This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2020-03-09
Ilmoituksen numero2020-041049
TED numero
OstajaorganisaatioÄänekosken kaupunki (2045520-5 )
Hallintokatu 4
FI-44100 Äänekoski
http://www.aanekoski.fi
Hankinnan otsikkotiedotKoulunmäen yhtenäiskoulun turvalliset liikennejärjestelyt, Maanrakennusurakka, Äänekoski
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/32493/notice/41049/overview
Originaali JSON tietue41049.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRakennuskohde sijaitsee Äänekosken keskustassa. Rakennushanke on osa Äänekosken liikenneturvallisuuden kehittämissuunnitelmaa, jossa tavoitteena on saada parannettua liikenneturvallisuutta nimenomaan kevyenliikenteen ja jalankulun osalta oppilaitosten läheisyydessä. Yhtenäiskoulun alueen liikenneturvallisuuden parantaminen sisältää Koulumäenkatuun kohdistuvat muutostyöt ja opiskelijoiden saattoliikennejärjestelyjen ja oppilaskuljetusten kehittämisen. Rakennustyön ydin on Koulumäenkadun muutostyöt koko koulumäenkadun matkalla, joka on myös urakka-alue. Katu muutetaan yksisuuntaiseksi välillä Louhenkuja – Pohjantie. Yhtenäiskoulun kohdalle rakennetaan oppilaskuljetuksia varten taksi ja linja-autopysäkkejä. Kevytliikenneväylän käyttäjien turvallisuutta parannetaan suojatiejärjestelyillä (mm. vilkkuvalot) ja parantamalla valaistusta. Koulumäenkadun ja Louhenkadun kulmassa olevan pysäköintialueen liittymäjärjestelyt ja kulku alueelle muutetaan turvallisemmiksi. Koulunmäenkadun ja Mämmensalmentien kulmauksessa sijaitsevan Liikuntatalon etelänpuoleisella pysäköintialueella on jo nykyisin yhtenäiskoulun saattoliikennettä palveleva kiertoliittymä. Tässä urakassa toteutettavien toimenpiteiden tavoite on parantaa saattoliikenteen turvallisuutta sekä pysäköintialueen toimivuutta ja kapasiteettiä. Liikenneturvallisuuden lisäämiseksi pysäköintialueen ajojärjestelyjä muutetaan. Myös valaistusta uusitaan.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
AluekoodiFI193
Pääasiallinen suorituspaikkaÄänekoski

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät