This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-08-31
Ilmoituksen numero2021-080924
TED numero
OstajaorganisaatioKehitysyhtiö SavoGrow Oy (2660204-2 )
Jalkalantie 6
FI-77600 Suonenjoki
https://www.savogrow.fi
Hankinnan otsikkotiedotAlueellinen logistiikka ja materiaaliselvitys
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/57516/notice/80924/overview
Originaali JSON tietue80924.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLogistiikkaselvityksen mallina on Itä-Suomen logistiikkaselvitys, (WSP Finland Oy) mutta skaalattuna SavoGrown alueelle. Yrityscaseja tehdään alueen suurimmista yrityksistä esimerkkinä puuteollisuus (Keitele Group, SEPA Oy, Iisveden Metsä, Oy Finnish Laminated Timber Ltd), Elintarviketeollisuus (Osuuskunta Maitomaa, Valio Suonenjoki, Pakkasmarja Oy, Toripiha Oy sekä alueen kalatoimijat) sekä teknologiateollisuuden yritysryhmittymästä SavoGrown alueella. Työssä kuvataan alueen monipuolinen yritystoiminta ja mahdollisuudet sen laajentamiseen, jolla tähdätään alueen kuntien elinvoimaisuuden positiiviseen kehittymiseen sekä työllistävyyden lisäämiseen. Tämä edellyttää hyvää liikenneinfrastruktuuria ja logistiikkapalvelujen saatavuutta. Toimiva tieverkko mahdollistaa työssäkäyntialueen laajentamisen. Tavoitteena on kuvata kokonaisuus siten, että elinkeinoelämän kehittäminen ja siihen liittyvät toimintaympäristötekijät tehdään näkyväksi.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTutkimus- ja kehityspalvelut ja niihin liittyvät konsulttipalvelut (73000000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikkaSuorituspaikkana ovat SavoGrown alueen omistajakunnat Keitele, Pielavesi, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo ja Vesanto.

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausMallina selvityksessä voidaan käyttää selvitystä “VARSINAIS-SUOMEN MATERIAALIVIRTOJEN POTENTIAALI KIERTOTALOUDEN NÄKÖKULMASTA, Gaija Consulting 2017” sovellettuna SavoGrown kuntien alueelle. Selvityksen materiaalivirtatarkastelu kohdistuu viiteen alueen materiaalien käytön kannalta ennalta kiinnostavaksi tunnistettuun kokonaisuuteen. Nämä viisi kokonaisuutta ovat alkutuotanto ja sen sivuvirrat, energia, elintarviketeollisuus ja sen sivuvirrat, puu ja sen sivuvirrat sekä yhdyskuntajätteet. Selvitys antaa kokonaiskuvan alueen materiaalivirroista ja auttaa tunnistamaan alueen hyödyntämättömät tai alihyödynnetyt materiaalivirtapotentiaalit. Optiona selvityksessä arvioidaan, millaisia kehittämismahdollisuuksia näiden materiaalivirtojen parempaan hyödyntämiseen liittyy ja millaisia talous- ja työllisyysvaikutuksia on saatavissa. Tarjouksessa tulee eritellä työ materiaalivirtatarkastelulle ja virtojen hyödyntämiselle erikseen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTutkimus- ja kehityspalvelut ja niihin liittyvät konsulttipalvelut (73000000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikkaSuorituspaikkana ovat SavoGrown omistajakunnat Keitele, Pielavesi, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo ja Vesanto.

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät