This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-11-15
Ilmoituksen numero2023-139533
TED numero
OstajaorganisaatioEtelä-Pohjanmaan liitto (0955281-3 )
PL 109
FI-60101 Seinäjoki
https://www.epliitto.fi
Hankinnan otsikkotiedotEtelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan raskaan liikenteen vaihtoehtoisten käyttövoimien jakeluverkkojen kehittäminen
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio79 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/94597/notice/139533/overview
Originaali JSON tietue139533.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausEtelä-Pohjanmaan liitto, yhdessä Pohjanmaan liiton kanssa, pyytää tarjoustanne raskaan liikenteen vaihtoehtoisten käyttövoimien (sähkö, kaasu, vety, yms.) jakeluverkojen kehittämistä koskevan selvityksen laatimiseksi. Selvitys laaditaan liikennejärjestelmätyön sekä maakuntakaavoituksen tausta-aineistoiksi.Ympäristöministeriö on myöntänyt Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan raskaan liikenteen vaihtoehtoisten käyttövoimien jakeluverkkojen selvitykselle Kuntien ilmastohankkeet -avustusrahoituksen. Maakuntien alueelle on suunnitteilla useita vetytehtaita ja maakunnat ovat tuuli- ja aurinkosähkön tuotannon kärkialueita. Hankealueella biokaasua käytetään jo nyt mm. maatalouden keräilykuljetusten polttoaineena. Useat kunnat ovat ilmoittaneet, että niiden alueella on kiinnostusta biokaasun jakeluasemiin liittyviin hankkeisiin. Tavoitteena on vähentää liikenteen kasvihuonekaasupäästöjä ja kehittää vaihtoehtoisten käyttövoimien jakeluverkostoa. Selvityksen yleisenä tavoitteena on tunnistaa konkreettiset toimenpiteet ja niistä vastuussa olevat tahot, vähentää liikenteen kasvihuonekaasupäästöjä sekä kehittää vaihtoehtoisten käyttövoimien jakeluverkostoa. Tarkempi kuvaus hankinnasta on ilmoituksen tarjouspyyntöliitteessä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTutkimus- ja kehityspalvelut ja niihin liittyvät konsulttipalvelut (73000000)
AluekoodiFI194
Pääasiallinen suorituspaikkaHankinta koskee Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan aluetta. Mahdolliset läsnäolotilaisuudet järjestetään hankinta-alueella.

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät