This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2019-12-31
Ilmoituksen numero2019-004094
TED numero
OstajaorganisaatioSaarijärven kaupunki (0176975-1 )
Sivulantie 11
FI-43100 Saarijärvi
http://www.saarijarvi.fi
Hankinnan otsikkotiedotKutsu markkinavuoropuheluun, kaupungintalon kokous- ja lounastarjoilut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/15685/notice/17987/overview
Originaali JSON tietue17987.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSaarijärven kaupunki käynnistää markkinavuoropuhelun kaupungintalolle (os. Sivulantie 11) sijoittuvan ateriapalvelun hankinnasta. Kohteessa on tällä hetkellä toiminnassa oleva lounasravintola, jonka vuokrasopimus päättyy 30.6.2019. Tiloissa on tarpeen tuottaa ainakin Virastotalolla työskentelevän henkilöstön lounasruokailua, tilaustarjoilupalvelua sekä kahvilapalvelua. Lounasruokailu on kokous- ja edustustilaisuuksia lukuun ottamatta työntekijöiden itse kustantamaa. Lounasravintola on avoinna henkilökunnan lisäksi myös ulkopuolisille. Tavoitteena on kartoittaa markkinoita ja käynnistää avoin vuorovaikutusprosessi kaupungin ja potentiaalisten toimittajien välillä ja käydä läpi vaihtoehtoisia näkemyksiä sekä ratkaisuehdotuksia kaupungin vaatimuksia vastaavan palvelun toteuttamiseksi. Palvelurakenteena kaupunki vuokraa palvelun tuottajalle ravintolatilat ja palvelun tuottaja sitoutuu toteuttamaan ainakin edellä mainitut palvelut. Pyrimme selvittämään markkinavuoropuhelussa seuraavia asioita: 1. Pystyttekö tarjoamaan kaikkia kolmea edellä mainittua palvelua? 2. Mitkä seikat tulisi huomioida määriteltäessä tarjoajien soveltuvuusvaatimuksia? 3. Mitkä tarjoajilta vaadittavat referenssit ovat mielestänne sopivia ja merkityksellisiä ja kuinka monta kappaletta? 4. Mikä on tarjouksen tekijän näkökulmasta paras tapa vertailla hinnoittelua siten, että vertailu on tasapuolista ja syrjimätöntä? 5. Mikä on tarjouksen tekijän näkökulmasta paras tapa vertailla laatua siten, että vertailu on tasapuolista ja syrjimätöntä? 6. Paljonko valittu palveluntuottaja tarvitsee aikaa arvionne mukaan hankintasopimuksen allekirjoituksesta toiminnan aloitukseen? 7. Mitä muita ratkaisuja tai asioita on hyvä ottaa huomioon? 8. Millä tavalla on teidän näkemyksenne mukaan paras huomioida kilpailutuksessa tavoitteet ruoan ilmastovaikutusten vähentämiseksi ja lähiruoan lisäämiseksi: -ruokahävikin vähentäminen, kasvis- ja kausiruoan lisääminen, lähiruoan lisääminen ateriapalveluissa?
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muut
AluekoodiFI