This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2024-02-13
Ilmoituksen numero2024-142297
TED numero
OstajaorganisaatioTyrnävän kunta (0190140-9 )
Kunnankuja 4
FI-91800 Tyrnävä
http://www.tyrnava.fi
Hankinnan otsikkotiedotKiinteistöjen jätehuollon palvelut, Tyrnävä 2024-2026 +1+1
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/96585/notice/142297/overview
Originaali JSON tietue142297.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTyrnävän kunta pyytää tarjousta Kunnan kiinteistöjen kiinteiden jätteiden keräyksistä ja kuljetuksista Liitteen A_ve2 ja muiden tarjouspyyntöasiakirjojen mukaan. Ratkaisuperuste on Liitteen A_ve2 mukainen kokonaishinta. Annettavaa vuoden kokonaishintaa käytetään vertailuhintana ja laskutus tapahtuu kuitenkin yksikköhinnoin, toteutuneiden määrien mukaan.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteiden poiskuljetus ja käsittely (90510000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikkaTyrnävän kunnan alue (Murto, Tyrnävän kk ja Temmes)

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTyrnävän kunta pyytää tarjousta Terveyskeskuksen terveyshuollon erityis- ja vaarallisten jätteiden keräyksistä ja kuljetuksista Liitteen B1 ja muiden tarjouspyyntöasiakirjojen mukaan. Ratkaisuperuste on Liitteen B1 mukainen kokonaishinta. Annettavaa vuoden kokonaishintaa käytetään vertailuhintana ja laskutus tapahtuu kuitenkin yksikköhinnoin, toteutuneiden määrien mukaan. Jätteistä tulee täyttää siirtoasiakirja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRadioaktiivisia jätteitä, ongelma- ja sairaalajätteitä ja vaarallisia jätteitä koskevat palvelut (90520000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikkaTyrnävän terveyskeskus, Kirkkotie 9, 91800 TYRNÄVÄ

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTyrnävän kunta pyytää tarjousta Kunnan varikon vaarallisten sekä rakentamis- ja remontointijätteiden keräyksistä ja kuljetuksista Liitteen B2 ja muiden tarjouspyyntöasiakirjojen mukaan. Ratkaisuperuste on Liitteen B2 mukainen kokonaishinta. Annettavaa vuoden kokonaishintaa käytetään vertailuhintana ja laskutus tapahtuu kuitenkin yksikköhinnoin, toteutuneiden määrien mukaan. Jätteistä tulee täyttää siirtoasiakirja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRadioaktiivisia jätteitä, ongelma- ja sairaalajätteitä ja vaarallisia jätteitä koskevat palvelut (90520000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikkaKunnan varikko, Mäläskänsuora 3, 91800 Tyrnävä

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTyrnävän kunta pyytää tarjousta Kunnan kohteiden sako-, lietekaivo- ja bajamajalietteiden, kompostivessojen jätteiden sekä rasva- ja hiekanerotuskaivojen sakkojen keräyksistä ja kuljetuksista Liitteen B3 ja muiden tarjouspyyntöasiakirjojen mukaan. Ratkaisuperuste on Liitteen B3 mukainen kokonaishinta. Annettavaa vuoden kokonaishintaa käytetään vertailuhintana ja laskutus tapahtuu kuitenkin yksikköhinnoin, toteutuneiden määrien mukaan. Jätteistä tulee täyttää siirtoasiakirja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLika- tai sakokaivojen tyhjennyspalvelut (90460000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikkaTyrnävän kunta (Murto, Tyrnävän kk ja Temmes)

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTyrnävän kunta pyytää tarjousta Kunnan kiinteistöjen Tietoturvapaperi ja IT- tietoturva ja muu IT- SER jätteiden keräyksistä ja kuljetuksista Liitteen B4 ja muiden tarjouspyyntöasiakirjojen mukaan. Ratkaisuperuste on Liitteen B4 mukainen kokonaishinta. Annettavaa vuoden kokonaishintaa käytetään vertailuhintana ja laskutus tapahtuu kuitenkin yksikköhinnoin, toteutuneiden määrien mukaan.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteiden keruupalvelut (90511000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikkaTyrnävän kunta

Sopimukset