyynnön liitteessä 8: Yleiskuvaus hankinnan kohteesta ja tarkoituksesta. Laryngoskooppien yhteydessä käytetyistä laitekohtaisista tarvikkeista suurimman kokonaisuuden muodostavat erikokoiset kertakäyttöiset kielet. Laitekohtaisista tarvikkeista tehdään oma erillinen hankintasopimuksensa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutAnestesia ja elvytys (33170000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2021-08-16
Sopimusnumero1
MyyjätMedtronic Finland Oy (FI),  1514187-7 
Steripolar Oy (FI),  0603924-8 
MEQnordic (DK)
Päätös päivämäärä2021-08-09
Sopimusnumero2
MyyjätSteripolar Oy (FI),  0603924-8 
MEQnordic (DK)
Päätös päivämäärä2021-08-09
Sopimusnumero3
MyyjätMEQnordic (DK)
Steripolar Oy (FI),  0603924-8