This is early beta for now! Can't handle all templates properly
Hankkija
Vastaanotettu Hilmaan | 2019-12-31 |
Ilmoituksen numero | 2019-004094 |
TED numero | |
Ostajaorganisaatio | Saarijärven kaupunki (0176975-1 ) Sivulantie 11 FI-43100 Saarijärvi http://www.saarijarvi.fi |
Hankinnan otsikkotiedot | Kutsu markkinavuoropuheluun, kaupungintalon kokous- ja lounastarjoilut |
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio | |
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen | |
Alkuperäinen ilmoitus | https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/15685/notice/17987/overview |
Originaali JSON tietue | 17987.json |
Ostettava
Hankinnan lyhyt kuvaus | Saarijärven kaupunki käynnistää markkinavuoropuhelun kaupungintalolle (os. Sivulantie 11) sijoittuvan ateriapalvelun hankinnasta. Kohteessa on tällä hetkellä toiminnassa oleva lounasravintola, jonka vuokrasopimus päättyy 30.6.2019. Tiloissa on tarpeen tuottaa ainakin Virastotalolla työskentelevän henkilöstön lounasruokailua, tilaustarjoilupalvelua sekä kahvilapalvelua. Lounasruokailu on kokous- ja edustustilaisuuksia lukuun ottamatta työntekijöiden itse kustantamaa. Lounasravintola on avoinna henkilökunnan lisäksi myös ulkopuolisille. Tavoitteena on kartoittaa markkinoita ja käynnistää avoin vuorovaikutusprosessi kaupungin ja potentiaalisten toimittajien välillä ja käydä läpi vaihtoehtoisia näkemyksiä sekä ratkaisuehdotuksia kaupungin vaatimuksia vastaavan palvelun toteuttamiseksi. Palvelurakenteena kaupunki vuokraa palvelun tuottajalle ravintolatilat ja palvelun tuottaja sitoutuu toteuttamaan ainakin edellä mainitut palvelut. Pyrimme selvittämään markkinavuoropuhelussa seuraavia asioita: 1. Pystyttekö tarjoamaan kaikkia kolmea edellä mainittua palvelua? 2. Mitkä seikat tulisi huomioida määriteltäessä tarjoajien soveltuvuusvaatimuksia? 3. Mitkä tarjoajilta vaadittavat referenssit ovat mielestänne sopivia ja merkityksellisiä ja kuinka monta kappaletta? 4. Mikä on tarjouksen tekijän näkökulmasta paras tapa vertailla hinnoittelua siten, että vertailu on tasapuolista ja syrjimätöntä? 5. Mikä on tarjouksen tekijän näkökulmasta paras tapa vertailla laatua siten, että vertailu on tasapuolista ja syrjimätöntä? 6. Paljonko valittu palveluntuottaja tarvitsee aikaa arvionne mukaan hankintasopimuksen allekirjoituksesta toiminnan aloitukseen? 7. Mitä muita ratkaisuja tai asioita on hyvä ottaa huomioon? 8. Millä tavalla on teidän näkemyksenne mukaan paras huomioida kilpailutuksessa tavoitteet ruoan ilmastovaikutusten vähentämiseksi ja lähiruoan lisäämiseksi: -ruokahävikin vähentäminen, kasvis- ja kausiruoan lisääminen, lähiruoan lisääminen ateriapalveluissa? |
Hankintanimikkeistö (CPV) pää | |
Hankintanimikkeistö (CPV) muut | |
Aluekoodi | FI |