This is early beta for now! Can't handle all templates properly
Hankkija
Vastaanotettu Hilmaan | 2019-12-31 |
Ilmoituksen numero | 2019-021984 |
TED numero | 2019/S 209-511709 |
Ostajaorganisaatio | Valkeakosken Kaupunki (0157568-2 ) FI- Valkeakoski http://www.tuomilogistiikka.fi |
Hankinnan otsikkotiedot | Valkeakosken ruoka- ja siivouspalvelun ateriakuljetukset ja kotiateriakuljetukset |
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio | 1 200 000 EUR |
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen | |
Alkuperäinen ilmoitus | https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/24118/notice/29036/overview |
Originaali JSON tietue | 29036.json |
Ostettava
Hankinnan lyhyt kuvaus | Tarjouspyynnön osa-alueen 1 ateriakuljetukset keskuskeittiö Samposta, sekä Naakan keskuskeittiön ateriakuljetukset Tyryn koulun osalta vaativat auton, jossa on perälautanostin. Kuljetustilan ei tarvitse olla lämpösäädelty. Keskuskeittiö Samposta on liitteen 4 mukaisesti toimituksia kaikkina viikon päivinä, myös juhlapyhinä n. klo 7.00-17.00 välillä. Toimituksia on yhdestä kolmeen kertaa päivässä. Naakan keskuskeittiön toimitukset tehdään liitteen 3 mukaisesti arkisin klo 9.00-10.00 välillä ja samalla otetaan paluukuorma mukaan. Lisäksi Tyryn koulun keittiöstä noudetaan paluukuorma myöhemmin samana päivänä ja toimitetaan keskuskeittiö Naakkaan klo 14.00 mennessä. Valkeakoskelle valmistuu uusi keskuskeittiö arviolta vuoden 2020 lopussa. Kuljetukset Naakan keskuskeittiöltä loppuvat kevään 2021 aikana uuden keskuskeittiön saavuttaessa riittävän toimintatehon. Palvelu on kuvattu tarkemmin liitteessä 2. |
Hankintanimikkeistö (CPV) pää | |
Hankintanimikkeistö (CPV) muut | Ateriakuljetuspalvelut (55521200) |
Aluekoodi | FI197 |
Pääasiallinen suorituspaikka |
Sopimukset
Päätös päivämäärä | |
Sopimusnumero | |
Myyjät |
Ostettava
Hankinnan lyhyt kuvaus | Tarjouspyynnön osa-alue 2. koskee kylmien kotiaterioiden kuljetuksia keskuskeittiö Samposta ateriapalveluasiakkaille kotiin. Ateriat kuljetetaan lämpötilasäädellyllä kalustolla. Asiakas saa aterioita yleensä kaksi kertaa viikossa. Reittejä on kaksi, kummassakin reitissä eri asiakkaat. Kuljetukset voivat olla samoille asiakkaille maanantai ja torstai ja toisella reitillä tiistai ja perjantai. Kuljetukset hoidetaan myös arkipyhinä. Asiakasmäärä on tällä hetkellä n.125 kpl. Vuonna 2018 pudotuksia oli 9798 kpl. Tämän hetkiset toimitusosoitteet ovat liitteessä 5. Kotipalveluateriat ovat noudettavissa keittiöltä klo 8 ja ateriakuljetukset tulee tehdä arkisin ja arkipyhinä klo 8.00 – 16.00 välisenä aikana. Kuljetusauton kuljetustilan lämpötila tulee olla +2 -+6 °C. Kuljettajan tulee purkaa toimitettavat ateriat asiakkaan osoittamaan jääkaappiin kuljetuslaatikosta. Kuljettajan tehtävät on kuvattu tarkemmin liitteessä 6. Palvelu on kuvattu tarkemmin liitteessä 2. |
Hankintanimikkeistö (CPV) pää | |
Hankintanimikkeistö (CPV) muut | Aterioiden kotiinkuljetuspalvelut (55521100) |
Aluekoodi | FI197 |
Pääasiallinen suorituspaikka |
Sopimukset
Päätös päivämäärä | |
Sopimusnumero | |
Myyjät |