This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2024-02-23
Ilmoituksen numero2024-142771
TED numero
OstajaorganisaatioLahden seurakuntayhtymä (0205520-8 )
Kirkkokatu 5
FI-15110 Lahti
http://www.lahdenseurakunnat.fi
Hankinnan otsikkotiedotRistinkirkon peruskorjaus vaihe 3 maanrakennustyöt
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/97096/notice/142771/overview
Originaali JSON tietue142771.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankitaan Ristinkirkon sankarihautausmaan puoleisen sivun maanrakennustyöt suunnitelmien mukaisesti. Työt liittyvät Ristinkirkon peruskorjauksen kolmanteen vaiheeseen. Maanrakennusurakoitsija toimii urakan pääurakoitsijana. Maanrakennustyöhön sisältyy rakennuskohteen sokkelilinjojen kaivu-, täyttö-, vedeneristys- ja lämmöneristystyöt suunnitelmien ja kaupallisten asiakirjojen mukaisessa laajuudessa. Työhön kuuluu sankarihautausmaan puoleisen seinän sokkelin vedeneristyksen ja salaojien uusiminen. Urakassa myös uusitaan kyseisen seinän osalta sadevesiviemärit. Myös sankarihautausmaan puoleisen sisäänkäynnin betonikonsoli puretaan ja tehdään betonilaatta tilalle. Sokkelin betoniosille tehdään tarvittavia kunnostustöitä. Sokkelin korjausta varten tehtävän kaivannon kaivamiselle aiheuttaa haasteita vieressä oleva sankarihautausmaa. Hautarauhaa ei saa rikkoa, joten tulee varautua siihen, kaivantoa varten joudutaan sillä kohtaa, jossa haudat ovat lähimpänä kaivantoa tukemaan kaivannon seinämää pontittamalla. Hautausmaan käyttö tulee turvata urakan aikana väliaikaisilla työsilloilla. Kaivannon työturvallisuuteen tulee työmaalla kiinnittää erityistä huomiota. Kohde sijaitsee myös keskellä kaupunkia ja sen alueella on runsaasti jalankulkijoiden läpikulkuliikennettä, joten kaivannon ja työmaa-alueen aitaukseen tulee kiinnittää huomiota. Urakka-aika menee osittain päällekkäin Ristinkirkon peruskorjauksen vaihe perusparannustöiden kanssa, jotka alkavat alustavan aikataulun mukaisesti toukokuun puolivälissä. Perusparannusurakassa toteutetaan kirkon LVIA-saneeraus ja pysäköintiterassin perusparannustyöt. Perusparannustöissä jatketaan maanrakennustöitä kirkon vierustalla siitä kohtaa mihin maanrakennusurakan urakka-alue loppuu. Maanrakennustöiden valmis pinta jätetään - 250 mm valmiista pinnasta. Valmis pinta tehdään perusparannusurakan yhteydessä koko alueelle sitten kerralla.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
AluekoodiFI1C3
Pääasiallinen suorituspaikkaKirkkokatu 4, Lahti

Sopimukset