This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-06-11
Ilmoituksen numero2021-075770
TED numero2021/S 115-301870
OstajaorganisaatioHelsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (1567535-0 )
PL 441 (Uutistie 5, 01770 Vantaa)
FI-00029 Helsinki
http://www.hus.fi
Hankinnan otsikkotiedotSähkökirurgiset instrumentit ja niihin sopivat laitteet tai generaattorit: Kudosfuusio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen14 000 000 EUR
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/39546/notice/75770/overview
Originaali JSON tietue75770.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTässä osassa hankinnan kohteena ovat bipolaaritekniikkaan perustuvat kertakäyttöiset kudosfuusioinstrumentit ja niihin sopivat laitteet. Hankintasopimus tehtiin puitejärjestelynä siten, että hankintayksikkö voi varmistaa instrumenttien ja niihin liittyvien generaattoreiden/laitteiden saatavuuden. HUS valitsi sopimuskumppaniksi enintään neljä (4) toimittajaa tässä osa-alueessa. Lopullinen toimittajien määrä määräytyy Tilaajan tarpeen mukaan. Valittavien tarjoajien edellytetään toimivan joustavasti Tilaajan eri toimipaikkojen yhteyshenkilöiden asiantuntevana tukena tuotteiden valinnassa. Osa-alue jakautuu kahteen alakohtaan, joihin tarjoaja antaa tuotevalikoiman. Alakohdat ovat ”Instrumentit laparoskooppiseen kirurgiaan” ja ”Instrumentit avokirurgiaan”. Tarkemmin osa-alueet ja niiden vaatimukset on kuvattu tarjouspyynnön kohdassa ”Hankinnan kohteen kriteerit”. Tarjouspyynnössä pyydettiin tarjouksia sähkökirurgisista instrumenteista siten, että tarvittavien laitteiden/generaattorien käyttöoikeus, käyttökuntoon asentaminen ja käyttäjäkoulutus ja ylläpito ohjelmistopäivityksineen sekä muut tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määritellyt palvelut tehtävineen, velvollisuuksineen ja kuluineen sisältyvät hintaan (ns. käyttökorvausperiaate). HUSin lääkintätekniikka vastaa tässä osa-alueessa generaattoreiden määräaikaishuolloista. Muut hankinnan kohteeseen liittyvät tavarat tarjottiin liitteellä "Täydentävä hinnasto". Liite täytettiin ohjeiden mukaisesti. Laitesidonnaisten kulutustarvikkeiden ja käyttäjän vaihdettavissa olevien osien hintojen on oltava kiinteänä voimassa neljä (4) vuotta. Hankinnan ennakoitu kokonaisarvo HUSissa on noin 2 100 000 €/vuosi. Kyse on arviosta, eikä hankintayksikkö sitoudu ilmoitettuun euromäärään. HUS ei sitoudu tarkkoihin kulutusmääriin eivätkä tarjouspyyntöasiakirjoissa ilmoitetut arvioidut määrät ole Tilaajaa sitovia tai edusta tilausmääriä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKirurgiset instrumentit (33169000)
Lääketieteelliset laitteet (33100000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2021-04-14
Sopimusnumero1
MyyjätMedtronic Finland Oy (FI),  1514187-7 
Applied Medical Distribution Europe B.V –sivuliike Suomessa (FI),  2633825-3 
Janssen-Cilag Oy (FI),  0922140-8 
Päätös päivämäärä2021-04-19
Sopimusnumero2
MyyjätApplied Medical Distribution Europe B.V –sivuliike Suomessa (FI),  2633825-3 
Janssen-Cilag Oy (FI),  0922140-8 
Päätös päivämäärä2021-04-12
Sopimusnumero3
MyyjätJanssen-Cilag Oy (FI),  0922140-8 
Applied Medical Distribution Europe B.V –sivuliike Suomessa (FI),  2633825-3 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTässä osassa hankinnan kohteena ovat ultraäänitekniikkaan perustuvat kertakäyttöiset kudosfuusioinstrumentit. Hankintasopimus tehtiin puitejärjestelynä siten, että hankintayksikkö voi varmistaa instrumenttien saatavuuden. HUS valitsee sopimuskumppaniksi enintään neljä (4) toimittajaa tässä osa-alueessa. Lopullinen toimittajien määrä määräytyy Tilaajan tarpeen mukaan. Valittavien tarjoajien edellytetään toimivan joustavasti Tilaajan eri toimipaikkojen yhteyshenkilöiden asiantuntevana tukena tuotteiden valinnassa. Osa-alue jakautuu kahteen alakohtaan, joihin tarjoaja antoi tuotevalikoiman. Alakohdat ovat ”Instrumentit laparoskooppiseen kirurgiaan” ja ”Instrumentit avokirurgiaan”. Tarkemmin osa-alueet ja niiden vaatimukset oli kuvattu tarjouspyynnön kohdassa ”Hankinnan kohteen kriteerit”. Muut hankinnan kohteeseen liittyvät tavarat oli tarjottava liitteellä "Täydentävä hinnasto". Liite täytetään ohjeiden mukaisesti. Laitesidonnaisten kulutustarvikkeiden ja käyttäjän vaihdettavissa olevien osien hintojen on oltava kiinteänä voimassa neljä (4) vuotta. Hankinnan ennakoitu kokonaisarvo HUSissa on noin 800 000 €/vuosi. Kyse on arviosta, eikä hankintayksikkö sitoudu ilmoitettuun euromäärään. HUS ei sitoudu tarkkoihin kulutusmääriin eivätkä tarjouspyyntöasiakirjoissa ilmoitetut arvioidut määrät ole Tilaajaa sitovia tai edusta tilausmääriä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKirurgiset instrumentit (33169000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2021-04-08
Sopimusnumero1
MyyjätJanssen-Cilag Oy (FI),  0922140-8 
Medtronic Finland Oy (FI),  1514187-7 
Päätös päivämäärä2021-04-14
Sopimusnumero2
MyyjätMedtronic Finland Oy (FI),  1514187-7 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTässä osassa hankinnan kohteena ovat ultraääni-bipolaari yhdistelmään perustuvat kertakäyttöiset kudosfuusioinstrumentit ja niihin sopivat laitteet. Hankintasopimus tehtiin puitejärjestelynä siten, että hankintayksikkö voi varmistaa instrumenttien ja niihin liittyvien generaattoreiden/laitteiden saatavuuden. HUS valitsi sopimuskumppaniksi yhden (1) toimittajan tässä osa-alueessa. Valittavan tarjoajan edellytetään toimivan joustavasti Tilaajan eri toimipaikkojen yhteyshenkilöiden asiantuntevana tukena tuotteiden valinnassa. Osa-alue jakautuu kahteen alakohtaan, joihin tarjoaja antaa tuotevalikoiman. Alakohdat ovat ”Instrumentit laparoskooppiseen kirurgiaan” ja ”Instrumentit avokirurgiaan”. Tarkemmin osa-alueet ja niiden vaatimukset on kuvattu tarjouspyynnön kohdassa ”Hankinnan kohteen kriteerit”. Tarjouspyynnössä pyydettiin tarjouksia sähkökirurgisista instrumenteista siten, että tarvittavien laitteiden/generaattorien käyttöoikeus, käyttökuntoon asentaminen ja käyttäjäkoulutus ja ylläpito ohjelmistopäivityksineen sekä muut tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määritellyt palvelut tehtävineen, velvollisuuksineen ja kuluineen sisältyvät hintaan (ns. käyttökorvausperiaate). Toimittaja vastaa tässä osa-alueessa generaattoreiden määräaikaishuolloista. Muut hankinnan kohteeseen liittyvät tavarat oli tarjottu liitteellä "Täydentävä hinnasto". Liite täytetään ohjeiden mukaisesti. Laitesidonnaisten kulutustarvikkeiden ja käyttäjän vaihdettavissa olevien osien hintojen on oltava kiinteänä voimassa neljä (4) vuotta. Hankinnan ennakoitu kokonaisarvo HUSissa on noin 500 000 €/vuosi. Kyse on arviosta, eikä hankintayksikkö sitoudu ilmoitettuun euromäärään. HUS ei sitoudu tarkkoihin kulutusmääriin eivätkä tarjouspyyntöasiakirjoissa ilmoitetut arvioidut määrät ole Tilaajaa sitovia tai edusta tilausmääriä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKirurgiset instrumentit (33169000)
Lääketieteelliset laitteet (33100000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2021-05-07
Sopimusnumero1
MyyjätOlympus Finland Oy (FI),  0886241-4 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTässä osassa hankinnan kohteena ovat bipolaaritekniikkaan perustuvat monikäyttöiset kudosfuusioinstrumentit. Hankintasopimus tehtiin puitejärjestelynä siten, että hankintayksikkö voi varmistaa instrumenttien ja niihin liittyvien generaattoreiden/laitteiden saatavuuden. HUS valitsi sopimuskumppaniksi yhden (1) toimittajan tässä osa-alueessa. Valittavan tarjoajan edellytetään toimivan joustavasti Tilaajan eri toimipaikkojen yhteyshenkilöiden asiantuntevana tukena tuotteiden valinnassa. Osa-alue jakautuu kahteen alakohtaan, joihin tarjoaja antoi tuotevalikoiman. Alakohdat ovat ”Instrumentit laparoskooppiseen kirurgiaan” ja ”Instrumentit avokirurgiaan”. Tarkemmin osa-alueet ja niiden vaatimukset oli kuvattu tarjouspyynnön kohdassa ”Hankinnan kohteen kriteerit”. Tarjoaja sai tarjota vapaaehtoisena optiona instrumentteihin yhteensopivaa generaattoria. Muut hankinnan kohteeseen liittyvät tavarat oli tarjottu liitteellä "Täydentävä hinnasto". Liite täytetään ohjeiden mukaisesti. Laitesidonnaisten kulutustarvikkeiden ja käyttäjän vaihdettavissa olevien osien hintojen on oltava kiinteänä voimassa neljä (4) vuotta. Hankinnan ennakoitu kokonaisarvo HUSissa on noin 0 - 30 000 €/vuosi. Hankintayksikkö ei pysty tarkemmin määrittämään ennakoitua kokonaisarvoa, aikaisempina vuosina tarvetta monikäyttöisille instrumenteille ei ole vielä ollut. Kyse on arviosta, eikä hankintayksikkö sitoudu ilmoitettuun euromäärään. HUS ei sitoudu tarkkoihin kulutusmääriin eivätkä tarjouspyyntöasiakirjoissa ilmoitetut arvioidut määrät ole Tilaajaa sitovia tai edusta tilausmääriä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKirurgiset instrumentit (33169000)
Lääketieteelliset laitteet (33100000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2021-04-22
Sopimusnumero1
MyyjätBerner Oy (FI),  0107011-5