This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2024-01-24
Ilmoituksen numero2024-141385
TED numero
OstajaorganisaatioHUS-yhtymä (1567535-0 )
Uutistie 3 C, (PL 445, 00029 HUS)
FI-01770 Vantaa
http://www.hus.fi
Hankinnan otsikkotiedotTietopyyntö - CH100 Elisa-menetelmä klassisen, oiko- ja lektiinitien aktiivisuuden mittaamiseen seerumista
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/96127/notice/141385/overview
Originaali JSON tietue141385.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTämä ilmoitus ei ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö, eikä sen julkaisemisella aloiteta tarjouskilpailua, vaan kyseessä on esiselvitykseen ja markkinakartoitukseen liittyvä tietopyyntö. Tämä asiakirja ei velvoita hankintayksikköä toteuttamaan varsinaista hankintaa. Tietopyyntöön annetut vastaukset eivät sido vastaajaa millään tavalla suhteessa mahdolliseen myöhemmin toteutettavaan hankintaan. Tällä tietopyynnöllä HUS haluaa kartoittaa markkinatarjontaa menetelmälle: CH100 Elisa-menetelmä, joka mittaa erikseen klassisen, oiko- ja lektiinitien aktiivisuutta seerumista. OHJEET: Ilmoittakaa alla pyydetyt tiedot sekä mahdollinen kiinnostuksenne osallistua erilliseen markkinavuoropuheluun osoitteella: [email protected] Lähettäkää vastauksenne mahdollisimman nopeasti mutta viimeistään 8.2.2024, klo 12. Otsikoikaa vastauksenne "Vastaus tietopyyntöön CH100". Ilmoittakaa vastauksessanne alla pyydetyt tiedot: a) onko teillä valikoimassanne em. menetelmälle soveltuva ratkaisu b) lyhyt kuvaus valikoimassanne olevasta ratkaisusta c) linkki tuote-esitteeseen tai tuote-esitteet liitteenä d) yhteyshenkilö ja sähköpostiosoite mahdolliseen markkinavuoropuheluun liittyen. Mikäli vastaustenne perusteella ilmenee tarvetta tarkennuksille tai lisäselvityksille, markkinavuoropuhelua voidaan jatkaa sähköpostitse tai esim. Microsoft Teams -sovelluksen välityksellä (toimittajakohtaiset vuoropuhelut). Tällä tietopyynnöllä ei pyydetä, eikä siihen anneta, tarjouksia.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääLaboratorioreagenssit (33696500)
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLaboratoriolaitteet, optiset ja tarkkuuslaitteet (lukuun ottamatta silmälaseja) (38000000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset