This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2021-05-30
Ilmoituksen numero2021-074674
TED numero
OstajaorganisaatioLimingan kunta (0186553-2 )
Liminganraitti 10
FI-91900 LIMINKA
http://www.liminka.fi
Hankinnan otsikkotiedotRakentamisen puitesopimus
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/54332/notice/74674/overview
Originaali JSON tietue74674.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTyötehtävät ovat pienrakentamiseen ja kunnossapitoon liittyviä rakentamistöitä, jotka sisältävät, pieniä kiinteistöihin- ja ympäristöön tehtäviä muutos-, korjaus- ja perusparannustöitä. Hankkeet ovat sisällöltään, kooltaan ja kustannuksiltaan hyvin erityyppisiä. Hankekohtaiset tavoitteet ja tehtävät määritellään työ- ja hankintaryhmittäin. Tässä osassa voit tarjota ammattilaisten työtuntihinnat seuraavista €/h (alv0%): *Kaikki rakennustyöt (tarjotaan työtuntihinta rakentamisen ammattilaiselle (vertaillaan) ja työnjohdolle (ei vertailla) *Tapetoinnin ja sisä- ja ulkomaalaustyöt (tarjotaan tapetoijan/maalarin työtuntihinta, vertaillaan) *Laatoitustyö (sisälaatoitus, lattialaatoitus, kosteantilan laatoitus), tarjotaan ammattilaisen työtuntihinta, vertaillaan *Kosteantilan vedeneristystyöt, tarjotaan ammattilaisen työtuntihinta, vertaillaan *Pienet perustustyöt, tarjotaan ammattilaisen työtuntihinta, vertaillaan Jos tarjoat näitä, niin lataa silloin myös vaadittavat liitteet. Pääasiallisesti materiaalihankinnat hoidetaan hankintayksiköiden toimesta. Kiireellisessä- ja ennalta-arvaamattomissa tilanteissa sekä loma- aikoina materiaalihankinnasta sovitaan työn tilanneen hankintayksikön kanssa. Vuokrakaluston käytöstä sovitaan tarvittaessa erikseen. Tarjoaja voi tarjota sekä kaikkia tarjouspyynnön mukaisia sisältöjä tai rajata tarjouksen koskemaan ainoastaan jotain/joitakin tarjouspyynnön sisältöjä. Puitejärjestelysopimuksen perusteella tilattavia toimeksiantoja ei yksilöidä tässä vaiheessa, vaan tehtävän laajuus ja tavoitteet määritellään kutakin yksittäistä toimeksiantoa tehtäessä. Hankintayksiköt eivät sitoudu tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. Mikäli kyseessä on yksittäinen pieni työtehtävä joltain osa-alueelta niin silloin käytetään sen osa-alueen edullisimman tarjoushinnan tarjonnutta puitesopimuskumppania. Jos kyseessä on laajempi työtehtävä, jossa on useita työvaiheita, niin silloin käytetään vaativamman/soveltuvimman pätevyysryhmän puitesopimuskumppaneita.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikkaLiminka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTyötehtävät ovat pienrakentamiseen ja kunnossapitoon liittyviä rakentamistöitä, jotka sisältävät, pieniä kiinteistöihin- ja ympäristöön tehtäviä muutos-, korjaus- ja perusparannustöitä. Hankkeet ovat sisällöltään, kooltaan ja kustannuksiltaan hyvin erityyppisiä. Hankekohtaiset tavoitteet ja tehtävät määritellään työ- ja hankintaryhmittäin. Tässä osassa tarjotaan tuntihintoja vaativista rakennustöistä rakennusalan ammattilaiselle (vertaillaan) ja työnjohdon töistä (ei vertailla), joita käytetään tarvittaessa erikseen tilattavissa urakkakohteissa, joista sovitaan aina hankintakohtaisesti sopimuskumppanin kanssa. Pääasiallisesti materiaalihankinnat hoidetaan hankintayksiköiden toimesta. Kiireellisessä- ja ennalta-arvaamattomissa tilanteissa sekä loma- aikoina materiaalihankinnasta sovitaan työn tilanneen hankintayksikön kanssa. Vuokrakaluston käytöstä sovitaan tarvittaessa erikseen. Puitejärjestelysopimuksen perusteella tilattavia toimeksiantoja ei yksilöidä tässä vaiheessa, vaan tehtävän laajuus ja tavoitteet määritellään kutakin yksittäistä toimeksiantoa tehtäessä. Hankintayksiköt eivät sitoudu tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. Jos tarjoat tätä niin lataa silloin myös vaadittavat liitteet.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikkaLiminka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTyötehtävät ovat kunnossapitoon liittyviä rakentamistöitä, jotka sisältävät, pieniä kiinteistöihin- ja ympäristöön tehtäviä muutos-, korjaus- ja perusparannustöitä. Hankkeet ovat sisällöltään, kooltaan ja kustannuksiltaan hyvin erityyppisiä. Hankekohtaiset tavoitteet ja tehtävät määritellään työ- ja hankintaryhmittäin. Tässä osassa tarjotaan rakennusammattilaisen työtuntihinta ja työnjohdon työtuntihinta, jota käytetään tarvittaessa erikseen tilattavissa urakkakohteissa, joista sovitaan aina hankintakohtaisesti sopimuskumppanin kanssa. Pääasiallisesti materiaalihankinnat hoidetaan hankintayksiköiden toimesta. Kiireellisessä- ja ennalta-arvaamattomissa tilanteissa sekä loma- aikoina materiaalihankinnasta sovitaan työn tilanneen hankintayksikön kanssa. Vuokrakaluston käytöstä sovitaan tarvittaessa erikseen. Tarjoaja voi tarjota sekä kaikkia tarjouspyynnön mukaisia sisältöjä tai rajata tarjouksen koskemaan ainoastaan jotain/joitakin tarjouspyynnön sisältöjä. Puitejärjestelysopimuksen perusteella tilattavia toimeksiantoja ei yksilöidä tässä vaiheessa, vaan tehtävän laajuus ja tavoitteet määritellään kutakin yksittäistä toimeksiantoa tehtäessä. Hankintayksiköt eivät sitoudu tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. Jos tarjoat tätä niin lataa silloin myös vaadittavat liitteet.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikkaLiminka

Sopimukset