This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-06-18
Ilmoituksen numero2021-076288
TED numero2021/S 119-312646
OstajaorganisaatioHelsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet (0201256-6 )
PL 58200
FI-00099 Helsingin kaupunki
https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/
Hankinnan otsikkotiedotHelsingin kaupunkiympäristön toimialan taimien ja niihin liittyvien palveluiden hankinta
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio600 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/55407/notice/76288/overview
Originaali JSON tietue76288.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTaimien tulee olla Suomen lainsäädännön ja viranomaismääräysten mukaisia sekä vastata kasvityyppi- ja kasvilajikohtaisia laatuvaatimuksia. Taimien tulee olla fenologisesti sopeutuneita Helsingin ilmasto-oloihin. Taimille asetetaan taimityyppikohtaisia vaatimuksia. Taimien lisäyslähdetieto tai vastaava niiden geneettistä laatua koskeva selvitys vaaditaan. Taimien laatu tulee varmistaa ja dokumentoida siten, että toimitettava erä vastaa laatuvaatimuksia, ja laadunvarmistuksesta on tehty asianmukainen dokumentaatio. Tarjouskilpailun voittava taimitoimittaja sitoutuu siihen, että tilaaja voi ennakkotarkastaa taimet kuva- tai videomateriaalista tai paikalla ennen taimien nostoa. Tarjouskilpailun voittava taimitoimittaja sitoutuu myös siihen, että taimierän puhtaus kasvintuhoojista voidaan tarvittaessa varmistaa ennen taimien toi-mittamista. Takuuaika on yksi kasvukausi toimituksesta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPuutarhatuotteet ja taimitarhan tuotteet (03120000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKasvatussopimukset tilaajan määrittelemistä lisäyslähteistä ja lisäysvaiheesta esimerkiksi pikkutaimesta istutuskokoon. Sopimusten pituus vaihtelee tapauskohtaisesti ja valmiiden taimien toimituseriä voi olla yksi tai useampi sopimuskauden aikana. Kasvatussopimuksilla hankitaan taimia kuten puita tai perennamattoja sekä erikoislajisia puuvartisia kasveja tai perennoja esimerkiksi arboretum – kohteisiin tai dynaamisiin kasviryhmiin.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMaatalous-, metsätalous-, puutarha-, vesiviljely- ja mehiläistalousalan palvelut (77000000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTaimien lisäksi hankitaan erilaisia taimiin liittyviä palveluita esimerkiksi istutustöitä, varusteiden asennuksia sekä takuuajan hoitotöitä. Sopimusten sisältö vaihtelee tapauskohtaisesti. Rakentamisen ja hoitotöiden palvelujen laadun tulee vastata vähintään alan yleisiä laatuvaatimuksia kuten rakentamisessa InfraRyl ja hoitotöiden osalta VHT´14 tai niiden päivitykset.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMaisemarakennustyöt (45112700)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset