This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-09-15
Ilmoituksen numero2023-136657
TED numero2023/S 181-566277
OstajaorganisaatioKaiku24 Oy (3192900-7 )
Väinö Valveen katu 4
FI-53900 Lappeenranta
http://www.kaiku24.fi
Hankinnan otsikkotiedotKaiku24 Oy:n talous- ja palkkahallinnon palvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/92862/notice/136657/overview
Originaali JSON tietue136657.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Kaiku24 Oy:n käyttöön hankittava taloushallinnon palvelukokonaisuus, joka kattaa tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä tarkemmin yksilöidyt kirjanpidon prosessit kokonaisuudessaan. Yhtiön taloushallinto on tuotettu tilitoimiston tarjoamalla Visma Netvisor -ohjelmistolla. Yhtiö edellyttää, että palvelut tuotetaan ko. ohjelmistolla myös jatkossa. Tämän lisäksi palveluntuottajan tehtävänä on asiantuntijansa johdolla toteuttaa palvelujen käyttöönoton ohjaus ja koulutus antamalla tarvittaessa teamsilla perehdytystä ja ohjausta yhtiön henkilöstölle. Palveluntuottajan tulee sisällyttää tarjoukseensa hankinnan kohteena olevien palveluiden sujuvaan käyttöön liittyvien muutosten ja korjausten tekeminen sekä mahdolliset palvelukokonaisuuteen kuuluvat lisenssimaksut ja muut kustannukset.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTaloushallinto-ohjelmatuotteet (48442000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Kaiku24 Oy:n käyttöön hankittava palkkahallinnon palvelukokonaisuus, joka kattaa tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä tarkemmin yksilöidyt palkanlaskennan prosessit kokonaisuudessaan. Kaiku24 Oy:llä on käytössä palkanlaskentaan MEPCO-järjestelmä, jota palveluntuottajan odotetaan käyttävän palkanlaskennassa. Tämän lisäksi palveluntuottajan tehtävänä on asiantuntijansa johdolla toteuttaa palvelujen käyttöönoton ohjaus ja koulutus antamalla tarvittaessa teamsilla perehdytystä ja ohjausta yhtiön henkilöstölle. Palveluntuottajan tulee sisällyttää tarjoukseensa hankinnan kohteena olevien palveluiden sujuvaan käyttöön liittyvien muutosten ja korjausten tekeminen sekä mahdolliset palvelukokonaisuuteen kuuluvat lisenssimaksut ja muut kustannukset.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPalkkahallinto (79211110)
Henkilöstö- ja palkanlaskentapalvelut (79631000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Kaiku24 Oy:n käyttöön hankittava tilitoimistotyyppinen talous- ja palkkahallinnon palvelukokonaisuus, joka kattaa tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä tarkemmin yksilöidyt palkanlaskennan ja kirjanpidon prosessit kokonaisuudessaan. Tämän lisäksi palveluntuottajan tehtävänä on asiantuntijansa johdolla toteuttaa palvelujen käyttöönoton ohjaus ja koulutus antamalla tarvittaessa teamsilla perehdytystä ja ohjausta yhtiön henkilöstölle. Palveluntuottajan tulee sisällyttää tarjoukseensa hankinnan kohteena olevien palveluiden sujuvaan käyttöön liittyvien muutosten ja korjausten tekeminen sekä mahdolliset palvelukokonaisuuteen kuuluvat lisenssimaksut ja muut kustannukset.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPalkkahallinto (79211110)
Henkilöstö- ja palkanlaskentapalvelut (79631000)
Taloushallinto-ohjelmatuotteet (48442000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset