This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2019-12-31
Ilmoituksen numero2019-000950
TED numero2019/S 011-021732
OstajaorganisaatioKunta-aravat Oy (1712916-9 )
Toinen linja 14
FI-00530 Helsinki
http://www.kas.fi
Hankinnan otsikkotiedotKAS Nummela Työväentie, asuintalon suunnittelu
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio200 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/15096/notice/17281/overview
Originaali JSON tietue17281.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan tavoitteena on avointa menettelyä käyttäen hankkia tilaajan käyttöön kokonaistaloudellisesti edullisin palveluntuottaja, jolla on parhaat edellytykset toteuttaa kohteen pää- ja arkkitehtisuunnittelu sekä tietomallikoordinaatio. Kohteen suunnittelun lähtökohtana on tuottaa suunnitteluratkaisu, joka on pitkäaikaiskestävä, käytettävyydeltään ja estetiikaltaan tarkoituksenmukainen sekä soveltuu taloudellisuudeltaan ja laadultaan pitkäaikaiseen vuokra-asuntokäyttöön. Kohde suunnitellaan tietomallipohjaisesti. Suunniteltava kohde on Nummelan keskustaan rakennettava asuinkerrostalo, johon tulee alustavasti n. 31 asuntoa, ja kohteen autopaikat sekä AK tontin ja viereisen tontin rajalle sijoittuva piha-rakennus. Kohde on tarkoitus toteuttaa ARAn pitkällä korkotuella. Kohteen alustava laajuus: • huoneistoala on n. 1573,5 htm2 • asuinrakennuksen bruttoala n. 2368,5 brm2 • piharakennus n. 45 brm2 Kunta-aravat Oy toimii hankkeen rakennuttajana. Rakennustyö tullaan toteuttamaan alustavasti kokonaisurakkana.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennusten arkkitehtipalvelut (71221000)
Arkkitehtoniset suunnittelupalvelut (71220000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan tavoitteena on avointa menettelyä käyttäen hankkia tilaajan käyttöön kokonaistaloudellisesti edullisin palveluntuottaja, jolla on parhaat edellytykset toteuttaa kohteen rakennesuunnittelu palokatkosuunnitelmineen. Kohteen suunnittelun lähtökohtana on tuottaa suunnitteluratkaisu, joka on pitkäaikaiskestävä, käytettävyydeltään ja estetiikaltaan tarkoituksenmukainen sekä soveltuu taloudellisuudeltaan ja laadultaan pitkäaikaiseen vuokra-asuntokäyttöön. Kohde suunnitellaan tietomallipohjaisesti. Suunniteltava kohde on Nummelan keskustaan rakennettava asuinkerrostalo, johon tulee alustavasti n. 31 asuntoa, ja kohteen autopaikat sekä AK tontin ja viereisen tontin rajalle sijoittuva piha-rakennus. Kohde on tarkoitus toteuttaa ARAn pitkällä korkotuella. Kohteen alustava laajuus: • huoneistoala on n. 1573,5 htm2 • asuinrakennuksen bruttoala n. 2368,5 brm2 • piharakennus n. 45 brm2 Kunta-aravat Oy toimii hankkeen rakennuttajana. Rakennustyö tullaan toteuttamaan alustavasti kokonaisurakkana.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKantavien rakenteiden suunnittelu (71327000)
Perustusten suunnittelupalvelut (71325000)
Insinöörialan suunnittelupalvelut (71320000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan tavoitteena on avointa menettelyä käyttäen hankkia tilaajan käyttöön kokonaistaloudellisesti edullisin palveluntuottaja, jolla on parhaat edellytykset toteuttaa kohteen LVI-suunnittelu. Kohteen suunnittelun lähtökohtana on tuottaa suunnitteluratkaisu, joka on pitkäaikaiskestävä, käytettävyydeltään ja estetiikaltaan tarkoituksenmukainen sekä soveltuu taloudellisuudeltaan ja laadultaan pitkäaikaiseen vuokra-asuntokäyttöön. Kohde suunnitellaan tietomallipohjaisesti. Suunniteltava kohde on Nummelan keskustaan rakennettava asuinkerrostalo, johon tulee alustavasti n. 31 asuntoa, ja kohteen autopaikat sekä AK tontin ja viereisen tontin rajalle sijoittuva piha-rakennus. Kohde on tarkoitus toteuttaa ARAn pitkällä korkotuella. Kohteen alustava laajuus: • huoneistoala on n. 1573,5 htm2 • asuinrakennuksen bruttoala n. 2368,5 brm2 • piharakennus n. 45 brm2 Kunta-aravat Oy toimii hankkeen rakennuttajana. Rakennustyö tullaan toteuttamaan alustavasti kokonaisurakkana.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInsinöörialan suunnittelupalvelut (71320000)
Rakennusten kone- ja sähköasennusten suunnittelupalvelut (71321000)
Lämmitysjärjestelmän suunnittelupalvelut (71321200)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan tavoitteena on avointa menettelyä käyttäen hankkia tilaajan käyttöön kokonaistaloudellisesti edullisin palveluntuottaja, jolla on parhaat edellytykset toteuttaa kohteen sähkösuunnittelu. Kohteen suunnittelun lähtökohtana on tuottaa suunnitteluratkaisu, joka on pitkäaikaiskestävä, käytettävyydeltään ja estetiikaltaan tarkoituksenmukainen sekä soveltuu taloudellisuudeltaan ja laadultaan pitkäaikaiseen vuokra-asuntokäyttöön. Kohde suunnitellaan tietomallipohjaisesti. Suunniteltava kohde on Nummelan keskustaan rakennettava asuinkerrostalo, johon tulee alustavasti n. 31 asuntoa, ja kohteen autopaikat sekä AK tontin ja viereisen tontin rajalle sijoittuva piha-rakennus. Kohde on tarkoitus toteuttaa ARAn pitkällä korkotuella. Kohteen alustava laajuus: • huoneistoala on n. 1573,5 htm2 • asuinrakennuksen bruttoala n. 2368,5 brm2 • piharakennus n. 45 brm2 Kunta-aravat Oy toimii hankkeen rakennuttajana. Rakennustyö tullaan toteuttamaan alustavasti kokonaisurakkana.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennusten kone- ja sähköasennusten suunnittelupalvelut (71321000)
Insinöörialan suunnittelupalvelut (71320000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät