This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-09-07
Ilmoituksen numero2021-081384
TED numero
OstajaorganisaatioPorin kaupunki / perusturva (0137323-9 )
PL 121
FI-28101 Pori
https://www.pori.fi/tyo-ja-yrittaminen/hankinnat
Hankinnan otsikkotiedotKutsu markkinavuoropuheluun/ Turvapuhelinlaitteiden hankinta
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/57798/notice/81384/overview
Originaali JSON tietue81384.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinta käsittää Porin perusturvan (Pori, Ulvila, Merikarvia) sekä Euran, Säkylän ja PoSan turvapuhelinjärjestelmän, kaikkine lisälaitteineen, sekä turvapuhelinohjelmiston. Haluatko olla mukana ja osallistua hankintaan liittyvään markkinavuoropuheluun? KUTSU MARKKINAVUOROPUHELUUN Tilaisuudet järjestetään etänä (Teams:n välityksellä) maanantaina 13.9.2021 klo 12 alkaen niin, että kullekin ilmoittautuneelle toimijalle varataan n. 30 minuuttia aikaa. Ajat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Hankinnasta kiinnostuneet palveluntuottajat voivat ilmoittautua markkinavuoropuheluun 10.9.21 klo 12. mennessä osoitteeseen [email protected] .Viestin otsikoksi "Markkinavuorpuhelu/ Turvapuhelinlaitteiden hankinta" Ilmoittautuneille toimitetaan sähköpostitse osallistumislinkki. Tämä ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö, vaan kutsu markkinavuoropuheluun mahdollisille palveluntuottajille. Markkinavuoropuheluihin osallistumisesta ei makseta korvausta eikä tilaisuuteen osallistuminen sido kumpaakaan osapuolta tulevassa tarjouskilpailussa. Osallistuminen markkinavuoropuheluun ei myöskään ole edellytyksenä myöhemmin varsinaiseen tarjouskilpailuun osallistumiselle.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääRadio-, televisio- ja viestintä- ja teleliikennelaitteet ja niihin liittyvät laitteet (32000000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet (33000000)
Aluekoodi
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset